Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Szûz férfi?

A Szûz férfi hûvös, pedáns, józan, megbízható, gyakorlatias, értelmes, bizalmatlan, materialista, spórolós és kockázatkerülõ.





Épp ezért vele csak jól átgondolt és megtervezett programot szabad csinálni. Szó se lehet pénzszórásról vagy irreális elképzelésekről. Érdemes vele jó előre egyeztetni, mit tervezünk „ellene”. A meglepetést nem értékeli, sőt kifejezetten utálja.
Jó ötlet őt kiállításra vinni, például iparművészeti, közlekedési vagy hadtörténeti múzeumba. Értékeli, ha tájékoztató füzettel felkészülve indulunk a programra.
Mivel nagyon jó a manuális készsége, ügyes a keze, szeret barkácsolni. Ezért lehet venni neki ajándékba ehhez kapcsolódó szerszámot, tartozékot, kiegészítőt. Érdemes az ajándékozáskor megsúgni neki, hogy milyen jó áron, leértékelve vagy akcióban sikerült hozzájutnunk ehhez a „kincshez”.
A filmek közül szereti a dokumentumfilmeket, az oktató- és a történelmi filmeket is.
A sportok közül a sífutást, a műkorcsolyázást, a műlovaglást kedveli a legjobban.
Mivel nagyon tud spórolni, nem fontos otthonról elmennie ahhoz, hogy jól érezze magát. Érdemes számára otthoni programot szervezni. Ez lehet akár egy sakk, bridzs vagy bármilyen kártyajáték. Esetleg egy „főzőcske okosan”. Az egészséges táplálkozás híve, így főleg zöldséges ételeket eszik sok salátával és különféle gabonákkal. Néha érdemes egy kicsit fűszeresebb, erősebb ételt készíteni, hogy ezzel serkentse az emésztését. Fontos elmondani neki, hogy milyen egészséges és kedvező számára, ha olykor erősebb ételt eszik.
A gyógyteákat is kedveli. Főleg, ha tudja, mi mire jó.
Otthonról kimozdulva olyan utazást érdemes szervezni számára, ami kapcsolatos a kultúrával vagy a történelemmel. Fontos szempont, hogy a nyaralás hasznos, takarékos és egészséges is legyen.
A klasszikus zenét szereti. A művészeti ágak közül pedig a grafikákat, miniatúrákat és a naturalista stílust.


További érdekességek a Szűz jegyről:
A Szűz férfi »
Szüzek angyala »
Munkahoroszkóp »
A Szűz érzelmei és gondolkodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top