Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Oroszlán férfi?

Az Oroszlán típusú férfi büszke, határozott, önkényes, élveteg, õszinte, szívélyes, életvidám, nagyvonalú és rendkívül igényes.





Ezért minden programnál fontos szempont a minőségi színvonal. Ócska, lepukkant helyre nem szabad vinni őt. Nem hatják meg a nomád, egyszerű körülmények. Inkább sokat fizet érte, de színvonalas, értékálló szolgáltatást kapjon. Bármiről is legyen szó.
Imád színházba, operába és komolyzenei koncertekre járni. Itt is fontos a magas színvonal. „Adjuk meg a módját!” – mondja ő. Ezért a „kellékek” éppoly fontosak, mint maga a program. Mint például az elegáns öltözék, az ékszerek és a drága parfümök.
Nagyon tudja értékelni a különleges programokat, ami kuriózum, megismételhetetlen. Például a világ leghíresebb művésze jön Magyarországra, és csupán két koncertet ad. Ha erre a párja szerez jegyet, azzal le tudja venni a lábáról.
Imádja a hasát is. De ebben is a luxust szereti: Chateaubriand, sült hús vörösboros mártásban, bélszín Budapest módra. Kedveli a 3-4 fogásos étkezést. Csak akkor érdemes otthon készíteni ilyesmit, ha az tényleg színvonalas lesz. Máskülönben az étterem a jó megoldás.
Számára találták ki az ún. all inclusive utakat. Ez alá nem nagyon adja. Kivéve, ha olyasfajta élményben részesülhet, amiben rajta kívül csak kevesen, és amiről sokáig mesélhet a többieknek.
Ettől függetlenül is vonzzák az egzotikus dolgok. Például nagyra értékeli, ha egy nőben van valami egzotikus: a szeme, a hangja, a mozdulatai, a foglalkozása, a származása.
Természetesen a sportok közül is csak az exkluzívak jöhetnek szóba: golf, tenisz, szörfözés, autóversenyzés, síelés. Ebből adódóan jó ötlet neki olyan „drága” ajándékot venni, ami ezekhez kapcsolódik. De nemcsak az árától lehet drága valami, hanem egy névre szóló gravírozástól vagy egy sztár dedikálásától is.


További érdekességek az Oroszlán jegyről:
Az Oroszlán férfi »
Oroszlánok angyala »
Munkahoroszkóp »
Az Oroszlán érzelmei és gondolkodásmódja »
Éves horoszkóp »
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top