Ezo

Ellenpólusok: 1-es típus

Mindenki 1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.





Az 1-es ellenpólusa: a 2-es szám, mert amilyen határozott és önálló az 1-es, olyan határozatlan és önállótlan a 2-es. (Mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.)


Az 1-es nem szereti a határozatlan, önbizalomhiányban szenvedő, túlságosan érzelgős embereket. Az érzelmeket csak mérsékelten tudja elfogadni, ezért nem kedveli a szentimentalizmust, az ömlengő érzelmeket, a meghatódást és a könnyeket. Ezeket a tulajdonságokat sem nőben, sem férfiban nem képes elviselni.






Az 1-es ki nem állhatja, ha bárkinek a hangja, a mozdulatai túl nőiesek, lágyak, finomkodók. A szexben sem szereti a kényeskedést, a „teszetoszaságot”.
Az 1-es nem bírja elviselni, ha bárki rácsimpaszkodik. Se támogatást, se szeretetet, se semmilyen más indokkal nem hajlandó eltűrni ezt. Szívesen segít, de nem hagyja magát megfojtani. A „sülve-főve” együtt lenni törekvést még a kezdeti „nagy szerelem” idején sem állhatja, nemhogy később.

A 2-es típus épp ezek miatt irritálja őt. Bár az imponál neki, hogy a 2-es feltétel nélkül képes felnézni rá, és megkérdőjelezhetetlenül neki adja a „kormányt”.
Ráadásul az 1-esnek pont azokat tulajdonságokat kell elsajátítania, amelyek a 2-es erősségei: közösségi szellem, segítőkészség, alkalmazkodókészség, türelem, kedvesség, békesség, tapintat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top