Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Vízöntõ férfi?

A Vízöntõ típusú férfi excentrikus, szabad, semleges, hûvös, intuitív, eredeti, különc, hirtelen, merész, tekintélyellenes és megszokásoktól mentes. Ezért jó ötlet meglepetést szerezni, szervezni számára.





Biztosan értékelni és élvezni fogja. A siker annál nagyobb lesz, minél extrább a meglepetésprogram vagy ajándéktárgy.
Szereti a műrepülést, a sárkányrepülést, a tűzijátékot, az álarcosbálokat, az elektronikus játékokat, a számítógépet, a videojátékokat, az asszociatív szójátékokat és a betűrejtvényeket.
Éles az esze, jó és gyors a felfogása, ezért minden szellemi játék, fejtörő és rejtvény neki való. Szervezhetünk neki ilyen típusú vetélkedőkön való részvételt is.
Nemcsak szellemileg, de fizikailag is mozgékony, ezért kedveli a sportokat is. Kedvencei a tollaslabda, kosárlabda, az ejtőernyős ugrás, sportrepülés, rúdugrás, síugrás, toronyugrás, balett. Ezeket nézni és űzni is egyaránt szereti. Ezért adhatunk neki ajándékba jegyet meccsre vagy bemutatóra. Esetleg sportruházatot, extravagáns, a legújabb divatot követő eszközt is.
Mivel nem hagyománytisztelő, érdemes neki olyan programot szervezni, ami valamiért különleges, szokatlan. Ellenkező esetben nem fogja élvezni.
Nyaralni is különleges helyre vagy különleges módon célszerű menni. Például mountain bike-kal a Mont Blanc-ra, vitorlázórepülővel a Balaton körül, a spikeroogi madárrezervátum, velencei karnevál.
Élénk a fantáziája, ezért kedveli a filmeket. Különösen a tudományos-fantasztikus filmeket, a művészfilmeket, a transzvesztitashow-t és a cirkuszfilmeket.
Mozgékonysága miatt szeret táncolni is. Főleg a sztepptáncot, a break dance-t, quick stepet és a charlestont.
A zenék közül a kedvencei a kísérleti, alternatív, underground stílusok. Ezenkívül az instrumentális és az elektromos hangszeres zene, énekhang nélkül.
A művészi tevékenységek közül a szürrealista festészet, az absztrakt színes grafika, a társadalomkritikai kabaré, az ólomüvegezés, a kollázsok és a karikatúrák. Sikert arathat bármilyen program, ami ezek bármelyikével kapcsolatos.

További érdekességek a Vízöntő jegyről:
A Vízöntő férfi »
Vízöntők angyala »
Munkahoroszkóp »
A Vízöntő érzelmei és gondokodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top