Ezo

Ellenpólusok: 6-os típus

Mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.





A 6-os ellenpólusa: a 8-as, mivel a 8-as határozott, céltudatos és nem érzelgős, míg a 6-os ösztönös, érzéki és érzelmes. (Mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.)


A 6-os nem szereti az erőszakos, konfliktusokat okozó, provokáló megnyilvánulásokat. Nem érti és nem szereti a békétlen, rasszista vicceket.
Egy 6-os számára nagyon fontos az odaadó, gyengéd gondoskodás mindenféle szinten. Így a szexualitás területén sem szereti a túl gyors, „nyomulós” stílust. Az erőszaknak semmilyen formáját nem tudja és nem is akarja elfogadni.


A 6-os ki nem állhatja azokat, akik nem ismerik el és nem támogatják a 6-os művészi hajlamait vagy érdeklődését.






A 6-os nem szereti a vitákat, a hangos veszekedéseket, ezért ki nem állhatja az olyan indulatos, agresszív embereket, akiknek lételemük a vita, a veszekedés, akik ezt szívesen és gyakran kiprovokálják. Azt sem szereti, ha a párja folyton kritizálja. Függetlenül attól, hogy igaza van-e, vagy sem. Tényleg lusta és kényelmes a 6-os, de ezt nem lehet állandóan a szemére vetni. Úgyse fog megváltozni.

Nem szereti, ha a párja túl sportos, aszketikus életet él. Mivel ő szereti és élvezi a kényelmet és a fizikai test adta gyönyöröket, elvárja, hogy a társa partner legyen ebben. Pedig a 6-osnak épp azokat a tulajdonságokat kell elsajátítania, amelyek a 8-as erősségei: harciasság, küzdeni tudás, energikusság, vitalitás, dinamizmus, sikerorientáltság, céltudatosság, érvényesülni vágyás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top