nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Kosban

Szaturnusz a Kosban

Véredben van a harcra, a csatározásra való igény, ezért életed állandó küzdelem. Jelen életedben ez a csata a családodért, a gyermekeidért, azok sikereiért folyik.






 Szaturnusz az Kosban




 







Élete filmjei:
Ha végigpergetnék előtted életeid filmjeit, valószínűleg rengeteg hősi tettet látnál benne, amelyben akár férfiként, akár nőként születettél, mindig fegyvert forgattál. Míg korábban háborúztál, és az élvonalban harcoltál a csatákban, a rohamot vezényelted, most ezeket az energiákat, és az így megszerzett tapasztalatokat a családod, egészen pontosan a gyermekeid támogatására kell felhasználnod. Persze a jelen életben nem fegyverrel, hanem lelkesítéssel, a küzdeni tudás példamutatásával.

Karmikus kiteljesedés:
A gyermek vállalása – akár egyedül is -, és közben a karrier építése. Mivel hatalmas energiákat kaptál megszületésedkor, képessé válsz a gyermek és a karrier, az anyaság vagy apaság és a szakmai siker elérésére – akár egymagad is.

A jelen karmikus feladata:
– A kritikán, ami éri téged, ne sértődj meg, vagy ne sorscsapásként kezeld, hanem igyekezz tanulni belőle
– Nagyon fontos számodra a győzelem, hiszen ezért harcolsz, de meg kell tanulnod veszíteni is. Ha nem tudod kezelni a veszteséget, akkor gyakran kerülsz legyengült, lázas állapotba, és ily módon tesz a sors harcképtelenné.
– Nyíltan kell viselkedned, légy őszinte, és felcsapott sisakrostéllyal küzdj, mert az alattomos helyzetekből egyébként nem jössz ki jól.
– Az érzelmeidet kordában kell tartanod, és maradj türelemes.

Karmikus kötelesség:
A csemetédnek gondtalan gyermekkort biztosítani, amelyben talán neked nem volt részed, mert a szüleid már akkor nagy terheket róttak rád. Elvárták, hogy kiváló teljesítményt nyújts már kisgyerekként, az iskolában. Amelynek haszna, hogy a saját gyermeked könnyebben boldogul, vezetővé, irányítóvá válik. Vagyis vezet az élet csatáiban, de nem fegyverrel, hanem a megszerzett tudással, lendülettel.

A Szaturnusz bölcsessége: A gyermek segítségére van abban – akár a saját, akár a partner, akár idegené a csemete -, hogy ön is felnőtté váljon.

Szaturnuszi szállóige: Az győz, akit legyőznek. (Petronius)

Szaturnuszi a karmája: Julia Roberts

Szaturnuszi erősség: büszkeség, vezetői képességek, kitartás, nemes jellem.

Szaturnuszi gyengeség:
rombolás, agresszivitás, szarkasztikus stílus.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: az indulataidnak szabad folyást engedj, mert ez elvadult veszekedéshez vezet. Előfordulhat, hogy sérülések származnak belőle, különösen a fejen, amely a legérzékenyebb testrészed, és ahol előző életeidben is sérülhettél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top