nlc.hu
Ezo
Áprilisi holdnaptár

Áprilisi holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntéseidet, kedélyedet, és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj áprilisban is holdnaptárunk segítségével!






Növő Hold: április 1.







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 



 


 


 


 


 



2007. április 1.


Növő Hold a Szűzben

A mai napon figyelj az étkezésedre, nemcsak azért, mert holnap telihold van, és ha mindenfélét összevissza falatozol, fájni fog a pocakod, hanem azért, mert a háj is gyorsabban rakódik. Jót tenne, ha léböjtnapot tartanál. Ha ez nem megy, akkor legalább az édességet száműzd, és igyál 3 liternyi szénsavmentes ásványvizet. Nagyobb takarításra is pompás ez a nap.










Telihold: április 2.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 


 


 


2007. április 2.


Telihold a Mérlegben

A magányosság és a meg nem értettség érzése kerít hatalmába. Úgy érzed, hogy egyedül vagy a világban, miközben ez nem így van, hiszen sok ember szeret. A partnered is, csak a pénzügyi problémák, az egzisztenciális félelmei megakadályozzák abban, hogy az érzelmi életével, pontosabban veled törődjön. A mai napon jól tennéd, ha megnéznél DVD-n egy vidám filmet, mint amilyen például a Szívtiprók.











Fogyó Hold: április 3–16. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 


 


 



2007. április 3.


Fogyó Hold a Mérlegben

A húsvéti nagybevásárlás intézésére jó a mai nap, vagy legalább arra, hogy összeírd, mit kellene venned. Ha nem így teszel, akkor most sajnos előfordulhat, hogy csupa olyan dolgot veszel, amire nincs szükséged, és ami kellene, az a közért polcán marad. Ráadásul mindez akkor történik, amikor amúgy sincs tele a bankszámlád, és amikor történnek olyan váratlan események, amelyek pénzt húznak ki a zsebedből.


A szerelemben csalódottnak érzed magad, mert a kedvesedről olyan dolog kerülhet napvilágra, amelyet álmodban sem gondoltál róla.



2007. április 4., 5., 6.


Fogyó Hold a Skorpióban

Ne várja arra, hogy elcsábítsanak, hanem te kezdeményezz. Ha szeretnél forró, szenvedélyes kapcsolatot – akár a régi, akár az új partnerrel –, akkor lépj a tettek mezejére. A régi kapcsolatokban nem árt, ha egy kis szexi meglepetéssel is készülsz. Húsvétra pedig szervezz egy bulit, kérd meg a kedvesed, hogy hívja meg ő is néhány párkapcsolatban élő barátját, a társával együtt. És te is éppen így tegyél, azokat a barátnőidet hívd meg, akiknek van pasijuk.


2007. április 7., 8.


Fogyó Hold a Nyilasban

A sors a biztonság érzésével ajándékoz meg, és nyugodt leszel ezen a két napon. Tele van a lelked bizalommal, hittel, nem aggódsz a jövő miatt. Jól bánsz a gyerekekkel, és az ellenkező neműekkel is. Minden esélyed megvan arra, hogy összejöjj azzal a partnerrel, akivel el tudod képzelni hosszabb távon az életed.


Ha idénymunkát szeretnél elvállalni, erre is jó lehetőség kínálkozik, mert olyan valakivel találkozol, aki ehhez hozzásegíthet.


Készíts Caffé Brulée-t, ami nemcsak neked fog ízleni, hanem mindenkinek, akit megkínálsz vele. Főzz nagyon hosszú kávét, öntsd egy lábasba, adj hozzá néhány szem szegfűszeget, egy darabka fahéjat, narancs- és citromhéjcsíkokat, meg egy pohárka konyakot. Forrald 10 percig lassú tűzön.


2007. április 9., 10., 11.


Fogyó Hold a Bakban

Boldognak érzed magad, ha a szerelmi kapcsolatodra gondolsz, vagy ha gyermeket szeretnél, szintén örömteli hír jut a füledbe. Lelked csordultig van szeretettel, amit nemcsak annak akarsz átadni, akit szeretsz, hanem mindenkinek. A jóság, az emberség, a segítőkészség, az optimizmus sugárzóvá tesz. Csak a közlekedésben légy óvatos!


Ha kollégáról kiderül, hogy alattomosan viselkedik veled, akkor ne vágj neki egyből vissza. Várj ki türelemmel. A memóriád nagyon jó, amit most megtanulsz, azt soha nem felejted el.



2007. április 12., 13.






Fogyó Hold a Vízöntőben


Ha érdekel az ezotéria, akkor vedd meg az e heti Nők Lapját, mert találsz benne egy izgalmas tesztet, amiből nemcsak a tudásodat mérheted fel, hanem tanulhatsz is.


Shopping körútra indulhatnál, és beszerezhetnél magadnak néhány új ruhaneműt, mert a következő időben még fontosabb lesz a megjelenésed. Például vegyél félhosszú, gyűrt szaténból készült ruhát, strasszos, virágmintás pamutpólót, szövetnadrágot és krémszínű blézert. A napszemüvegeket se hagyd ki, mert ideje lenne az idén egy nem túl drága, de trendi darabot beújítani.



2007. április 14., 15.


Fogyó Hold a Halakban


Foglalkozz ma a szépségeddel, és az olyan témákkal, mint a bőr feszesítése, a narancsbőr felszámolása. A táplálékkiegészítők piacán is körülnézhetnél, mert a testmozgás és a diéta mellett szükséged lenne még valamire, ami segít az alakformálásban, és támogatja a bőr feszességének megőrzését. Például ilyen az ananász pezsgőtabletta vagy az L-Carnitin rágótabletta.


A mai nap kiváló arra, hogy kedvesednek vagy barátaidnak különleges vacsorát készíts. Szerelmed, barátságaid érzelmileg még erősebben elmélyülnek.

2007. április 16.


Fogyó Hold a Kosban

Szenvedélyes nap a mai, amikor ellenállhatatlan vágyat érzel olyan valaki iránt, aki talán tiltott a számodra. Nem tudod őt kiverni a fejedből, és egyre jobban ragaszkodsz, kötődsz hozzá. Ő is vágyakozik rád, és megfordul a fejében, hogy talán a karma szálai kötnek egymáshoz benneteket, és a találkozásotok sorsszerű.


Gyermek miatt – akár a tiéd, akár nem – olyan felszabadult és rajongó érzések költöznek a lelkedbe, amelyre eddig talán nem volt példa.










Újhold: április 17.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.


 


 


 


 


 


 




2007. április 17.


Újhold a Kosban

Ha nincs állásod, akkor most kellene iparkodnod, mert találhatsz egy olyat, amelyben a pénz keresése közben még jól is érzed magad. Az a személy, aki korábban megbántott, most felbukkan, és talán nem kér bocsánatot, de szeretne veled ismét jó kapcsolatot ápolni.


A szerelem miatt a magas hőfokon izzás tovább tart, szinte megőrültök egymásért. Ez a szenvedély feltölti az energiaraktáraidat, és jól bírod az iramot.







Növő Hold: április 18–30. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 


 


 


 



2007. április 18., 19.


Növő Hold a Bikában

A munkahelyeden elismert leszel, talán még dicséretben, elismerésben is részesülsz. Ha nincs állásod, ezen a két napon menj állásinterjúra, mert jó benyomást tehetsz mindenkire. Még akinek elsőre nem vagy szimpatikus, annak is megváltozik rólad a véleménye.


Utazás során olyan élmények érnek, amelyek miatt más színben látod a világot. Testvéri, valamint szomszédi kapcsolatok ápolására is pompás ez a két nap, mert még a régi haragot vagy sértettséget is el lehet engedni.


2007. április 20., 21.


Növő Hold az Ikrekben

Ma mindenképpen vásárolj egy új, szexi fehérneműt. Legyen ez a meglepetések napja neked és párodnak is: kápráztasd el, próbálj ki olyan dolgokat, amelyekre a napi teendőid mellett se időd, se kedved.


Ha még az igazit keresed, ez a két nap rendkívül alkalmas ismerkedésre. Légy nyitott, vidám, optimista. Vedd észre, ha közelebbről szeretnének megismerkedni veled, járj nyitott szemmel!


2007. április 22., 23.






Növő Hold a Rákban


A családodra irányuljon a figyelmed, és próbálj meg azzal a rokonoddal is kedves lenni, aki egyébként a stílusával az őrületbe kerget.


A munkahelyeden elégedett leszel, és egy kollégáddal közelebbi kapcsolatba kerültök egymással. A vele való barátságnak kölcsönösen még sok hasznát vehetitek.


Viszont a párkapcsolatban villámok cikáznak, és te vagy az, aki nem tudja a veszekedést abbahagyni. Pedig jó lenne, ha nem feszítenéd tovább a húrt.



2007. április 24., 25., 26.


Növő Hold az Oroszlánban

Az életed új fordulatot vesz, mert valami olyan dologba kezdesz vagy olyan ötleted lesz, amely korszakalkotónak minősül. Még az is lehet, hogy megkapod azt az értesítést, amelyre már hetek vagy hónapok óta vársz, és amely miatt nemcsak te, hanem a rokonaid is sokat izgultak.


Ha nyaralásra most akarsz befizetni, vagy most jutsz elhatározásra ebben az ügyben, akkor ezt is áldás kíséri, és életed legjobb nyaralásán vehetsz majd részt. Ha hivatalos ügyeket akarsz intézni vagy értékesebb ingóságot vásárolni, eljött az idő.


2007. április 27., 28. 


Növő Hold a Szűzben


A párkapcsolatodat megszilárdíthatod, olyan közel kerültök lelkiekben egymáshoz, hogy úgy érzed, sohasem tud elválasztani tőle semmi és senki.


Ha egyedülálló vagy, összejöhetsz most olyan valakivel, akivel a kapcsolatod nem csak egyetlen éjszakáig fog tartani. Régi szerető is felbukkanhat a láthatáron, és ez felettébb hízeleg neked, hiszen azok után, amit veled művelt, a sóvárgása elégtételt jelent. 


2007. április 29., 30.


Növő Hold a Mérlegben


A helyén van az eszed, és tisztában vagy azzal, hogy mi a saját érdeked. Így remekül képviselheted magad, jól értesz önmagad menedzseléséhez is. Csak arra vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, és figyelj arra, hogy ne irritálj másokat. Ha betartod a határokat, akkor sikeres leszel, és még az is megtörténik, hogy mások is azt fogják önként akarni, amit te szeretnél. Ám ha túlléped a határt, akkor viszont ellened fordulnak.


Bírságveszélyes az idő, ezért ne szegj meg semmilyen szabályt. Ha ez már megtörtént, akkor számíthatsz a büntetésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top