nlc.hu
Ezo
Belsõ nehézségeid és a külvilág

Belsõ nehézségeid és a külvilág

Õszinte elemzést olvashatsz életed, kapcsolataid nehézségeirõl, és arról, hogy ebben az állandó küzdelemben milyennek lát a külvilág. Az eredmény meglepõen illik majd rád, fogadd meg tanácsainkat!

Olvasd el, milyen nehézségekkel küzdesz, eközben hogyan lát a külvilág, és min kell változtatnod, hogy kiegyensúlyozottabb legyen az életed.


Kattints zodiákusod nevére!



































 Kos


Bika 


Ikrek 


Rák 


 








 







 

 

 







 

 

 







 

 

 Oroszlán


Szűz 


Mérleg 


Skorpió 


 







 

 

 







 

 

 







 

 

 







 

 

 Nyilas


Bak 


Vízöntő 


Halak 


 







 

 

 







 

 

 







 

 

 







 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



 










 Kos

 






Milyen nehézségekkel küzdesz? 

Rendszeresen tapasztalhatod életed folyamán, hogy olyan utakon próbálsz járni, melyek nem neked valók. Előfordul az is, hogy olyan tulajdonságok bújnak elő belőled, melyek birtoklását inkább titkolnod kellene, s ráadásul képtelen vagy ezeket kontrollálni, csak saját magadnak ártasz vele. Emberi kapcsolataid sokszor nem megfelelőek, különösen a kommunikációs készségeddel van probléma, azaz nem jót mondasz, vagy épp nagyon nem megfelelő módon adod tudtára a másiknak a birtokodban lévő információt.


Milyennek lát a külvilág?


Bizony gyakran irigynek és értetlennek tartanak, azonban ha valaki mindezt szeretné neked elmondani, azt nem veszed jó néven, sőt, képes vagy egy életre megharagudni a másik ember őszinteségéért. Ugyanakkor szeretik benned a bátorságodat, tettrekészségedet, és azt is, hogy bármilyen körülmények között hajlandó vagy segíteni embertársaidon.


Min kell változtatnod?


El kell fogadnod, hogy nemcsak a te véleményed létezik, hanem bizony vannak körülötted emberek, akiket néha meg kellene hallgatni, hisz nem beszélnek butaságot. Akkor leszel képes fejleszteni saját magad, ha kitörlöd a fejedből azt a felfogást: a világ körülötted forog. Javíts kommunikációs képességeiden, fejleszd tudásodat, és add tovább másoknak mindazt, aminek már te is a birtokában vagy – vonatkozik ez anyagi és tudásbeli képességeidre.






 Bika








Milyen nehézségekkel küzdesz?


Rendkívül érzékeny vagy, ezért állandóan feláldozod magad mások miatt. Gyakran előbb dolgozol vagy ténykedsz más emberek érdekében, ahelyett, hogy a saját problémáidat igyekeznél megoldani. Nem tudsz mérlegelni, de lehet, hogy valójában nem mersz. Félsz attól, hogy nemet mondj azoknak, akik olyat kérnek tőled, melyhez erődön felül kell teljesíteni, mert meggyőződésed, hogy hátat fordítanának neked ezek az emberek.


Milyennek lát a külvilág?


Önfeláldozónak és naivnak tartanak, aki tudja, az ki is használja ezt. Úgy vélik, könnyen lehet befolyásolni, tele vagy empátiával és együttérzéssel, ezért szinte természetesnek veszik, hogy másokat szolgálj. Ugyanakkor szeretik benned, hogy mindig kimondod, amit gondolsz, ötleteiddel másokon is segítesz, figyelsz a körülötted lévő emberek igényeire.

Min kell változtatnod?


Az út, amin jársz, nem céltalan, de néha mérlegelj, és tegyél különbséget fontos és lényegtelen dolgok között. Gondold át, mikor értek a legnagyobb csalódások, s rá fogsz döbbenni, hogy akkor, amikor a saját problémáidat félretéve mások dolgait igyekeztél megoldani. Nos, akkor teszed jól, ha ezentúl fontossági sorrendet állítasz fel, s minden esetben te és a saját elintézendő feladataid lesznek az első helyen. Tapasztalni fogod, hogy nagyot fordul életed.






 Ikrek








Milyen nehézségekkel küzdesz?


Alapvető tulajdonságod a kitartás, hűség és barátságosság, mégis épp ez az, amit könnyen kihasználnak benned. A baj forrása abban gyökerezik, hogy te magad is képes vagy mások jóindulatát kihasználni, bizalmukkal visszaélni, s ez állandó lelkiismeret-furdaláshoz vezethet. Gondolkodásmódod is eltér az átlagostól, szereted az extremitást, s ezért szinte állandóan konfliktusba keveredhetsz környezeteddel.


Milyennek lát a külvilág?


Sokan azt gondolják rólad, hogy egyszerű jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, és sokszor provokálod környezetedet, bár lehet, hogy ezt észre sem veszed. Már megtapasztalhattad, hogy még a hozzád közel állók is elfordulhatnak tőled, csak azért, mert fura nézeteidet megpróbálod másokra erőltetni. Ugyanakkor szeretik benned, hogy nem adod fel céljaidat már az első akadálynál, s ahogy korosodsz, egyre megfontoltabb leszel, akire a bajban is lehet számítani.


Min kell változtatnod?


Le kell mondanod kivitelezhetetlen terveidről, fantáziadús álmaidról, s ideje a realitás talajára állni. Nem várhatod, hogy mások téged kövessenek és tiszteljenek, ha olyan tempót és feltételeket diktálsz, melyek nem teljesíthetők. Próbáld meg egyszer kívülállóként szemlélni magad, nem biztos, hogy tetszeni fog az a kép, amit látsz saját magadról. Épp ezért nem árt, ha néha meghallgatod mások véleményét, s egyet-kettőt meg is fogadsz belőlük.






 Rák








Milyen nehézségekkel küzdesz?


Gyakran visszahúzódsz a csigaházadba, és rettentő nehezen nyílsz meg, mégis hatalmas benned az a belső késztetés, hogy hatással legyél az emberekre. Állandóan mérlegelsz, s gyakran azért maradsz le életed nagy lehetőségeiről, mert túl sokáig gondolkozol azon, vajon belevágj-e, vagy sem a hirtelen kínálkozó dolgokba. Nehezen érsz el valódi sikereket, nem ártana, ha építenéd egy kicsit önbizalmadat.


Milyennek lát a külvilág? 


Változékonynak, segítőkésznek, kiszámíthatatlannak. De mivel pontosan látják, hogy állandó bizonytalansággal küzdesz, ezért gyakran találhatod magad szembe azzal a ténnyel, hogy megpróbálnak különböző emberek a saját érdeküknek megfelelően befolyásolni téged. Mivel óriási szíved van, és kissé naiv is vagy, könnyen bedőlsz az álszent embereknek.


Min kell változtatnod?


Át kell gondolnod eddigi életedet, s a jövőre vonatkozó terveidet is. Meg kell próbálnod végre azt, hogy ne csak a múltnak élj, hanem képes legyél előre tervezni. Le kell mondanod néhány régi, berögzött szokásodról, el kell hagynod pár rossz tulajdonságodat, meg kell nyílnod környezeted előtt. Új emberekkel kell megismerkedned, s egy olyan világ nyílhat meg előtted, melyet sosem ismersz meg, ha nem indulsz el egy új úton.






 Oroszlán








Milyen nehézségekkel küzdesz?


Egyik legjelentősebb problémád az, hogy szinte mindig alárendeled személyiségedet mások igényeinek. Megpróbálsz megfelelni környezetednek, már-már túlságosan alkalmazkodsz mások elvárásaihoz. Ugyan vágysz a változásra, szeretnél végre a saját akaratod s elképzeléseid szerint cselekedni és élni, de szinte mindig visszatart a félelem attól, hogy egyedül maradsz, családod vagy barátaid elfordulnak tőled. Pedig erre tényleg kevés az esély.


Milyennek lát a külvilág? 


A külvilág csak azt látja, hogy nem állsz ki magadért és céljaidért, szinte soha nem tudod megvalósítani álmaidat. Szeretnek mint barátot vagy partnert, mert a bajban mindig lehet rád számítani. Sokan úgy látják, másoktól várod problémáidra a megoldást, s gyakran toporogsz egy helyben.


Min kell változtatnod?


Képessé kell válnod arra, hogy kezedbe vedd a sorsod, önállóan hozz döntéseket és végre is hajtsd terveidet. Ideje, hogy kibontakozz, helyezd magad a dobogó első fokára, és ne azzal foglalkozz, hogy mindig másokon segíts. Ha ezen nem változtatsz, akkor könnyen azon találhatod magad, hogy mindig kihasználják jóindulatodat, és érzelmeidet befolyásolni fogják.






 Szűz








Milyen nehézségekkel küzdesz?


Megpróbálsz minden körülmények között maximalista lenni, szinte már-már megszállott vagy, hisz állandóan keményen dolgozol, legyen szó családról, barátokról vagy munkáról. Ugyan vannak sikereid, de ez az önfeláldozás az, ami meggátolhat az igazi sikerek elérésében. Rettegsz attól, hogy életed unalmas legyen, ezért mindig keresed az új lehetőségeket, épp ezért gyakran túlvállalod magad. Fontos lenne tudatosítanod magadban, hogy ne másoknak, hanem önmagadnak élj.


Milyennek lát a külvilág? 


Sokan úgy vélik, csak a sikerek és az eredmények éltetnek, s elszáll feletted az élet érzelmek nélkül. Gyakran egy robothoz hasonlítasz, aki elvégez minden feladatot, ami az útjába akad, vagy amivel megbízzák. Ez kettősséget hoz életedbe, hisz mindenki tudja rólad, hogy téged bármire meg lehet kérni, akár olyanra is, ami bizony jóval túlmutat erődön és képességeiden, mégis becsülik benned, hogy igyekszel mindig százszázalékosan helytállni.


Min kell változtatnod?


Ha kicsit is úgy érzed, nem mennek jól a dolgaid, nos, ne félj továbblépni. Ahogy telnek az évek, te is észre fogod venni, hogy nemcsak az eredmények fontosak, amiket elérsz, hanem az is, hogy mindezt képes legyél örömmel és életkedvvel csinálni. Engedj teret a növekedésnek, tanulj, fejleszd magad, így lelki életed is fejlődhet és javulhat, új távlatok nyílhatnak meg előtted.






 Mérleg








Milyen nehézségekkel küzdesz?


Állandóan azért küzdesz, hogy valami fontosat és maradandót hozz létre. Azonban mégis rendszeresen gátakba ütközöl. Hogy miért? Mert szeretnél mindent egyedül megvalósítani, pedig nem ez a te utad. Szereted a magányt, mégis társra és társaságra vágysz. Állandóan meginogsz saját elhatározásaidban, sokszor nem tudod eldönteni, mi a helyes és a helytelen. Legjobban talán attól rettegsz, hogy bármifajta megalkuvásod önmagaddal vagy környezeteddel szemben lelki gyengeségre vallana.


Milyennek lát a külvilág?


Szinte mindenki úgy gondolja, hogy számodra rendkívül fontos a személyi szabadságod megtartása, s már-már kényszeresen ragaszkodsz függetlenségedhez. Sokszor csak a saját érdekeidet nézed, és néha kicsit önző vagy. Mégis mélységesen tisztelnek azért, mert képes vagy eredményeket elérni, mindezt úgy, hogy nem kéred mások segítségét.


Min kell változtatnod? 


A gyakori magány és ürességérzet előbb-utóbb változtatásra késztet, s egyre erősebb vágyat érzel arra, hogy élményeidet, tapasztalataidat megoszd másokkal, különösen olyanokkal, akikhez érzelmi szálak is kötnek. Amikor ez a folyamat elindul, akkor leszel képes önös érdekeket figyelmen kívül hagyva odafigyelni mások szükségleteire vagy éppen érdekeire.






 Skorpió








Milyen nehézségekkel küzdesz? 


Állandóan keményen dolgozol, legyen szó munkáról vagy a családodról. Túlságosan földhözragadt elképzeléseid vannak a világról, nehéz téged bármiről is meggyőzni, ami nem a te fejedből pattant ki. Folyamatosan azon igyekszel, hogy biztonságban érezhesd magad, s épp ez az, ami az állandó bizonytalanságot hozza az életedbe. Gyakran nem tudod eldönteni, hogy mit tegyél, merre lépj tovább, hisz félsz rálépni bármilyen ismeretlen útra.


Milyennek lát a külvilág? 


Környezeted nem igazán tudja, hogy valójában mit is akarsz. Általában földhözragadtnak tartanak, aki igyekszik a meglévő biztonságot hosszú távon megtartani, de „elítélnek” azért, hogy a nap mint nap kínálkozó lehetőségeket nem használod ki. Megértik és tisztelik benned, hogy inkább a biztos kevéssel is megelégszel a bizonytalanság érzése helyett.


Min kell változtatnod? 


Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, akkor fel kell adnod mihamarabb a görcsös ragaszkodást és kapaszkodást, elengedned állandó szorongásaidat. Szakíts a múlttal, és azokkal a berögződéseiddel, melyek visszatartanak a pozitív változásoktól. Meg kell tanulnod együtt élni a pillanattal, és megragadni a lehetőségeidet.






 Nyilas








Milyen nehézségekkel küzdesz? 


Bizonyára észrevetted életed eddigi éveiben, hogy rengeteg lehetőség állt előtted, többféle utat kipróbáltál, hamar átláttad a dolgokat, megértetted az embereket. És mégis, gyökeres ellentétben az eddigiekkel, állandó nyugtalanság ül a lelkeden, nem bírsz megülni egy helyben, és úgy érzed, nem találtad még meg a neked való feladatot, azt, amiben életed hátralévő részében ki tudnál teljesedni. Gyakran változtatgatod terveidet, letérsz arról az útról, amit végig kellene járnod, ezért nem csoda, ha sokszor váratlan nehézségekbe ütközöl.


Milyennek lát a külvilág? 


A külvilág azt látja, hogy kapkodsz, ide-oda ugrálsz a pillanatnyi lehetőségek között, nem tudod eldönteni, mit is akarsz valójában. S azt sem értik, ha végre találsz magadnak való feladatot, miért keresel ismét egy újabb lehetőséget ahelyett, hogy megpróbálnál legyökerezni. Ugyanakkor elismerik tehetségedet, s azt, hogy nem vagy hajlandó unalmas életet élni, inkább bevállalod az állandó bizonytalanságot a változások érdekében.


Min kell változtatnod?


Próbálj meg legalább egyszer huzamosabb ideig egy helyben megülni, ami feladatot elkezdesz, azt be is fejezni. Ugyanis az ezzel járó sikerélmény sokat lendítene önbizalmadon. Esetleg próbálj elmélyülni valamilyen filozófiában. Nem is az a lényeg, hogy miben hiszel, sokkal inkább az, hogy legyen egyáltalán valami, amiben képes vagy hinni. Ezért lenne fontos, hogy megtanuld a különböző döntéseket érzelmileg megközelíteni.






 Bak







Milyen nehézségekkel küzdesz?
 

Állandóan abba az elképzelésbe ringatod magad, hogy függnöd kell valakitől. Nagyon sebezhető vagy, különösen olyan helyzetekben és kapcsolatokban, ahol érzelmeid is jelen vannak. Rendszerint igyekszel olyan útra lépni, például olyan munkát találni, ahol az emberek odafigyelnek egymásra. Ahol biztonságban érezheted magad, ahol nem kell szembetalálkoznod különböző konfliktushelyzetekkel, és nem kell szembenézned semmilyen bizonytalansági tényezővel. Elvárod, hogy foglalkozzanak és törődjenek veled, odafigyeljenek igényeidre.


Milyennek lát a külvilág?


Bizonytalannak, döntésképtelennek látnak, pedig alapjában nem vagy ilyen, mégis ezt az arcodat ismerik legfőképpen. Sokan úgy vélekednek rólad, mint aki nem mer és nem tud döntéseket meghozni, ezt inkább áthárítanád valaki másra. Ugyanakkor amint sikerül megismertetned magad másokkal, hosszabb idő elteltével rájönnek, hogy óriási önfegyelmed van, és messze nem vagy annyira határozatlan, mint amilyennek tűnsz.


Min kell változtatnod? 


Jelentős személyiségfejlődésen kell átesned, s ennek során tisztába kerülhetsz önmagaddal és képességeiddel. Ezután már bármilyen körülmények között vállalni fogod a felelősséget saját sorsodért. Egész életedben tele leszel érzelmekkel, s ezek erős nyomást gyakorolnak életed minden területére. Soha nem várhatod másoktól a megoldást, s önmagadnak kell létrehoznod a stabil egzisztenciát és az anyagi biztonságot.






 Vízöntő








Milyen nehézségekkel küzdesz? 


Állandóan harcolsz önmagaddal és a világgal. Életed során megpróbálsz új dolgokat létrehozni, mások hasznára lenni és átformálni környezetedet. Nos, nem csoda, ha állandóan gátakba ütközöl. Mindig fantáziálsz valamiről, s ha nem tudod megvalósítani, nemcsak álmod, hanem te magad is darabokra törsz. Nem akarsz a realitás talajára lépni, mert attól félsz, hogy olyat találnál ott, ami nagyon is életszerű.


Milyennek lát a külvilág?


Olyannak látnak, mint aki mindig és mindent szeretne maximálisan megvalósítani vagy éppen kihasználni. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veted bele magad hatalmas erővel. Komoly hibádnak tekintik, hogy szeretsz költekezni és pazarlóan élni. Ráadásul környezeted tudja, hogy nem ilyen vagy, csupán az a célod, hogy nagystílű képet fess önmagadról.


Min kell változtatnod? 


Sok energiát kell áldoznod arra, hogy el tudd adni magad, és kivívd mások figyelmét és persze elismerését. Járj kedvében családodnak, barátaidnak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Ideje, hogy elkezdd az önmegvalósítást, ehhez használhatod kreativitásodat, és megmutathatod a világnak, rejtőzik benned egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek.






 Halak








Milyen nehézségekkel küzdesz? 


Szorgalmas vagy, tele energiával és tettvággyal. Mindig keményen dolgozol, de megszállottságod és teljes odaadásod épp abban gátolhat meg, hogy kiteljesedj, és képességeidet, kreativitásodat teljes mértékben kamatoztathasd. Nagyon félsz az új lehetőségektől, inkább unalmassá teszed mindennapjaidat a változtatások helyett. Így nem csoda, ha önértékelési problémával kerülsz szembe, és azt is megkérdőjelezheted időnként, szükség van-e rád vagy a munkádra.


Milyennek lát a külvilág?


Földhözragadtnak látnak, aki fél bármilyen változástól. Bizonyára észrevetted, hogy sokan megpróbáltak már meggyőzni arról, hogy régi és egyben rossz szokásaidról le kellene mondanod, és végre valami új dologba vágni a fejszédet. De mivel nem tudnak rád hatni, ezért nem csoda, ha önfejűnek és egoistának tartanak, mindamellett, hogy elismerik kitartásodat és odaadásodat.


Min kell változtatnod? 


Merj változtatni életeden, ha kell, merj továbblépni és ismeretlen utakat felfedezni. Biztos, hogy valamiben kiemelkedően tehetséges vagy, maximálisan ki kell használnod képességeidet és kreativitásodat. Felejtsd el a szabályok és a társadalmi korlátok létezését. Komoly esélyed van arra, hogy életed következő szakaszában valami nagy dolgot alkoss.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top