Ezo

Testvérszámok: 1-8

Mint tudjuk, az 1-es típusú emberek vezetésre születtek. Szeretnek, szeretnének mindenhol, mindenben elsõk lenni.





Ehhez kaptak is a sorstól elegendő kreativitást, bátorságot, büszkeséget, öntudatot. Olykor túlságosan sokat is. Nem teszi népszerűvé őket a „kivagyiság”, a tévedhetetlenség és a parancsolgatásra való hajlam. Pedig érdemes rájuk hallgatni. Ugyanis az esetek többségében kiderül, hogy ők ítélték meg helyesen az adott helyzetet, és a kiutat is. Velük született tehetség, néha kényszer, hogy vezessék a többieket. Egészen magukkal ragadó módon képesek meggyőzni az embereket a saját igazukról.

 






Ez a hév fedezhető fel a 8-as típusú emberekben is. Ők ugyanolyan lelkesedéssel, lendülettel vágnak bele mindenbe, mint az 1-esek. Egyikük se tűri, hogy más uralkodjon rajtuk. Nem viselik el a kicsinyességet, a hezitálást, a lassúságot és a gyengeséget. Ellenben imádják a kihívásokat, a leküzdendő akadályokat, a döntéshelyzeteket, ahol esetleg többen őrájuk várnak. Férfi-nő kapcsolatban természetesen ez a hév szexuális téren is megjelenik. Heves, izgalmas és intenzív, de olykor rövid életű a szerelmi életük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top