Ezo

Testvérszámok: 3-5

Õk a legvidámabb „testvérpár”. Mindketten szeretnek társalogni, társaságba járni. Méltán népszerûek mindenhol.





Stílusuk könnyed, mondandójuk mindig érdekfeszítő. Jó a humorérzékük, és alapvetően derűsek, optimisták. A 3-as hajlamos felületesebben, gyorsabban továbblépni témákon. Neki kevesebb a türelme, a kitartása. Bár abban megegyeznek, hogy egyikük sem kapkodja el az elköteleződést, és utálja a kötelező, korlátozó élethelyzeteket. Az 5-ös hevesebb, indulatosabb, mint a 3-as. De mindketten rugalmasak, találékonyak, és tudnak alkalmazkodni, főleg, ha akarnak. Imádnak utazni, sportolni, aktívan pihenni. Amennyiben egy családban élnek, kedvező, ha ezt együtt tehetik, csak ne legyen kötelező!

 






A tanulás-tanítás is közös területük. Fontos, hogy azt a sok információt – jobb esetben tudást –, amit összegyűjtenek, továbbadják. Nem is esik ez nehezükre, mert ettől is még népszerűbbek lesznek. És szeretnek ebben „fürdőzni”. Férfi-nő kapcsolat esetén vigyázniuk kell ezzel a „nagy népszerűséggel”! Mert egyrészt nem szabad rivalizálniuk egymással, másrészt nem szabad elcsábulniuk. Hűségesnek maradni az egyik legnagyobb teljesítmény, és a legjobb vizsga a személyiségfejlődés útján!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top