Ezo

Testvérszámok: 2-9

A segítõkészség és a naivitás az, amiben leginkább hasonlítanak. Mindketten misszionáriusként igyekszenek megmenteni a világot, és rajta minden létezõt.





Teszik mindezt gyermeki, tiszta szándékkal, ami nem vár sem elismerést, sem viszonzást. Mindketten hisznek az emberi jóságban. Ezért kell sokszor csalódniuk. Hisz a mondás szerint is: „Mindenki magából indul ki.” Ők mentesek minden hátsó szándéktól, manipulációtól, és ezt feltételezik a többi emberről is. A tapintat és az empátia is közös vonásuk. Már kicsi gyermekként is képesek tekintettel lenni mások érzéseire, érzékeny pontjaira. Rendkívül fejlett szociális érzékük van.

 






Hajlamosak inkább a háttérben maradni, ha a másik fél ettől jobban érzi magát. A testvériség közöttük főleg az érzékenységükből adódik az elesettek, betegek, a társadalom perifériájára szorult emberek problémái iránt. Egymás felé is ezzel a fajta empátiával, érzékenységgel tudnak viszonyulni, így bármilyen legyen is a kapcsolatuk, biztosan békés és nyugodt. Ha férfi-nő kapcsolat van közöttük, akkor figyelniük kell arra, hogy ne csak másokkal törődjenek, hanem egymással is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top