Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Skorpió férfi?

A Skorpió típusú férfi szívós, ösztönös, tabutipró, provokatív, mélyre hatoló, cinikus, fanatikus, szenvedélyes és érzéki. Ezért keresi az izgalmakat, önmagát és környezetét sem kímélve.





Nem fél a tapasztalatoktól, még ha fájnak is. Egyfajta „kamikaze” életet él: a „mindent vagy semmit” elvet működteti élete minden területén. Igaza van abban, hogy az lesz csak az övé, amit a saját bőrén tapasztal meg. Emiatt neki való az összes veszélyes extrém sport és nyaralás, a túlélőtúrák, a stoppolásos közlekedés, egy kirándulás egy tűzhányó tetejére.
Mivel erős szexuális energiákkal és hatalmas érzéki vággyal van megáldva, érdemes különleges programot szervezni neki: hastáncos vacsora vagy „éjszaka Bangkokban”. Sőt jó ötlet a kedvéért megtanulni hastáncolni. Izgalmas és izgató számára, ha meglepi a kedvese otthon egy vacsorával, amikor csak átlátszó fátylakba öltözik, és elbűvöli egy különleges tánccal.
Szereti a japán konyhát, az „ijesztően különleges” ételeket: nyers hal, nyers kígyó, majomagyvelő.
Filmek közül is az extrém, félelmetes, hátborzongató stílusúakat kedveli: horror, pornó, kémfilmek (Psycho, Penge, Holló, Kill Bill).
Szereti halloween típusú partikat, az olyan bulikat, ahol fura fazonok és szokások a „menők”. Meg lehet lepni ilyen ajándékokkal is: ruhadarab, álarc, paróka, kulcstartó, kártya, telefontok.
Kedveli a pókert, főleg a vetkőzős pókert, és a „pszichológiai” játékokat.
A sportok közül kedvencei a jégkorong, a rögbi, a maratoni futás és a harcművészetek.
Valószínűleg vagy egy Skorpió férfi tette divattá, vagy az ő kedvéért lett divat a tetoválás. Ez is lehet meglepetés és ajándék a számára.
A zenei irányzatok közül kedveli a rituális énekeket, az éjszakai szórakozóhelyek zenéjét, a metal-, a soul- és fekete zenéket.
A táncok közül a sztriptíz és a flamenco igazán testhezálló számára.


További érdekességek a Skorpió jegyről:
A Skopió férfi »
A Skopiók angyala »
Munkahoroszkóp »
A Skorpió érzelmei és gondokodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top