nlc.hu
Ezo
Júniusi holdnaptár

Júniusi holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntéseidet, kedélyedet, és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj júniusban is holdnaptárunk segítségével!

 










Telihold: június 1.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 


 


 



2007. június 1.


Telihold a Nyilasban

Az érzelmeid túláradóak, tele vagy lelkesedéssel, hajlamos leszel nagy gesztusokban előadni a mondandód. Tedd szabaddá magad a mai napon, és élvezd az életet. Délután csinálj csupa olyan dolgot, amely boldoggá tesz, amely ellazít. Ha a munkahelyeden kell robotolnod, akkor kollégádnál hozakodj elő nyugodtan a kedvenc témáddal, vevő lesz rá, és talán még jó tippet is ad. A párkapcsolatokban felmerül: hogyan tovább? Jobb lenne, ha ma nem kezdeményeznéd ennek a megbeszélését, mert a partnered nem fogadja el, amit mondasz.











Fogyó Hold: június 2–14. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 


 


 



2007. június 2.


Fogyó Hold a Nyilasban

Nagyobb kedvet érzel a mai napon a munkához, és olyan emberekkel találkozol, vagy hallasz róluk, akiknek az élete rendkívül izgalmas. Elcsodálkozol azon, hogyan bírják erővel, energiával. Egyél ma egy kis joghurtot, a benne lévő antibiotikumok gátolják számos gyomor- és bélrendszeri megbetegedést okozó baktérium szaporodását. És kedvezően befolyásolja az immunrendszer működését. Ha bulizni mész, nem árt, ha tudod, hogy a hajnali órák rendkívül balesetveszélyesek!





2007. június 3., 4.


Fogyó Hold a Bakban

Még az a csoda is megtörténhet, hogy bocsánatot kér tőled az a személy, aki megbántott, és aki nem ismerte ezt eddig be. Sőt, talán téged hibáztatott mindazért, amit ő követett el.


Régi szerelmi kapcsolat fordulóponthoz érkezett, a viszonyotok stabilabbá válik. Előfordulhat, hogy a partnered munkájában, megélhetésében történnek olyan változások, amelyek pozitív hatással vannak a viselkedésére. Nagyobb felelősséget érez kettőtökért, megbízhatsz benne, és abban is, hogy átvállalja a válladról a terhek egy részét.


2007. június 5., 6.


Fogyó Hold a Vízöntőben

Nincs annyi kaja, amennyit ne tudnál felfalni! Próbálj mértékletes maradni, mert a felesleg most gyorsabban rakódik, és nagyon nehezen tudsz majd tőle szabadulni.


Meglátni és megszeretni egy pillanat műve lesz, elvarázsol a sármja, a hangja ismerősen cseng, úgy érzed, mintha nagyon régről ismernéd őt. Ám nem biztos, hogy ő is ugyanezt érzi, lehet, hogy az érzelmei nem őszinték, ezért legyél ebben a két napban inkább kétkedő. Nagyvonalúbb vagy a szokásosnál, ezért a pénz könnyebben megy.








2007. június 7., 8., 9.


Fogyó Hold a Halakban


Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor. Ezért fordulhat elő, hogy olyasmit is sértésnek tartasz, amelyre korábban fel sem figyeltél. Sokkal jobban vágysz a gyengédségre, a babusgatásra, a kedvességre, mint bármikor. Ám előfordul, hogy ezt nem attól a személytől kapod meg, akitől várod. A hiba nem a te készülékedben van, hanem az övében. Talán a sorozatos kudarcok azok, amelyek miatt nem tudja elengedni magát, és nem tud úgy szeretni, ahogy arra szükséged lenne.




2007. június 10., 11.


Fogyó Hold a Kosban


Óriási energiákkal rendelkezel, és nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál megvalósítani. Aktív leszel, a kezedbe veszed az irányítást, amelyről néhány embernek az lesz a véleménye, hogy túlságosan nyomulsz. Csak a kommunikációban fogd kicsit vissza magad, és ügyelj arra, hogy ne beszélj túl hangosan.


A pasid, pedig azt szeretné, ha egy kicsit kényeztetnéd. Arra vágyik, hogy te kezdeményezz, legszívesebben hanyatt feküdne, és mindenféle dolgot megengedne neked.









2007. június 12., 13.


Fogyó Hold a Bikában


Ha orvosi vizsgálatot iktatsz be, olyan hírt hallasz, amely zene füleidnek, és kiderül, hogy nincs is olyan nagy baj, mint amire gondoltál.
Még az is megtörténhet, hogy a hipochonderek közé sorolhatod magad. Hatalmas erőbevetésre vagy képes, amely az esetleges ellenállástól csak tovább növekszik.


Feladataidat – bármilyen problémáid is vannak – megbízhatóan, határozottan, következetesen látod el, és a főnököd nagyrabecsülését élvezheted.


Most érdemes shoppingolni, mert olcsóbban juthatsz néhány dologhoz.




2007. június 14.



Fogyó Hold az Ikrekben

Védőangyalod veled lesz, és megóv a nagyobb bajoktól. Ha eddig csak hallottál, de még tapasztalatokat nem gyűjtöttél a spirituális energiákról, akkor erre most sor kerül. Olyan élményben lesz részed, amely felkavaró, és amelynek a feldolgozásához időre, és egy olyan emberrel való kommunikációra van szükség, aki az ezotéria világában már jártasságra tett szert. Kipróbálhatnád a buddhisták egyhegyű elme gyakorlatát is: koncentrálj egyetlen dologra, és az előbb valósul meg, mint gondolnád.











Újhold: június 15.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.


 


 


 


 


 


 




2007. június 15.


Újhold az Ikrekben

Szexuális fantáziádat, látomásaidat át tudod ültetni a valóságba, amelynek a partnered örül a legjobban. Akivel ma ismerkedsz meg, hajlamos a túlzásokra, ezért oszd el kettővel mindazt, amit mond. Ha egy kis misztikára vágysz, akkor érdemes lenne megvenned Coelho, A portobellói boszorkány című könyvét.









Növő Hold: június 16–29. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 


 


 


 



2007. június 16., 17.


Növő Hold a Rákban


Egy rövid délutáni alvás során a test tökéletesen regenerálódik, és új erővel töltődik fel. Arra azért ügyelj, hogy ne érd el a mély alvási fázist, ezért a pihentető alvás ne legyen hosszabb 12-15 percnél! Fűszerezd az ételedet chilivel, ami egy igazi, mini „erőmű”. Energiával tölti fel a szervezetet, élénkíti az agyműködést, fokozza a jó hangulatot.

2007. június 18., 19.


Növő Hold az Oroszlánban

Reggelizz bőségesen! Éhgyomorra igyál meg egy nagy pohár vizet kevés citromlével és egy teáskanálnyi mézzel, hogy az emésztésed beinduljon. Fél óra múlva készíts reggelit. Sok erőre, energiára van szükséged a következő napokban, mert nagy csatákat kell megvívnod, még a családtagokkal is. Esténként kézbe vehetnéd a lábaidat, és átgyúrhatnád a talpadat, amelynek hatására hihetetlen mennyiségű boldogsághormon szabadul fel a testedben.



2007. június 20., 21., 22.


Növő Hold a Szűzben


Nagy mázlista vagy, ezen a három napon bármit kívánhatsz, minden bejön. Ha most van a szülinapod, akkor szuper éved lesz, amikor nagy fába vághatod a fejszéd, és sikert sikerre halmozhatsz. Most még az is előfordulhat, hogy külföldi utazáson a régi partnereddel ismét egymásba szerettek, és olyan szenvedélyt élhettek át, mint egykor. De az is megtörténhet, hogy most találkozol azzal a személlyel, akivel összekötheted az életed, és tényleg csak az ásó, kapa, nagyharang választ el majd benneteket egymástól.





2007. június 23., 24.


Növő Hold a Mérlegben

Ne feledkezz meg a vízivásról. Igyál sok folyadékot, mert ezzel nemcsak a szomjadat oltod, hanem elkerülheted a fejfájást, valamint a keringési problémák kialakulását. Ha unod a víz ízét, akkor cseppents bele pár csepp citromlevet.


Csacsogj a barátnőkkel, nem csak azért, hogy a legújabb pletykákat megtudd, hanem azért is, mert a kutatók szerint a baráti traccspartik fitten tartják az agyat, és élénkítik a szellemet. De közben ne feledkezz meg a kedvesedről sem, vele is megoszthatnál néhány titkot.


2007. június 25., 26., 27.


Növő Hold a Skorpióban


Itt az idő, hogy leporold a kedvenc romantikus filmed, és jól kisírd rajta magad. Ezzel nemcsak a lelkednek, de a szemednek is jót teszel. A könny ugyanis vékony filmréteget képez a látószerven, így megakadályozza annak kiszáradását, vagy a kórokozók bejutását.


A párkapcsolatodat bonyolulttá teszi egy titkok napvilágra kerülése, amelyről lehet, hogy nem akarsz tudomást venni. Aztán kénytelen leszel, és olyan döntést is meg kell hoznod, amely nem lesz könnyű.



2007. május 28., 29.


Növő Hold a Nyilasban


Kolléga, vagy osztálytárs kígyót, békát kiállt rád, amivel ne törődj. Ingatlanügylet bonyolítására jó az idő, talán olyan lehetőséget csíphetsz meg, amelyben nem is reménykedtél. Ismét napirendre kerül a párkapcsolatban egy kényes téma, és te nem bírod tovább cérnával, még ha ellenkezik is az elveiddel, engedni fogsz a partnered kérésének, illetve nyomásának.










Telihold: június 30.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.




 


 


 


 


 


 


 
2007. június 30.


Telihold a Bakban


Egyszerűen eleged van a panaszáradatból, amit egy barát rád zúdít. Úgy érzed, hogy szinte rabolja vele az energiádat, amelyben sok igazság van. De ne felejtsd el, hogy éppen ebben a cipőben jársz te is. Valaki torkig van a te sirámaiddal is, és abból, hogy talán évek óta ugyanarról a problémáról beszélsz, amelynek a megoldására elérkezett az idő! A munkában, a karrierben nagy sikert érhetsz el, irigyeid száma a sokszorosára emelkedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top