Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Mérleg férfi?

A Mérleg típusú férfi mérlegelõ, határozatlan, liberális, gyengéd, finom érzésû, széplelkû, romantikus, jó ízlésû és mûvészi beállítottságú. Emiatt nagyon értékeli a finom, ízléses tárgyakat.





Szeret ajándékot kapni. Meg lehet lepni különlegesen szép dobozú desszerttel vagy borral, parfümmel, nyakkendővel. Imád öltözködni, így bármilyen ruhadarab is szóba jöhet, de nagyon fontos, hogy az az ő ízlésének megfeleljen! Ezért jól ki kell ismernünk előre, mit szeret igazán, mert csak így lesz sikere az ajándéknak.
Szereti a hasát. Kedvencei az édességek, desszertek, 5–8 fogásos francia konyha, békacomb, fürj kapros mártással, szokatlan, dekadens ízek. Igazi ínyenc. Össze is lehet kötni ezt az utazással. Ínyencutazás étteremkalauzzal, romantikus vacsora reneszánsz kastélyokban. Úti cél lehet még valami művészetekkel kapcsolatos téma: költészet a középkori Európában, orgonazenei körutazás, Vivaldi a franciák szerint, freskók Dél-Európában körutazás.
Imádja a festészetet. Különösen az olasz reneszánszt, mint például: Tintoretto, Botticelli. Jó ötlet ilyen témájú kiállításra elhívni.
A zenei irányzatok közül is a klasszikusokat szereti a legjobban. A vonósokat is, mint például Vivaldi. Továbbá a sanzonokat és a dzsesszt.
Imád színházba járni. Különösen a balettet és az operettet szereti.
A filmek közül a szerelmes, romantikus, életrajzi, musical-, táncfilmeket és az elvontabb művészfilmeket kedveli. Nagyon fontos, hogy ne legyen benne erőszak, durvaság és semmilyen drámai vég. Ezek ugyanis rossz hatással lehetnek rá.
Jó érzéke van a divathoz is. Ezért lehet vele olyan programot is tervezni, ami vagy divatbemutató, vagy vásárlás. Sőt egy megnyitón való részvétel egészen felvillanyozhatja. Akár áruházról, akár kiállításról vagy akár filmbemutatóról legyen szó.


További érdekességek a Mérleg jegyről:
A Mérleg férfi »
Mérlegek angyal »
Munkahoroszkóp »
A Mérleg érzelmei és gondolkodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top