nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Skorpióban

Szaturnusz a Skorpióban

Véredben van a segítõkészség, ám az õseid feltételezhetõen olyan dolgokba is belementek – mégpedig a mások támogatása, és az „én jó vagyok hozzád” szándék miatt -, amely bûnnek számít. A naivitásuk miatt áldozattá váltak, erõs volt bennük a bûntudat érzése, amelyet te is örököltél.






 Szaturnusz a Skorpióban




 







Élete filmjei:
A Szaturnusz pozíciója alapján valószínűleg az őseid között többen voltak, akik olyanokat támogattak, akik bűnös cselekedeteket – akár élet, akár vagyon elleni – követtek el. Segédkeztek ahhoz, hogy más ki tudja játszani a törvényt, a szabályokat, megkárosítsa például az államot, vagy a vagyonosabb embereket, és így tettestárssá váltak. Naivitásukban azt hitték, ők nem válnak bűnössé, és amikor elérkezett a felelősségre vonás, a számonkérés ideje, akkor áldozatként élték meg ezt a helyzetet.

Karmikus kiteljesedés:
Igyekszel erkölcsös életet élni, nem szeged meg sem az emberi, sem az isteni törvényeket. Az életeddel példát mutatsz, mert így ismertethetsz meg, és segíthetsz másoknak abban, hogy a törvények tiszteletben tartsák, és eszerint éljenek. Hiszel abban, amit mondasz, amit teszel, és tudod, hogy nem embertársaidnak kell megváltozni, nem a törvényeket kell átalakítani, hanem saját magadnak kell fejlődni, átalakulni, és előbbre lépni.

A jelen karmikus feladata:
– Visszafogottnak, és előzékenynek lenni egyszerre, amely ellenállhatatlanná tesz, és ezért követendőnek tartanak mások.
– A házasság révén szerzett rokonsággal jó kapcsolatot ápolni, és elfogadni őket olyannak, amilyenek.
– A hivatásodban inkább legyél visszavonult, és ha a szürke eminenciás szerepét töltöd be, ügyelj arra, hogy senkinek ne adj olyan tanácsot, amivel az erkölcstelenség útjára léphet.
– Gyermeknevelés során azért adódnak nehézségek, mert túlságosan szabadon engeded őt, amitől úgy érzi, hogy nem törődik vele.

A Szaturnusz bölcsessége: Az otthoni merev hangulat elől ne menekülj el, hanem oldd fel azt, és tegyél érte nagyobb erőfeszítéseket.

Szaturnuszi szállóige: A legfőbb erkölcsi szabály az, hogy fáradságot nem kímélve dolgozzunk az emberiség javáért. (Gandhi)

Szaturnuszi a karmája: Andrea Bocelli, Madonna

Szaturnuszi erősség: bölcsesség, erős hit, kalandvágy

Szaturnuszi gyengeség: cinizmus, pesszimizmus, nihilizmus.

A Szaturnusz óva int attól, hogy: elbizakodott legyél, és azt hidd, hogy mindent tudsz, illetve hogy egyetlen pillanatra is megállj, és ne képezd magad. Óva int attól, hogy olyan nagy célokat tűzz ki magad elé, amelyet önerődből nem tudsz elérni, csak úgy, ha másokat kárára cselekszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top