nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Szûzben

Szaturnusz a Szûzben

A véredben van a gyógyítás, amellyel szolgálnod kell embertársaidat. Mégpedig szerény díjazás ellenében, hiszen a gyógyító képességeket azért kaptad, hogy feloldd a karmát, õrizd a saját lelki, szellemi, lelki tisztaságod.






 Szaturnusz a Szűzben




 







Élete filmjei:
A Szaturnusz pozíciója azt jelenti, ha vissza tudnád pergetni életed filmjeit, akkor meglátnád az őseidet füvesasszonyként, vagy olyan gyógyítóként, aki a természet erejét használta. Az őseid között voltak azok, akik a nagy járványok idején nem féltek sem a betegségtől, sem a betegektől, hanem megpróbálták gyógyítani őket, és keresték fűben, a fában az orvosságot. Ők voltak azok, akik nemcsak a testi, hanem a szellemi és a lelki tisztaságot is hirdették, és mindenkin segítettek, aki hozzájuk fordult.

Karmikus kiteljesedés:
Emberekkel kapcsolatos foglalkozást kell űznöd, végighallgatnod a panaszaikat, és ily módon gyógyítani. Az egészséges életmódot kell követned, és erre az útra térítened az embereket, valamint a természetes, ősi gyógymódokat előnyben részesíteni, akár te érzed rosszul magad, akár más küszködik betegségekkel. A lelki és szellemi tisztaságot úgy őrizheted meg, ha odafigyelsz arra, hogy mit olvasol, mit nézel, és mit hallgatsz. Legyél válogatós!

A jelen karmikus feladata:
– Megtanulni alkalmazkodni nemcsak a munkahelyeden vagy a családban, hanem minden körülményhez.
– Időnként vonulj vissza, tölts például egyedül hétvégeket, amelyen meditálsz, és elmerülsz saját magadban.
– Ne tedd túl magasra a mércét gyermekeddel szemben, ne akard, hogy mindenképpen kitűnjön az átlagból, mert ez lelkileg annyira megterheli, hogy megbetegszik.
– Csak a legális helyzeteket használd ki, tartsd távol magad a kétes ügyektől, amivel az otthonod biztonságát veszélyezteted.

Karmikus kötelessége:
A szülőkön kívül a nagynéni vagy nagybácsi támogatása, és önfeláldozó gondoskodás, ápolás, amikor egészségi problémáik vannak. Őszintének lenni, és bátran kritizálni, mert ezzel segíthetsz másokat a tisztánlátásban, és hogy a realitások talajáról ne rugaszkodjanak el. Dolgozni, és ha munka nélkül maradsz, olyan feladatot is elvállalni, amit rangon alulinak érzel.

A Szaturnusz bölcsessége: Ha tisztességes és becsületes maradsz, megőrizhető a tisztaság, és zavartalanul haladhatsz célod felé.

Szaturnuszi szállóige: Mikor egészségesek vagyunk, mindnyájan könnyen adunk helyes tanácsokat a betegeknek. (Terentius)

Szaturnuszi a karmája: Gérard Depardieu, Kate Hudson

Szaturnuszi erősség: gyakorlatiasság, lojalitás, önkontroll, kedvesség.

Szaturnuszi gyengeség: pedantéria, hipochondria, túlzott komolyság.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: mindenféle gyógyszert beszedj, és saját magad kezeld magadat. Bármennyire nem kedveled a gyógyítókat, és nehezedre esik egy egészségi problémával máshoz fordulni, kénytelen leszel segítséget kérni. Még akkor is, ha te magad is esetleg orvos, vagy gyógyító vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top