nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Bakban

Szaturnusz a Bakban

A véredben van, a tehetség, amelynek kibontakoztatása, érvényre jutása a karmikus kötelességed. Hatalmas szellemi kapacitással rendelkezel, és olyan helyet kell kivívnod magadnak, hogy mások példaképévé válj, ahogy az õseid is azok voltak. Ez az út pedig kemény, rendszerint a kiválasztottaké.






 Szaturnusz a Bakban




 







Élete filmjei:
Ha lejátszanád az előző generációk filmjeit, azt látnád, hogy az őseid óriási tehetséggel, és nagy lehetőségekkel rendelkeztek. Közülük többen kiváló emberek voltak, akik azért születtek, hogy nagyot alkossanak. Még az is lehet, hogy vannak emlékművek, amelyek őrzik a nevüket. Ám voltak az őseid között olyanok, akik a vágyak, az élvezetek útvesztőjében eltévedtek, és a tehetségüket eltékozolták. A Szaturnusz pozíciója alapján a te feladatod, hogy szintén nagy dolgokat vigyél véghez, megmászd a csúcsokat. Az út ugyan lemondásokkal, és szenvedésekkel teli, de a tisztességet megőrizve haladhatsz előre. Most hol tartasz? Elérted már a csúcsot, vagy még csak kaptatsz felfelé?

Karmikus kiteljesedés:
Az élet tele van szenvedéssel akkor, amikor nem teheted azt, amire vágysz. Nem válsz frusztrálttá, sem boldogtalanná, ha tudod, hogy a születésed előtt nagy terheket vállaltál, ezért nem élhetsz láblógatva, gondtalanul. Mert a feladatodat, a széles körű elismertséget, a valakivé válást, a hatalmat, a tekintélyt, a hitelességet csak úgy érheted el, ha szorgalmasan tanulsz, kitartóan, keményen és sokat dolgozol.

A jelen karmikus feladata:
– Csak reális határig vállalj mindig kockázatot, és ügyes diplomáciával magasabb kapcsolatokat, összeköttetéseket építs ki.
– Ha akadályokkal találkozol, ne válj dühöngővé, ne add fel, hanem kitartóan űzd, hajtsd a kitűzött célt.
– Csak olyat tesz, vagy mond, amiért felelősséget tud vállalni. Nem engedi, hogy kényszerítsék a bóvlira, vagy a hazugságokra, mert a lelkiismeret-furdalás miatt ebbe bele is tud betegedni.
– A párkapcsolatban elismerni a másikat is, hiszen ha ő nem rendelődne alá neked, nem tudnád a céljaidat megvalósítani.

Karmikus kötelessége:
Vezetői pozícióba kerülve ne kövess el erkölcstelen dolgokat, ne gázolj át senkin, és ne tegyél tönkre életeket, netán családok életét. Ne tagadd meg a segítséget attól, aki hozzád fordul, és munkálkodj a világ jobbításán.

A Szaturnusz bölcsessége: A humortalanság, a kedélytelenség, a sértődékenység veszélyeztetik az elért siker tartósságát.

Szaturnuszi szállóige: Nincs rossz, melyben ne volna parányi jó is. (Plinius)

Szaturnuszi a karmája: Kenneth Branagh

Szaturnuszi erősség: felelősségtudat, önuralom, vezetői készség.

Szaturnuszi gyengeség: könyörtelenség, irigység.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: minden mögött csak a problémát lásd, és senkire sem hallgatsz. Túlzottan aggályoskodóvá válj, mert nem mersz kockáztatni, vagy annyira eleged van a kötelességekből, hogy inkább feladod azt, amiért korábban küzdöttél, és ezért nem viszed sokra, vagy semmire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top