Ezo

Ellenpólusok: 8-as típus

Mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.





A 8-as ellenpólusa: a 6-os, mert amennyire ösztönös, áradó és békére törekvő a 6-os, éppannyira céltudatos és harcias a 8-as. (Mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.)


A 8-as ki nem állhatja, ha valaki elhízott, puhány, erőtlen testű. A 8-as számára fontos a sport, a jó erőnlét. Ezért szereti az izmos embereket.
A 8-asnak nincs türelme és érzéke sem a lélek bonyolult útvesztőihez. Nem érti a célzásokat és az érzelmi manipulációt.
A 8-as nem szereti a túlérzékenységet, a kényelemszeretetet, a biztonságra törekvést. Ugyanis neki lételeme a kockáztatás.


A szexben sem szereti a kényeskedést, a „teszetoszaságot”. Így ezeket ki nem állhatja. Számára fontos a szex, ezért nem tud mit kezdeni egy olyan partnerrel, aki sokat kéreti magát, akinek nem fontos a szex, sőt lehet, hogy alantas dolognak tartja.






Szeret vitázni, harcolni, versengeni, ehhez erős ellenfélre van szüksége. Ha a másik túl békés és konfliktuskerülő, akkor egyedül marad, és nem lesz kivel „megverekednie”. Így nem szereti a csendes, jámbor, béketűrő embereket sem.
A 8-as nem szereti a vesztes, beletörődő típust. Számára a siker, a vagyon egyfajta mérőeszköz. Ez nem azt jelenti, hogy csak a dúsgazdag emberekkel áll szóba. De azt jelenti, hogy ki nem állhatja a lusta, ötlettelen, energiátlan embereket.

A 8-asnak pont azokat a tulajdonságokat kell elsajátítania, amelyek a 6-os erősségei: önzetlenség, békesség, harmóniára törekvés, gondoskodás, szeretetteljesség, melegszívűség, segítőkészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top