nlc.hu
Ezo
Júliusi holdnaptár

Júliusi holdnaptár

Már tombol a varázslatos nyár. Érdemes követned a Hold útját az égen, hogy a legtöbbet hozhasd ki a mindennapokból. Lapozz bele a holdnaptárba, mielõtt szabadságra mész, készülj fel életed legszebb júliusára!

Fogyó Hold a Bakban
2007. július 1., vasárnap

Jól tennéd, ha megmártóznál valamilyen kulturális eseményben. Például kimehetnél a Nők Lapja első kulturális fesztiváljára, a Millenáris Parkba. Nemcsak fantasztikus produkcióban lesz részed, szuper előadókkal találkozhatsz, hanem bekukkanthatnál az ezoterikus sátorba is, ahol tenyérjós, kártyavető és asztrológus is elárulhatja neked a jövőd, és segítségükkel bepillanthatsz a múltadba is. Ha vízparti szórakozásra adod a mai napon a fejed, főleg a csúszdák, az akvaparkok azok, ahol igazán élvezheted az életet.


Fogyó Hold a Vízöntőben
2007. július 2., 3., 4., hétfő, kedd, szerda

Ha szabadságra mész, jól fogod érezni magad, de előtte szervezd meg az itthon maradottak életét. Végezz el minden munkát, lehetőleg ne hagyj olyan feladatokat senkire, amit neked kellene elvégezni. Ha kétségeid vannak afelől, hogy házi kedvencedről a kiválasztott személy megfelelően fog gondoskodni, míg te lógatod a lábad, akkor inkább kezdeményezz vele egy őszinte beszélgetést, és mondd el neki, hogy milyen aggályok merültek fel benned. Ha a barátaidat vagy a szerelmedet szeretnéd vendégül látni egy teraszpartin, akkor hirdesd ezt meg terasz-wok partinak. Wokban szinte mindent lehet sütni, pirítani, főzni, és a hozzávalók semmit sem veszítenek aromájukból, vitamintartalmukból.













Fogyó Hold a Halakban
2007. július 5., 6., csütörtök, péntek

Régóta vársz és készülsz egy találkozásra, amely miatt annyira izgulsz, hogy talán még a tenyered is izzad. A találkozás fantasztikusan sikerül, nagy hatást tehetsz – nemcsak a külsőddel, hanem a tudásoddal is – az illetőre, és ennek a mostani randevúnak még lesz folytatása. Talán éppen külföldi országban, amelytől úgy érzed, hogy a legszebb reményeid válnak valóra. Fontos, hogy ne képzeld azt, hogy ezen a két napon neked segíteni kell valakin, mert tévedésben vagy. Ő nem akarja, sőt úgy értékeli a segítséget, hogy te erőszakosan bele akarsz szólni az életébe. 



Fogyó Hold a Kosban
2007. július 7., 8., szombat, vasárnap

Ha a két nap valamelyikén olyan eseményen veszel részt, amely nem mindennapos, amelyet ünnepélyesnek is lehet nevezni, akkor ezt a megjelenéseddel – a frizuráddal, a sminkeddel és a ruháddal – is hangsúlyozd. Próbáld ki a müzlis-gyümölcsös krémet, amely nemcsak látványra, hanem ízre is fantasztikus. Ha vendégeid lesznek, ez a top, amelyet mindenki enni akar majd. Elkészítése: A cseresznyét és a barackot mosd meg, magozd ki és darabold fel egy tálba, szeld hozzá vékonyan a dinnyét, majd az egészet öntsd le citrom- és ananászlével, ezután 20 percre tedd hűtőbe. 2 evőkanál mézet önts 4 pohárba, és add hozzá a joghurtot, a müzlit, a feldarabolt diót, mogyorót és pisztáciát, valamint az összekevert gyümölcsöket. Tálalás előtt locsold meg az egészet a még 2 kanál mézzel.








Fogyó Hold a Bikában
2007. július 9., 10., hétfő, kedd

Idegesebb vagy az átlagosnál, mert egy olyan esemény közeledik, amelyen tudod, hogy túl kell esned, és azt is, hogy utána sokkal jobb és könnyebb lesz az életed, de mégis benned van a félsz. Csak egy kicsit izgulj, mert a dolgok jóra fordulnak, bírod majd erővel, energiával, és a legjobb formában leszel. A házasságokban, a régi együttélésekben a kapcsolat elmélyül, még szorosabbá válik, és olyan szenvedélyesen kötődtök egymáshoz, mint talán még soha. Anyagi ügyeid is jobban alakulnak, ha most mész vásárolni, még az a csoda is megtörténik, hogy kevesebb pénzért többet kapsz, mint eddig.








Fogyó Hold az Ikrekben
2007. július 11., 12., szerda, csütörtök

A váratlan találkozások, a nagy meglepetések és a csodák napjai lesznek a mostaniak. Szokatlan körülmények között jöhetsz össze azzal a személlyel, aki megdobogtatja a szíved, és akiről érzed, hogy a csókja és az ölelése olyan, amelyben talán még sohasem volt részed. Ingatlanügyben is jó lehetőség adódik, amelyet a körülmények furcsa összjátéka folytán csak később tudsz megnézni. Rokonságoddal a kapcsolatod hirtelen jött, szerencsés kimenetelű helyzetnek köszönhetően új lendületet vesz.






Fogyó Hold a Rákban
2007. július 13., péntek

Tapasztalhatod ma egy buddhista bölcselő mondásának igazát:
„Mint a madarak, kik éjjel
A fák lombjai közt összegyűlnek
S a hajnal érkeztével szanaszét reppennek.
A dolgok ily tünékenyek.”
Nálad is elszáll az a nagy lelkesedés, amelyet éreztél egy személy vagy egy ügy iránt. Nem tartod már fontosnak. Előfordulhat, hogy valaki csalódást okoz azzal, hogy amiről beszéltél neki, azt továbbadta, és telekürtölte vele a világot. Igaz, hogy nem mondtad neki, titkos, amiről beszélsz, ám ennek ellenére az indiszkréciója mégis rosszulesik. Ráadásul a szerelmi kapcsolatokban is előfordulhatnak félreértések, amelyek csalódást okoznak. 



Újhold a Rákban
2007. július 14., szombat

Végül is nem hajt semmi, hogy elkapkodj egy olyan dolgot, amelybe nagyobb pénzt kell fektetni. Különösen, ha ez ingatlanügylet, akkor várj még egy kicsit, mert lehet, hogy amire találsz, nem olyan szép, nem olyan kedvező, mint amilyennek látszik. A munkában nagy lehetőségek várnak rád, olyan dolog, amely miatt az irigyeid száma hirtelen megsokszorozódik, és amely életed nagy kihívása lesz. Most aztán bizonyíthatsz. Nagyon vigyázz arra, hogy milyen kollégákat választasz, mert a te sikered rajtuk is múlik.







Növő Hold az Oroszlánban
2007. július 15., 16., 17., vasárnap, hétfő, kedd

Döbbenve tapasztalod, hogy isten állatkertjében még mindig van hely! Egyesek úgy viselkednek, hogy a szád is tátva marad, és meg vagy győződve arról, hogy ők is ebbe az állatkertbe valók. A szerelemben a mindent elsöprő szenvedély idejét élheted, a kapcsolatod tartóssá válik, és ezzel fordulóponthoz érkeztetek a viszonyban. Vásárolhatnál egy sötétpiros vagy inkább mélybordó lakkot. Akár a láb, akár a kéz körmeit fested ki vele, ügyelj arra, hogy ne a köröm egész felületére vidd fel a festéket. Maradjanak vékony szélek, ettől még elegánsabb, és hosszabbnak, keskenyebbnek látszik a köröm.


Növő Hold a Szűzben
2007. július 18., 19., szerda, csütörtök

Belevetheted ezen a két napon magad a munkába, gyorsan és ügyesen fogsz dolgozni. Ráadásul olyan kollégák vesznek most körül, akik nem hátráltatnak, hanem inkább a segítségedre vannak. Ha szeretnél megszabadulni néhány kilótól, akkor tudnod kell, hogy a fogyás először a fejben kezdődik. Vagyis először el kell határoznod magad, konkrétan meg kell fogalmaznod, mennyitől szeretnél megszabadulni, és a fejedben, a lelki szemeiddel látnod kell, hogyan akarsz kinézni. És csak ezután jöhet mindenféle diéta, torna és karcsúsító csodakence.








Növő Hold a Mérlegben
2007. július 20., 21., 22., péntek, szombat, vasárnap

Jó lenne, ha részt vennél valamilyen kulturális eseményen, buliznál, emberek között lennél. Egészen jól fogod bírni egy barát vagy közeli ismerős őrültségeit, amelyekkel ismét előhozakodik. Ugyan korábban már elhatároztad, hogy felvilágosítod őt, és elmeséled neki, hogy mindaz, amiről ő beszél, fantáziálás, álom, amely sohasem válik valóra. De aztán megsajnálod őt, és nem mondasz neki semmit, csak bólogatsz. Váratlanul pénz áll a házhoz, amely boldoggá tesz, hiszen ezer helye lesz. 



Növő Hold a Skorpióban
2007. július 23., 24., hétfő, kedd

A vágyak most gyorsabban valóra válnak, mint korábban bármikor. Az ezotériával foglalkozók mindezt összefüggésbe hozzák azzal, hogy a Föld dimenzióváltása előtt állunk. Te is koncentrálj valamire, lásd magad előtt képszerűen, amit el szeretnél érni, és gondolj erre a képre napközben többször. Néhány napon belül az álmod valóra válik.


Növő Hold a Nyilasban
2007. július 25., 26., szerda, csütörtök

Végezd el a következő wellnessgyakorlatot: feküdj le, tegyél a fejed alá párnát. A gyomrodra helyezz egy megmelegíthető követ, a szemedre pedig levendulával töltött zsákocskát. Koncentrálj a kőre, érezd, ahogy mély légvételed ritmusára fel-le mozog. Hagyd a gondolataidat elkalandozni, majd figyelj újra a kőre, a légzésedre és testedre. Tíz perc alatt tökéletesen kikapcsolódsz, és úgy érzed, a gondjaid, amelyek korábban nyomasztottak, semmivé foszlottak.








Növő Hold a Bakban
2007. július 27., 28., 29., péntek, szombat, vasárnap

Jól tennéd, ha olyan emberekkel találkoznál a szabadidőben, akik valamilyen módon kötődnek a munkádhoz. Akár a kollégákkal, főnökökkel vagy üzletfelekkel mehetnél buliba, és nemcsak szórakoznál, flörtölnél, hanem a kapcsolataidat is építenéd. Váratlanul a tudomásodra juthat most egy olyan hír, amely azonnali cselekvést követel, mert a gyorsaságon múlik a siker. A munkádban nem mindennapi, jó lehetőség adódik, és ezt ki kell használnod. Még akkor is igent kell mondanod erre a feladatra, ha jelenleg nem akartál semmi újba kezdeni, vagy meg voltál elégedve a régivel. Testvéri kapcsolatokban a megértés, az egymásra találás, a másik jobb megismerése lesz a jellemző.








Telihold a Vízöntőben
2007. július 30., hétfő

A szerelem édes angyalkája megsuhint a szárnyaival, és te határtalanul boldog leszel. De persze már ott lesz a lelked legmélyén a félsz: mi lesz, ha majd vége lesz. Ne gondolj most a jövőre, és ne is jusson eszedbe a múlt, a csalódások vagy a negatív élmények. Egyszerűen élvezd a jelent, a mostani pillanatot, mert erre a boldogságra sokáig emlékezni fogsz. Pénzügyek terén ne vágd nagyobb fába a fejszéd, csak akkorába, amennyid van. Ne vegyél fel kölcsönt, mert a törlesztése nem lesz olyan egyszerű, mint gondolod. 



Fogyó Hold a Vízöntőben
2007. július 31., kedd

A párkapcsolatokban megint vitára adhatnak okot a pénzügyek. És neked eleged lesz ebből az egészből. Számolj háromig, mielőtt megszólalnál, és ami a vita elkerülésénél sokkal fontosabb: legyen egy kis aranytartalékod. A dugipénz növelni fogja a biztonságérzetedet. Baráti kapcsolat akkor működik, ha felhívod őt. Ha tényleg akarod még ezt az ismeretséget folytatni, itt az idő, hogy beszélj vele. Ha nem, akkor felejtsd őt el örökre. Ha még nem olvastad Paulinyi Tamás Utak az ismeretlenhez című könyvét, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy kézbe vedd, és elmerülj a pszi jelenségek világában! Fantasztikus élményben lesz részed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top