Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Bika férfi?

A Bika típusú férfi ragaszkodó, hûséges, gyakorlatias, türelmes, makacs, lassú, kényelmes, lusta. Épp ezért õt mindenképpen kényeztetni kell. Az öt érzékszerve mind alkalmas erre.





Érdemes főzni neki, mert azt nagyon értékeli. Például húsgombócot, burgonyaételeket, disznótorost, sülteket. Kedveli a bajor és a cseh konyhát. Ő tipikus sörivó. De szereti még a forralt bort és a gyümölcsleveket is.
A művészeti ágak közül neki való a konyhaművészet (együtt is lehet főzni, ez felér egy előjátékkal is!), a képzőművészet és a különféle gyűjtemények.
Érdemes őt kiállításra elvinni, ahol lehet téma a fazekasság, a szövés, az ékszer, az olajfestés, elsősorban csendéletek, vagy a műgyűjtés.
Közel állnak hozzá a romantikus filmek és operák. Mivel hagyománytisztelő, szereti a népi, régi, fekete-fehér filmeket is.
Őt nyaralni csak nyugodt, szép, békés helyre szabad vinni. Nem fontos külföldre utaznia ahhoz, hogy kikapcsolódjon, feltöltődjön. Jól érzi magát a saját országában is. Kedveli még a falusi turizmust és a gasztronómiai túrákat is.
A sportok közül a birkózás, a teke, a súlyemelés és a labdarúgás áll hozzá közel.
A zenei irányzatok közül a klasszikus zenét, az operát és a népzenét szereti. És minden romantikus, dallamos, lassú zenét.
A táncok közül a hastáncot és a néptáncot.
A romantikára nagyon „vevő”, ezért le lehet venni a lábáról egy lovas kocsikázós programmal vagy egy otthoni „Gazdálkodj okosan” játékkal. A lényeg, hogy ne legyen túl fárasztó, de annál élvezetesebb.
Szereti és gyűjti a tárgyakat, ezért örül az ajándékoknak. Különösen, ha a gyűjteményét gazdagíthatja az újdonsággal!


További érdekességek a Bika jegyről:
Munkahoroszkóp »
Éves horoszkóp Bika jegyűeknek »
A Bika érzelmei és gondolkodásmódja »
A Bika férfi »
A Bikák angyala »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top