Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Ikrek férfi?

Az Ikrek típusú férfi sokoldalú, kíváncsi, mozgékony, nyughatatlan, felületes, okos, fiatalos, élénk és nagy benne a megismerési vágy.





Ezért a legsikeresebb közös programnak új információkat és új élményeket kell tartalmaznia.
Nem szabad semminek unalmasnak, megszokottnak és túl hosszúnak lennie. Így az Elfújta a szél vagy a Farkasokkal táncoló típusú filmeposzokat ki is zárhatjuk. Viszont olyan filmekkel nagy sikert arathatunk, amelyek újszerűek és szokatlanok, mint a Mátrix, az 50 első randi vagy a James Bond filmek. Fontos, hogy a filmeket „frissiben”, a bemutatóhoz lehető legközelebbi időpontban kell megnézni, mert a „lejárt”, már mindenki által ismert témák nem izgatják őt.
Szabadidős programként szóba jöhet a kerékpározás, a fényképezés, a kirándulás.
Sportolni is szeret. Főleg a labdajátékokat kedveli, mint például röplabda, kosárlabda, tollaslabda, tenisz. De neki valók az ész sportjai is: scrabble, sudoku, activity.
Nyaralni csak érdekes, újdonságokat adó helyre érdemes menni vele, ami nem tart túl hosszú ideig, ezért tetszik neki az egynapos túra is. Ilyenek még a városnéző túrák, körutazások, rendszeres kirándulások egy bázishelyről kiindulva.
Jó ötlet színházba vinni őt: musical- vagy operett-előadásra.
Zenében szinte „mindenevő”: a fiatalos, ritmusos, „repülős” zenét kedveli. Táncolni imád. Főleg a csacsacsát, a tvisztet és modern táncokat szereti: hiphop, break.
Az étkezéshez nincs sok türelme, ezért olyan ételt kínáljunk neki, ami gyorsan elkészül, és megenni se tart túl sokáig! Kedveli az egyszerű ételeket: csőben sült zöldségek, szárnyashúsok, spagetti, szendvics, hidegtál, sajt, virsli, müzli, joghurt, szénsavas üdítőitalok.


További érdekességek az Ikrek jegyről:
Az Ikrek férfi »
Az Ikrek angyala »
Munkahoroszkóp »
Az Ikrek érzelmei és gondolkodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top