nlc.hu
Ezo
Márciusi holdnaptár

Márciusi holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntéseidet, kedélyedet, és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj márciusban is holdnaptárunk segítségével!






Növő Hold: március 1–3.







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 



 


 


 


 


 



2007. március 1., 2.


Növő Hold az Oroszlánban

A divattal, a trendekkel, a celebekkel kapcsolatos pletykákkal fogsz többet foglalkozni ezen a két napon. Olyan hír is eljut a füledbe, amelyet úgy érzed, azonnal tovább kell adnod, természetesen a saját véleményeddel fűszerezve. Amit röviden úgy hívnak: pletyka.


Pompás ez a két nap arra, hogy belevágj egy tisztítókúrába, vagy legalább tarts léböjtnapot, amikor csak kortyolgass, szürcsölgess, de semmi harapás!


2007. március 3.

Növő Hold a Szűzben

Itt a ragyogó alkalom, hogy többet foglalkozz az otthonod rendbe rakásával. Ha bevásárolni mész, ne feledkezz meg olyan növények beszerzéséről, amelyek kiválóak a lakás levegőjének tisztítására, mert ezek megkötik a levegőben lévő káros anyagokat, a tisztítószerek gázait vagy a cigarettafüstöt semlegesítik. Ilyenek például: krizantém, liliom, törpepálmák, kínai örökzöldek, kókuszpálma, gerbera. Az elektromos készülékek környezetében lévő pozitívion-többlet sólámpával is közömbösíthető.










Telihold: március 4.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 


 


 


2007. március 4.


Telihold a Szűzben

Feszültebb leszel, nemcsak azért, mert a Hold kigömbölyödött, hanem azért is, mert a családtagjaid nem értenek meg téged. Kialakult egy olyan helyzet, amely nem rossz a számodra, sőt, egyszerűen jól érzed magad benne, de ezt az őseid vagy más rokonaid nem tudják elfogadni. Jobban jársz, ha ma nem teszel nagy energiákat abba, hogy elmagyarázd nekik, miért jó így neked, mert nem akarnak megérteni.


Legyél mértékletes a falatozásban, mert mára a farkasétvágy lesz a jellemző, és a háj könnyedén rakódik formás idomaidra.










Fogyó Hold: március 5–18. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 


 


 



2007. március 5.


Fogyó Hold a Szűzben

Alkalmas a mai nap arra, hogy belekezdj a kötőszövetek méregtelenítő terápiájába. De megkezdheted a hypoxi-edzésterápiákat, a zsírégető edzések is rendkívül jótékonyan hatnak. A mai szőrtelenítés hatására is lassabban nőnek vissza a nemkívánatos szálacskák.


A salaktalanító teák közül a bodzavirág ajánlott, amelyet akkor is alkalmazhatsz, ha úgy érzed, megfáztál, és elkezdtél köhögni. Csak ebben az esetben cseppents bele némi mézet.


2007. március 6., 7.


Fogyó Hold a Mérlegben

Ha utálod a vakrandikat, most akkor is próbáld ki, mert tényleg olyan valakivel jöhetsz össze, akivel egymásba szerettek, és nem csak egyetlen éjszakát töltötök együtt. Legyél ezen a két napon nagyon dögös, akkor is, ha suliba mész vagy a munkahelyeden kell robotolnod, mert ez a két nap az álompartnerrel való találkozás ideje. Ha még nem vettél, akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy fűzőt, ami a hálószobai belibbenésre a legjobb viselet. A ciciket felpolcolja, a derekadat karcsúsítja, a csípődet gömbölyíti, a hasadat lelapítja, a combjaidat hosszabbnak mutatja.


2007. március 8., 9., 10.


Fogyó Hold a Skorpióban

Eljött az ideje, hogy jobban megértsd, miről van szó, amikor azt hallod, karma. Például megvehetnéd – vagy netes könyveladáson megrendelhetnéd – Az asztrológus karmikus történetei című könyvet. Ugyanis rövidesen neked is bele kell ásnod magad ebbe a témába, mert olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, vagy már éppen vagy érthetetlen, gyötrelmekkel és boldogsággal vegyes viszonyban, amelyben a karma szálai kapcsolnak össze benneteket. A karmát tanulmányozva jobban megértheted azt is, hogy miért éppen anyukád és apukád a szüleid, miért rájuk esett a választásod még lélekállapotban. Szerelmeddel igazságtalanul viselkedhetsz, ami után nem győzöl majd bocsánatot kérni.


2007. március 11., 12.


Fogyó Hold a Nyilasban

Ne vidd túlzásba azoknak a szereknek a fogyasztását, amelyek kábulatot okoznak. Attól pedig, amely hatóságilag is tiltott, egyenesen tartsd távol magad, mert hiába érzed erősnek magad, sajnos most mégis függővé válhatsz tőle.


Ha te is azok közé tartozol, akik gyűjtik a DVD-ket, és egy filmet akár többször is képes vagy megnézni, akkor jól kijössz azzal a fickóval, akinek szintén ez a hobbija. Ha viszont nem vagy ennek a rabja, akkor az agyadra fog menni, hogy megint ugyanazt a filmet akarja nézni.


Külföldi utazást most érdemes befizetni vagy tervezgetni.


2007. március 13., 14.


Fogyó Hold a Bakban


A munkahelyeden összpontosítanod kell, és ne a közeledő hosszú hétvége legyen a fő témád a kollégák között, mert hibát hibára fogsz halmozni, és ezért talán még az útilaput is felkötik a talpadra. Ha nincs állásod és interjúra mész, akkor öltözködj konzervatívan, semmi kihívó ne legyen a viselkedésedben, a hajadat is simítsd le. 


Ragyogó a nap a fognyúzó látogatására is!


2007. március 15., 16.


Fogyó Hold a Vízöntőben

Végre elengedheted magad, és azt csinálhatsz, amihez kedved van. Élvezed ezt a szabadságot, és lehetőleg az első napon lustálkodj nagyot. Olvasgass, nézz filmet, sétálj, tornázz otthon, a szőnyegen, hívd fel azokat az ismerőseidet is, akikkel ezer éve nem beszéltél.


Ha partira mész, vegyél fel aranyszínű bársonyból készült bricsesznadrágot, flitteres, hímzett, spagettipántos topot, csillagmedálos aranyláncot és egy arany tűsarkú cipőt.


2007. március 17., 18.


Fogyó Hold a Halakban

Érzelmes, romantikus hangulatban leszel. Nem akarsz senkit megbántani, ezért egy kapcsolatodban a kegyes hazugságot fogod gyakorolni. Nem beszélsz őszintén, és ezzel érdekes módon most a másikkal nem rosszat teszel, hanem inkább erőt és energiát adsz neki. Sőt, ha biztatod őt, hálás lesz érte. A vízi sportok, a wellness vagy bármilyen fürdőkúra pompásan sikerül. Teljesen ellazít, tökéletesen oldja az elmúlt időszak feszültségét.










Újhold: március 19.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.


 


 


 


 


 


 




2007. március 19.


Újhold a Kosban

A forrásvíz és a gyógyteák napja legyen a mai, amikor fogyassz belőlük bőven. A reggelt kezdd meditációval, az estét pedig fejezd be lazítással. Ha teheted, tarts a mai napon böjtöt, mert ezzel különböző betegségek kialakulását előzheted meg, és az ezt követő tizennégy napban egyszerűen jól fogod érezni magad a bőrödben, és az energiaszinted is magasabb lesz.







Növő Hold: március 20–31. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 


 


 


 



2007. március 20.


Növő Hold a Kosban

A bőrödet kényeztesd tejes testápolóval és tusfürdővel. A tej tele van olyan enzimekkel, amelyek hámlasztják a bőr felső, elhalt rétegét, és anélkül táplálják, hogy felborítanák természetes pH-egyensúlyát, eltüntetnék a védekező savköpenyt. A méz pedig számtalan értékes vitaminnal oltja a bőr tél végi szomját.


2007. március 21., 22.


Növő Hold a Bikában

A párkapcsolatban kemény vitára van kilátás, és ha nem engedsz, szakításra kerülhet sor, mert a partnered nem fogja engedni, hogy rákényszerítsd az akaratod. Egy régi ismerősödet ne hívd fel, ne küldj neki se SMS-t, se e-mailt, mert ő egyáltalán nem akar veled beszélgetni és a kapcsolatot feleleveníteni. És ezen ne is sértődj meg, mert neked is vannak olyan ismeretségeid, amelyek már megszűntek – talán éppen nehéz, vitás, haragos körülmények között –, és semmi kedved nem lenne velük ismét találkozni vagy beszélgetni.


2007. március 23., 24., 25.


Növő Hold az Ikrekben


Nagy mázlista vagy ezen a hétvégén, mert még az is lehet, hogy értékes tárgyat – netán pénzt – találsz. Bármilyen nyereményjátékon vegyél részt.


Békét köthetsz és szeretetteljes kapcsolatot ápolhatsz egy rokonoddal, aki korábban megsértett. Barát vagy ismerős is mélyen megbánta már, hogy nem úgy viselkedett veled, ahogy kellett volna, és ezt igyekszik jóvátenni.


Vasárnap nyugodtan lustálkodj, engedd el magad, mert ezzel feltöltődhetsz a jövő heti nagy őrületre. Ha shoppingolsz, a bizsuboltokat ne hagyd ki.


2007. március 26., 27.


Növő Hold a Rákban

Egy kis házimunka nem árt meg. Főleg a mosás végezhető most könnyedén. Tudtad, hogy a bűnüldözésben dolgozók, akik egy alibit ellenőriznek, kiváló érzéket fejlesztettek ki annak eldöntésére, hogy valaki igazat mond-e, vagy hazudik? Ez természetesen nem korlátozódik a bűnüldözésben dolgozókra. Egészen pontosan most ez rád is jellemző. Az új információt összeveted mindazzal, amit addig már hallottál, és ebből egy érzésed alakul ki, hogy mi az igaz és mi nem. Ez a belső ismeret, amely tisztán hallóvá tesz téged. Így lehetsz most tökéletes döntőbíró egy vitás ügyben.


2007. március 28., 29.


Növő Hold az Oroszlánban


Csak semmi para, amikor eléd toppan az a személy, akit már régebb óta szemmel tartasz, és vágyakozol rá. Legyen helyén az eszed, ne veszítsd el a lélekjelenléted, csak magabiztosan és lazán – még ha nagy erőfeszítésedbe kerül ennek az eljátszása, akkor is –, mert így biztos lehetsz benne, hogy megszerzed őt. És nemcsak álmaid hercege lesz, hanem a való világod főszereplője. A régi párkapcsolatokban pedig jusson eszedbe, hogy a szerelem hullámvasút, hosszabb távon váltakozik a vonzalom erőssége. Van, amikor a párod van jobban oda érted. De most te őérte.


2007. március 30., 31.


Növő Hold a Szűzben


Hatalmas munka, de megéri! Kedvesed anyucikájával aranyosan viselkedni, figyelmesnek lenni vele, és végighallgatni ugyanazt a történetét sokadszor. Most fektess nagy energiákat a főnököddel való viszonyba, például ajnározd, csodáld, meglátod, az eredmény nem marad el!


Készíts almaecetitalt, ami nagyon jó szomjoltó, pompásan véd a megfázás ellen és erősíti az immunrendszert. 1-2 evőkanálnyi almaecetet keverj el 1 liter vízben, és annyi mézzel édesítsd, amennyitől kellemes lesz az íze.


Új munka elvállalására ragyogó ez a két nap, mert jól fogsz vele keresni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top