nlc.hu
Ezo
Szaturnusz az Ikrekben

Szaturnusz az Ikrekben

A véredben van a nyugtalanság, a kíváncsiság, a vándorlás. Az újabb és újabb kapcsolatok kialakítása, valamint a szellemi látókör kiszélesítése. Feladatod a lehorgonyozás, a családalapítás, és a tanítás.






 Szaturnusz az Ikrekben




 







Élete filmjei:
Ha visszanéznéd életeid filmjeit, olyan ősökre találnál, akik állandóan úton voltak, talán vásári komédiások, színészek lehettek. Olyan emberek, akik országról országra vándoroltak, és a saját szabályaik szerint, illetve a szabályok figyelmen kívül hagyásával éltek. Gondolkodás nélkül nemzettek gyermekeket, és keveredtek más népekkel. Az őseid nem gondoltak a holnapra, inkább a pillanatnak éltek, könnyelműen, a felelősséget nem vállalva, amely a Szaturnusz pozíciója alapján kihat a te jelenlegi életedre.

Karmikus kiteljesedés:
Megteremteni az otthont, gyökeret ereszteni, és a testvérekkel, a szorosabb környezettel, szomszédokkal jó kapcsolatot ápolni. Felvenni azokkal a testvérekkel, rokonokkal a kapcsolatot, akikkel eltávolodtak egymástól, és ebben neked kell az első lépést megtenni.

A jelen karmikus feladata:
– A szellemi frissesség megőrzése, amelyre lehetőséget kínál az idősebb kori tanulás is. Különösen ajánlottak a nyelvek, a matematika, valamint a szellemtudományok.
– Le kell győznöd a vágyat, hogy elmenekülj a nehéz helyzetekből. El kell sajátítanod a karmikus gondolkodást, miszerint minden tettnek következménye van, amely bumerángként tér vissza hozzánk.
– Meg kell bocsátanod annak a rokonodnak, aki erős félelmet érzett a születésedkor, mert úgy hitte, hogy háttérbe fogod szorítani. Ezért
ártott, vagy hidegen viselkedett.
– A vándorlás befejezése, és a tudásodat abban az országban továbbadni, ahol letelepedtél, ahol élsz, ahol az otthonod van.

Karmikus kötelessége:
Örökségként kaptad a bonyolult, szövevényes helyzetek tiszta átlátásának a képességét, amivel segítened kell másoknak. Tanácsaiddal fénysugárként kivezetheted az embereket a félelem, a szorongás sötét alagútjából. Egy igazi válságmenedzser vagy. Kezdetben tanítót kell találnod magadnak, amivel a titkos tudás birtokába is kerülhetsz, a későbbiekben pedig neked kell mások mesterévé válnia. Laza szerelmi kapcsolatok, kalandok helyett hűséget kell gyakorolnod a párod oldalán.


A Szaturnusz bölcsessége: A felszínesség az értéktelenségét erősítheti benned. Ezért törekedj tudásod elmélyítésére, kapcsolataid ápolására.

Szaturnuszi szállóige: Nem fejlődik az a növény, amelyet gyakorta átültetnek. (Seneca)

Szaturnuszi a karmája: Demi Moore

Szaturnuszi erősség:
ügyesség, világos látásmód, sokoldalúság, rugalmasság.

Szaturnuszi gyengeség:
könnyen befolyásolhatóság, bizonytalanság, hazudozás, csalás.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: esetleges sikertelenség esetén cinikusan kritizálgató stílust végy fel, és az örökös sötéten látásoddal jöjj elő, amely nem más, mint az önbizalmad hiánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top