nlc.hu
Ezo
Szaturnusz az Oroszlánban

Szaturnusz az Oroszlánban

Az ön vérében van a segítõkészség, ám az õsei feltételezhetõen olyan dolgokba is belementek – mégpedig a mások támogatása, és az „én jó vagyok hozzád” szándék miatt -, amely bûnnek számít. A naivitásuk miatt áldozattá váltak, erõs volt bennük a bûntudat érzése, amelyet ön is örökölt.






 Szaturnusz az Oroszlánban




 







Élete filmjei:
A véredben van a hódítás, a szerelemi boldogság, és az igazi keresése. A legjobbat, a legdrágábbat, a legszebbet keresed, amelynek oka az egyik ős cselekedetében rejlik, aki túl jónak, túl szépnek találta magát valakihez

Karmikus kiteljesedés:
Vállald az érzéseidet, ne viselkedj túlságosan józanul, reálisan, kimérten, hanem merülj el a szenvedélyben. Állj ki, és harcolj tűzön-vízen keresztül azért, akit szeretsz. Védje meg partneredet, és az utódjaidat a támadásokkal szemben, és ne engedd, hogy a lenézéssel szétzilálják kapcsolatotokat.

A jelen karmikus feladata:
– A saját és mások családját is tiszteletben tartani, és úgy viselkedni, hogy a partneredet, és később a családodat is tiszteljék.
– A szerelmi kapcsolatokat nem hajszolni, és a gyermekedet hivatástudatra nevelni.
– A tekintélyedet az otthonodban is megőrizni, a gyermekednek példát mutatni.
– Az apát, vagy idősebb férfit olyan embernek látni, aki mindent megadott neked, amit csak tudott, és amire neked tőle szükséged volt. Mert ezzel ismered el őt.

Karmikus kötelessége:
Az érzelmeidre, a szívedre hallgatva dönteni, és nem engedni, hogy a családtagok beleszóljanak a szerelmi életedbe. A sok próbálkozás után megállapodni, akit választottál, ahhoz hűségesnek lenni, és elsajátítani, hogy a párkapcsolat eszmei alapja a kötelességtudás a másikkal szemben. Támogatnia kell a párodat, ami a te felemelkedésedet is szolgálja.

A Szaturnusz bölcsessége: Csak akkor találhatod meg a boldogságot, és élvezheted az életet, ha a kötelességeidet előtte teljesítetted.

Szaturnuszi szállóige: A szerelem akkor a legerősebb, amikor érzi, hogy szenvedni fog. (Romain Rolland)

Szaturnuszi a karmája: David Bowie, és Shakira

Szaturnuszi erősség: bátorság, tökéletességre törekvés, akaraterő.

Szaturnuszi gyengeség: beképzeltség, arrogancia, önzés.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: Az érzelmi életedben történő csalódások ne tegyenek megszállottá, és bizalmatlanná. A vallás, a világnézet, vagy a partner anyagi helyzete ne befolyásoljon a döntésben, és ne veszítsd el a mértéket. Ne ess a hiúság csapdájába, és ne engedd, hogy a külsőségek elvakítsanak. Ne akarj nagyobbat markolni, mint amennyit megfoghatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top