Ezo

Szaturnusz a Bikában

Véredben van a birtoklás, a pénz gyûjtése, az értéktárgyak felhalmozása, mert ettõl érzed biztonságban magad. És reméled, hogy a kézzel fogható értékekkel szabaddá, függetlenné válsz, és nem kerülsz kiszolgáltatott helyzetbe.






 Szaturnusz a Bikában




 







Élete filmjei:
Ha végigpergetnék előtted életed filmjeit, akkor valószínűleg nagyon elcsodálkoznál, mert több benne a bűnös cselekedet: bacchanália ünnepek, nagy dorbézolások, kicsapongások, szerencsejátékok, és erkölcstelen élet. Az örökséget elherdáltad, és züllött életet éltél, vagy a hatalom elvette és ezért csúsztál le. De minden életében küzdesz a pénzért, és a sorstól jó lehetőségeket is kapsz a megszerzésére, nagyobb vagyonokhoz is juthatsz, amelynek a megtartása, és családi örökségként való továbbadása a feladatod.

Karmikus kiteljesedés:
A mértékletes életmód, megtalálni az arany középutat a szórakozások és a munka között. Ellenállni az érzékek csábításának, a szenvedélyt legyőzni, és a javakat a hivatása becsületes ellátásával összegyűjteni, a családnak örökül hagyni.

A jelen karmikus feladata:
– Nem úgy gyűjtögetni, hogy az már harácsolásnak számítson, és fösvénnyé tegyen.
– Ellenállni a korrupció útján megszerezhető pénznek, és ily módon növelni a bevételeket.
– Az érzéki élvezetekben nem szabad annyira elmerülni, hogy eltereljen a célodtól, mert ezek nem visznek előbbre.
– Az önző és kiszámíthatatlan viselkedés legyőzése, amely főleg a családon belül tör utat magának, és sérti mélyen éppen azokat, akikkel a vér, illetve a karma szálai kötik egymáshoz.

Karmikus kötelessége:
Életed során mecénássá válni, támogatást nyújtani nemcsak a rászoruló, tehetséges rokonoknak, hanem akár idegenek is, amelyet nem kell nagydobra verni, és dicséretet, elismerést várni érte. Meg kell tanulnod az élet apró szépségeit is élvezni, örülni ezeknek, és hálásnak lenni minden szépért, jóért, amit igyekezz viszonozni annak, akitől kaptad. Törekedni a produktivitásra, és önálló, illetve családi vállalkozás létrehozására.

A Szaturnusz bölcsessége: A bűntudat érzése nem fog gyötörni, ha betartod a szabályokat, ezek szerint élsz.

Szaturnuszi szállóige: Nagyobb vesződséggel jár a pénz őrzése, mint szerzése (Seneca)

Szaturnuszi a karmája: Claudia Schiffer
Szaturnuszi erősség: tárgyilagosság, türelem, megbízhatóság, higgadtság.

Szaturnuszi gyengeség: csökönyösség, zsugoriság, irigység, kicsapongó hajlamok.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: Vágyaid szélsőségessége veszélyes utakra vihet, ahol a törvényességgel ütközöl, és emiatt annyira gyötrődsz, hogy később krónikussá váló egészségi probléma alakulhat ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top