Ezo

Közös névvibrálás

A közös névvibrálás segítségével megtudhatod, hogy pároddal milyen egységet alkottok, mire számíthattok, mennyire erõs a szövetségetek. Kiderül az is, milyen területeken lehettek leginkább sikeresek.












Cikkünk írója Székelyhidi Ágnes, a Nők Lapja Cafe tanácsadója. Számos számmisztikával foglalkozó könyv szerzője.

Ágit itt kérdezheted »

Az NLCafén megjelent írásai:
Hogyan lehet elcsábítani és megtartani? »
Közös névvibrálás – 1. rész »
Testvérszámok »
Ellenpólusok »
Hogyan tedd izgalmassá kapcsolatodat? »

A számmisztikában régóta elfogadott módszer a közös névvibrálás. Ez is, mint az egész számmisztika, egy plusztájékoztatást ad a történésekről, de nem okozza azokat!
Például tanulságos megnézni, mit is jelent a szerelmesek közös névvibrálása.
Ahogy a neve is jelzi: segítségével azt tudhatjuk meg, hogy ketten, közösen milyen eredményre számíthatunk, kettőnk szövetsége, illetve együttműködése mire alkalmas, milyen területen lehetünk sikeresek.

Mire vihetjük közösen?


A kulcsszó a „közös”! Hiszen külön-külön megyünk „az élet rögös útján”, tesszük a dolgunkat, megvívjuk saját csatáinkat. De összetalálkozva, együtt más feladatok, más témák vetődnek fel. Közösen más dolgunk (is) van. Hogy mi ez, azt könnyű kiszámolni. Két ember nevének össznévszámát összeadva kapjuk meg a közös névvibrálást.






Mivel most párkapcsolatról lesz szó, azt a nevet kell figyelembe vennünk, ahogyan a pár szólítja egymást. Vagyis ha „Édesem”, vagy „Mackókám”, vagy „Szivike” a megszólítás, akkor ezekkel kell számolni!
A számoláshoz a pitagoraszi táblázatot használjuk. Segítségével minden betűhöz egy számot rendelünk, amit összeadva kapjuk az össznévszámot. Miután mindkét nevet kiszámoltuk, az így kapott össznévszámot összeadjuk, és így kapjuk meg végül a közös névvibrálást.
Előbb nézzük a táblázatot:












































 1 9 
 A
 J
 S  

 


 




A számolás menete:


1. Külön-külön összeadjuk a fenti táblázat segítségével a név betűinek összegét. Amennyiben nem egyjegyű szám az eredmény, úgy összeadjuk a szám számjegyeit is. Addig folytatjuk ezt, míg egy számjegyet kapunk. Ez az össznévszám.
2. A két ember össznévszámát összeadjuk. Amennyiben nem egyjegyű szám az eredmény, úgy összeadjuk a szám számjegyeit is. Addig folytatjuk ezt, míg egy számjegyet kapunk. Ez a közös névvibrálás.


Nézzünk egy példát:
A férfi beceneve: Kálmi, a nőé: Erzsók (így szólítják egymást).

K Á L M I
2 + 1 + 3 + 4 + 9 = 19 és 1 + 9 = 1. Össznévszám: 1.

E R Z S Ó K
5 + 9 + 8 + 1 + 6 + 2 = 31 és 3 + 1 = 4. Össznévszám: 4.

Közös névvibrálás: 1 + 4 = 5.
Ezt kell majd elolvasni, hogy kiderüljön, miről szól a szerelmesek kapcsolata, mire viszi Kálmi és Erzsók közösen.


A közös névvibrálás eredményeként kiszámolt számok jelentése

1-es közös névvibrálás esetén


A kulcsszó náluk az „újítás”. Nem kell és nem is tudnak a hagyományos módon együtt élni. Ez a szüleiket vagy más, kissé régimódi embereket ingerelhet. Együtt „reformerként” állnak mindenhez. Új elgondolások felvállalására, új ötletek kidolgozására, új szemléletek terjesztésére és továbbadására a legalkalmasabb az 1-es közös névvibrálás. Bármi szóba jöhet még, ami a kreativitással, a fejlesztéssel vagy a felfedezéssel kapcsolatos. Ha együtt akarnak dolgozni, akkor az alábbi területek jöhetnek szóba: oktatás, továbbképzés, természetjárás, vezetés, iránymutatás, szabályozás, rendeletek, törvények hozása.
A magánéletben fontos, hogy egymásra figyeljenek, és merjenek bátran újítani. Az új utak járása „kötelező” rájuk nézve! Mert csak így lesznek elégedettek és boldogok együtt.





2-es közös névvibrálás esetén


Náluk a kulcsszó a „közösen”. Alkalmas az együttműködés házasságra, házasságközvetítésre, házimunkára, ház építésére, családalapításra, családsegítő tevékenységre, gyermekgondozásra. Közös munkánál szóba jöhet még tehetségkutatás és -gondozás, szociális munka, gyermekvédelem, idősek ápolása.
Ezek területei lehetnek például: családsegítő központok, anyaotthonok, árvaházak, hajléktalanszállások, karitatív szolgálatok, gyámügy, nyugdíjasotthonok, kórházak, állatmenhelyek stb.
A 2-es közös névvibráláshoz illik bármi, ahol közös hangot kell találni az eredményes együttműködés érdekében.
A magánéletben fontos, hogy lehetőleg együtt csináljanak „mindent”. Támaszkodhassanak egymásra, és közben segítsék, bátorítsák egymást. A saját vagy mások ötletét is segíthetnek megvalósítani, formába önteni.


3-as közös névvibrálás esetén


Esetükben a kulcsszó a „kommunikáció”. Nélkülözhetetlen, hogy mindig mindent megbeszéljenek, bármiről is legyen szó! Könnyedség, vidámság, ismeretek szerzése rejlik még ebben a rezgésben. Biztos, hogy együtt sok vidám kalandon mennek keresztül. Ez mindkettőjüket szórakoztatja és tanítja is egyszerre. Ezért rengeteget kell együtt utazniuk vagy tanfolyamra járniuk.
Ez a kapcsolat többek között a szórakoztatóiparban kamatoztatható. Annak bármelyik ágában: színház, film, zene, rádió, tévé, írott média stb.
Hatékonyan működhetnek együtt az oktatás területén is: óvoda, iskola, nyelvtanítás, tanfolyamszervezés, felnőtt- vagy gyermekoktatás egyaránt. Segíthetnek a fiatalok pályaválasztásában is, a tehetségkutatás vagy -gondozás terén is.
Politikai és tömegmozgalmakban is kitűnő eredményeket lehet elérni. Hatásos szórólapokkal, beszédekkel, rendezvényekkel sok embert maguk mellé képesek állítani. Mivel a cicerói tudás a 3-as rezgésben benne van „gyárilag”!






4-es közös névvibrálás esetén


A kulcsszó náluk a tervszerűség. Kettejük szövetségének az alapja az átgondoltság, a megbízhatóság és a hűség. Fontos, hogy mindketten tartsák magukat ezekhez az elvekhez. Valószínűleg kapcsolatukban nagy szerepet kap a tervezés. Programokat, kiadásokat, döntéseket előre átgondolnak és ütemeznek.
Nélkülözhetetlen, hogy egymásban maximálisan megbízhassanak. Biztos és kimozdíthatatlan ponttá válhatnak egymás számára, ami a mai változó világban igazán nagy kincs.
Közös munkát is tervezhetnek. Minden tartós, hosszú távú együttműködésre alkalmas ez a kapcsolat. Különösen, ha befektetésről, tőkegyűjtésről vagy jövőtervezésről van szó. Ilyen terület az egész bankszféra, az ingatlanpiac, de nem spekulációs szempontból, mert a 4-es rezgésnél a megbízhatóságon, kiszámíthatóságon, és nem a profittermelésen van a hangsúly. Idetartozik még a tervezés, az alapozás, az adminisztráció is. Esetleg az ellenőrzés vagy a végrehajtás.
A mezőgazdaság, az építőipar, a bányászat, a finommechanika terén is sikereket érhet el egy ilyen rezgésű vállalkozás.


5-ös közös névvibrálás esetén


A kulcsszó esetükben a „szabadság”. Elengedhetetlen, hogy elég nagy döntés- és mozgásszabadságot biztosítsanak egymás számára. Nem élhetnek a „sülve-főve együtt” elv alapján! Csak akkor lesznek együtt boldogok, ha rendszeresen csinálnak külön programot is!
Egyébként minden téma szóba jöhet, ami az ismeretek szerzésével, a mozgással, utazással, ismerkedéssel, kalandokkal kapcsolatos. Munka terén ilyenek lehetnek az utazási irodák, tanfolyamszervező vagy közvetítőcégek országon belül és kívül egyaránt, vagy a társkereső irodák.
Elképzelhető a közlekedéssel összefüggő tevékenység is. Mint az autókereskedések, bicikliboltok, túraszervező és -kelléküzletek stb.
Bármi, ami helyváltoztatással kapcsolatos. Például költöztetés, szállítmányozás, utaztatás, vagyis a teljes teher- és személyszállítás.
A kaland téma is elképzelhető, mint a sítúrák, egzotikus tájak felfedezése, az extrém sportok, vadvízi evezés, túrakerékpározás, rali, lovaglás stb. A tárház kifogyhatatlan.
Minden területen a szabadság, de nem a szabadosság a fő!






6-os közös névvibrálás esetén


A kulcsszó náluk a szeretet. Szövetségükben a legnagyobb erőt a kölcsönös szeretet, szerelem és gondoskodás testesíti meg. Közöttük igazi harmónia és elfogadás van jelen. Ez az a pár, akire mindenki irigykedve néz. Legbelül mindannyian ilyen párkapcsolatra vágyunk!
Fontos, hogy hasznosítsák ezt az idilli harmóniát. Használják mások megsegítésére. Minden békítéssel, ápolással, családdal kapcsolatos témában kedvező a 6-os vibrálás. Ilyen például: házasságkötés, házasságközvetítés, családi ügyek, gyereknevelés, gyermekvédelem, örökbefogadás vagy adás intézése, szociális gondozás, hajléktalanok segítése, betegápolás, egészségügy stb.
Azok a témák is szóba jöhetnek, amelyek kifejezetten az élet, a környezet vagy az egyén megszépítését tűzik ki célul. Például kerttervezés, kertészkedés, virágkötés, dekoráció, lakberendezés, szépségszalonok, parfümériák, kozmetikai szerek gyártása, forgalmazása.
A művészetek teljes köre is idetartozik: képzőművészet, mozgásművészet, zene, irodalom stb. Ezek művelése, támogatása, inspirálása és lehetőségek teremtése egyaránt.
Idetartozik bármi, ami az öt érzékszervvel élvezhető. Ilyenek a gasztronómia, a vendéglátás, az érzékiség, a szexualitás, de csakis érzelmi alapon, finom, művészi formában.


7-es közös névvibrálás esetén


Esetükben a kulcsszó az „önállóság”. Semmiképp sem „folyhatnak bele” egymás életébe. Az egészséges távolság megtalálásán és megtartásán múlhat kapcsolatuk jövője! Szükségük van feltöltődésre külön-külön, hogy aztán ismét élvezhessék egymás társaságát. Épp ezért együttélésre csak idővel gondoljanak. Nem kell elsietniük ezt.
Sikeresek lehetnek a közös munkában. Közös névvibrálásuk alkalmas a gyógyítás bármely területére: a hagyományos vagy természetgyógyászatra is, test vagy lélek gyógyítására is.
Minden terület idetartozik, ahol szükség van elmélyült, logikus, józan, mérlegelő, analizáló, következtető gondolkodásra. Vagyis a filozófia, a tudomány, a politika, a nyomozás, a jövőkutatás, az oktatás stb. A politikában az elemzésekre és a diplomáciai lépések megtervezésére a legalkalmasabb ez a szövetség.
A kultúra vagy a történelem is szóba jöhet. Itt is előnyös a 7-es rezgése.
A misztikus témák kutatása szintén idetartozik. Különösen, ha az komoly elmélyülést, gyakorlást igényel. Mindezt kedvtelésből is űzhetik!






8-as közös névvibrálás esetén


A kulcsszó náluk a „siker”. Közösen komoly sikereket érhetnek el. Ebbe bármi beletartozik, amit ők sikernek definiálnak!
Fontos még, hogy legyenek közös céljaik. Kedvező, ha külön is büszkék lehetnek arra, amit elértek. De nélkülözhetetlen, hogy alkossanak együtt is valami maradandót! Idetartozik a közös vállalkozás és a család is. Hiszen az is egy komoly vállalkozás!
Bármilyen terület szóba jöhet még, ahol küzdeni kell egy célért, és nagy energiabefektetésre van szükség. Jó, ha mindez valami jótékonysági témában történik.
Idetartozhat az igazságszolgáltatás, pénzügyek, jogi területek, ügyvédi munka, biztosítások. Kedvező, ha népjólét, segélyek, szociális intézmények, jótékonysági rendezvények szervezése a 8-as rezgés működésének színtere.
Kicsit divatos manapság az esélyegyenlőségről beszélni. Ez is rendkívül eredményes témája lehet a 8-as közös névvibrálásnak, mert a rengeteg energiát valóban jó cél érdekében használja fel.
Bármi szóba jöhet még, ahol bátorságra, erős fizikumra van szükség. Jó, ha együtt sportolnak. Lehet közösen is extrém sportot űzni. Vagy túrázni, síelni, barlangászni. Nem baj, ha kicsit veszélyes. Sőt, az egyfajta doppingja is a kapcsolatnak!


9-es közös névvibrálás esetén


Náluk a kulcsszó az „emberség”. Ez a kapcsolat mindkettejükből a jobbik énjüket hozza ki. Igazán „jó” emberekké válhatnak együtt. Olyan nemes eszméket vallhatnak magukénak, mint a tisztesség, a segítségnyújtás, a kölcsönös és maximális elfogadás. Ez a szeretetnek egy olyan magas fokát jelenti, ahol az „együttérzés” szó szerint értendő! Épp ezért kedvező, ha ezt nemcsak egymásnak adják meg, hanem elesetteket is „felsegítenek”.
Sok sikert érhetnek el több területen is. Elsősorban humánus, karitatív, nonprofit tevékenységekre alkalmas ez a rezgés. Gyermekgondozás, -nevelés, betegápolás, szociálisan hátrányos helyzetben lévők megsegítése.
Távolságok összekötése is szóba jöhet, mint a levelezés, a telefon, az internet, a közlekedés vagy szállítmányozás stb.
Kutatások is sikeresek lehetnek a 9-es rezgéssel: akár tudományos, akár lelki, akár okkult témáról legyen szó. Ilyen például a pszichológia vagy az ezotéria.
A természetvédelem is teljes egészében idetartozik. Az ezzel kapcsolatos kutatások, újítások, szabályozások és intézkedések egyaránt.
A lényeg az, hogy segítsék, támogassák egymást. És ha lehet, másokat is.







Tarot tanfolyam
A TAROT az időtlen bölcsesség képi ábrázolás


3×2 napos nyári-intenzív Tarot tanfolyamot indít
Székelyhidi Ágnes – személyiség-, és sorselemző, szimbólumolvasó
Időpontok:
2007.június 9-10, június 30-július 1, július 21-22.
Helyszín: Angyalszív IX.ker Lónyay u.11
Tandíj: 16eFt/hétvége
Jelentkezés:
Székelyhidi Ágnes: 06 30 99 63 183
Angyalszív: 299 0989



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top