Ezo

Testvérszámok: 2-6

A 2-es kettõs jellege miatt egyszerre két testvére is van. A 6-ossal való szimpátia alapja a békére, harmóniára és egyetértésre való törekvés.





A 2-es típusú emberek nem érzik fontosnak, hogy saját véleményük mellett kardoskodjanak. Sokkal fontosabb számukra a család, az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás. Akárcsak a 6-osnak. Nincs szükségük csatákra, erőfitogtatásra, heves érvelésekre. Hajlamosak elkerülni a vitákat, és mindent megtesznek, hogy a jelenlétükben ne legyenek összeütközések, mivel mindketten irtóznak a hangos szótól, a durvaságtól és a konfliktus bármilyen formájától.

 






Erősségük épp ezért a békülékeny hangulat megteremtése, a segítőkészség érvényesítése, és természetesen az empátia. Különösen, ha gyerekekről, elesettekről, gyengékről van szó. Szinte kérés nélkül állnak a rendelkezésére bárkinek. Ők azok, aki szó szerint az út széléről fölszednek és hazavisznek bármilyen élőlényt, hogy megmentsék az életét. Férfi-nő kapcsolatban közös cél a harmónia és egyetértés megteremtése. Ez szép, de a tisztázatlan helyzetek, a szőnyeg alá söpört megbántottság megmérgezheti a kapcsolatukat. Épp ezért az őszinteség nélkülözhetetlen közöttük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top