Ezo

Testvérszámok: 4-7

Õk ketten megfontoltak, higgadtak, kitartóak és komolyak. Mind a ketten szigorúak, kritikusak önmagukkal kapcsolatosan is.





Egyformán megfontolt és fegyelmezett emberek. Egyeznek abban is, hogy úgy gondolják, az élet nem egy szórakozás, nem játék, hanem komolyan kell venni. Épp ezért semmit nem képesek félvállról, felelőtlenül tenni. Számukra az élet egy folyamatos munka. Nem szeretik a lazaságot, a fegyelmezetlenséget és a szétszórtságot. Nem céljuk a boldogság elérése. Sokkal inkább fontos számukra a hasznosság érzése, a produktivitás és a kötelességtudat. Nem lehet rájuk mondani, hogy mazochisták, inkább csak a többi ember számára nehézséget okozó, „nemszeretem” feladatokért tudnak ők lelkesedni. Ennek oka, hogy ők ketten nem sokra tartják a bulikat, az italozást vagy a szexuális kalandokat.

 






Ellenben nem ijednek meg, ha nehéz feladatokat hoz eléjük az élet. Sőt, ekkor érzik igazán hasznosnak és fontosnak magukat. Tegyük hozzá, joggal! Minél nagyobb a baj, annál jobban lehet rájuk számítani. És ekkor derül ki, hogy nélkülük lenne csak igazán nagy a baj! Férfi-nő kapcsolatban az érzelmek területén mindkettő rendkívül hűvös, távolságtartó, ezért meg kell tanulniuk a másik kedvéért kimutatni a bennük lévő szeretetet. Ha erős az ő kapcsolatuk, akkor elegendő idő elteltével erre képesek is lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top