Ezo

Mikor születhet gyermeked?

Az asztrológia elveti a véletlen fogalmát. A tanok szerint mindennek megvan az oka, a következménye és az ideje is. Sokat foglalkoztam olyan horoszkópok vizsgálatával, amelyek tulajdonosai arra keresték a választ, miért nem születik gyermekük?







Cikkünk Izing Klára új könyvéből, Az asztrológus karmikus történeteiből közöl részletet.

Itt olvashatsz részletesen a könyvről »





Ára: 1900 Ft
Megrendelhető »

Megvásárolható minden nagyobb könyvesboltban és a Sanoma Magazin Centrumban: Budapest III. ker., Montevideo u. 9.


Statisztikát is készítettem, és arra a következtetésre jutottam, hogy a legtöbben képtelenek a sors diktálta játékszabályokat elfogadni, viselkedésükkel saját szívüket szorítják vasmarokkal.


Olgát mindenki irigyelte: sikeres magánélet, jó férj, szakmai elismerés. Azt már kevesen tudták, mennyi könny áztatta az arcát, mert hiába vágyott a pici kezek markolászására, a puha lábak dobogására és a simogató tejillatra, amely az újszülött bőréből árad.



Kezében a döntés

A harcias, öntudatos, büszke nő fiatal lányként nagykanállal habzsolta a férfiakat. Buliról bulira járt, nem volt válogatós, kivette részét az orgiákból is. Kicsapongásai éveiben ismerkedett meg a határozott, erős, ellentmondást nem tűrő Lacival, aki élete párjának a „tyúkanyó szólamot” szánta. Olga felhagyott korábbi életmódjával, de az összeköltözés után egyre szűkebbnek érezte a férfi mellett a teret. Képtelen volt az alárendelődésre, és amikor terhes lett, Laci könyörgése ellenére elvetette a magzatot. A kapcsolat fájdalmas véget ért, és az uralomra vágyó nő életében újra egymásnak adták a férfiak a kilincset.







Aztán megérkezett a jóravaló Feri, és a nő döntött: „belebújik” a finom papucsba. A szeretettel teli, kedves fiúnak nyomban megmutatta az irányt – házasság, ház, kocsik, nyaraló, vastagabb bankbetét, és jöhet a baba. Minden a tervei szerint haladt, a férfi hajszolta magát, és ahogy gyarapodtak, Olga úgy vált egyre kevélyebbé, könyörtelenebbé. Aki nem felelt a meg normáinak, afölött gyorsan eltörte az ítélkezés pálcáját, vitriolba mártott kritikájával még az elesetteket sem kímélte.







A negyedik évben pszichés problémái miatt a környezetének is elege lett Olgából
A sors közbeszól


Az ifjú párnak már mindene megvolt, csak a baba hiányzott. Olga az első év sikertelen próbálkozásai után felháborodott: mindig, mindent kézben tudott tartani, érthetetlen, hogy pont ezt a „babaügyet” nem! A második évben „babagyártásról” beszélt, központi témája lett a hőmérőzés, és kezdetét vették a nőgyógyászati gyulladások. A harmadik évben az összes rokonnak, kolléganőnek babája született. A negyedik évben pszichés problémái miatt a környezetének is elege lett belőle, Feri eltávolodott tőle, csak akkor voltak együtt, ha peteérésre került a sor. Majd az ötödik évben az általa mélyen lenézett asztrológiához fordult tanácsért.






A horoszkóp kulcsa 


A születés idejére elkészített horoszkóp furcsa képet mutatott, amelynek megbeszélése, feldolgozása másfél esztendőnket vette igénybe. A megoldás az elsőre elutasított hagyományos női és férfiszerepek megélésében rejlett. Olga papája végtelenül gyengéd férfi, anyja amolyan acélasszony volt, amitől lányuk tudattalanul irtózott, ám tudatosan mégis ezt a formát választotta, érezte biztonságosnak, ezért követendőnek. A sorstól Laci személyében megkapta az esélyt, hogy gyerekekkel az oldalán élje az ősi női szerepet, amely a horoszkópja szerint a feladata volt. Ám tudatosan mégis olyan befolyásolható férfit választott, mint az apja. Azt azonban nem sejtette, hogy ez az út is ugyanoda vezet, mint az első, csak több kínt kell elszenvednie. Akkor játszhatja csak el az anyaszerepet, ha kész a szolgálatra, a férfitól való függésre, odaadásra, és megelégszik a másodhegedűs pozícióval.
A lelki, szellemi átalakulás nem ment könnyen, Olga alapos leckét kapott az új út elején kiszolgáltatottságból és megaláztatásból, de nem adta fel. Mára az aranyember átvette otthon az irányítást, az történik, amit ő akar, és végre valahára Olga terhességi tesztjén is megjelent a két csík…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top