nlc.hu
Ezo
Augusztusi holdnaptár

Augusztusi holdnaptár

Hátravan még a nyárból egy forró hónap. Nyaralással, hullócsillagokkal, nyári záporokkal. Hogy mit hoz, meg van írva a csillagokban! De nem árt figyelni az örökké változó Hold járására. Hogy mit ígér a Hold? Nézz bele a holdnaptárba!

2007. augusztus 1., 2.
Fogyó Hold a Halakban


Telihold után vagyunk két, három nappal, amikor ugyan gyengül a Hold ereje, de ezt most mégsem érzed. Hatalmas energiák ütköznek, a korlátozást most szinte senki sem tudja elfogadni. A legfontosabb feladat: ne fojtsd el a benned szunnyadó energiákat, viszont ne is engedd, hogy ezek gátlás nélkül a felszínre törjenek. Meg kell találnod az arany középutat, amelyben segítségedre van a jóga, a tajcsi, a meditáció és a klasszikus zenék hallgatása. Anyagi ügyekben légy óvatos, ezen a két napon még akkor se vásárolj, ha szuper lehetőség adódik.






2007. augusztus 3., 4.
Fogyó Hold a Kosban


Kiváló ez a két nap a flörtölésre, és minden esélyed megvan arra, hogy olyannal jöjj össze, aki intellektuálisan minden lében kanál. De ez a partner ösztönözni fog téged, hogy tájékozottabb légy, hogy szellemileg fejlődj. Kiváló ez a két nap álláskeresésre, kollégával is jó kapcsolatot ápolhatsz, és testvéreddel őszintébb lesz a viszonyod. Most shoppingolhatsz, különösen a lábbelik, valamint a kiegészítők – bizsuk, táskák stb. – terén van keresnivalód! Szupertrendi cuccot csíphetsz meg kedvező áron.

2007. augusztus 5., 6.
Fogyó Hold a Bikában

Sokat tehetsz a karcsúságért. Tartsd távol magad a csokoládétól, a parféktól, a tejszínhabos kávéktól. Helyette inkább egyél jól behűtött görögdinnyét. Jusson eszedbe, hogy az őszinteség a szadizmus szalonképes formája, ezért kíméletesen kommunikálj. Ha külföldre utazol, jól fogod érezni magad, ha külföldivel ismerkedsz meg, ez a kapcsolat hosszú évekre szóló lesz, nemcsak izgalmat, színt hoz a hétköznapjaidba, hanem energiával is feltölt. A közlekedésben légy nagyon óvatos, indulj mindenhova időben, ne rohanj, mert összetörheted magad. A szerelemben civakodásra, akár szakításra is sor kerülhet.


2007. augusztus 7., 8.
Fogyó Hold az Ikrekben

Torkig vagy azzal, hogy megint valaki a pénzedet akarja. De nemcsak ezt tartod felháborítónak, hanem azt is, amilyen stílusban előadja magát. Ne hagyd magad, keményíts be, ha kell, szólj be, mert így elkerülheted, hogy levegyenek, és az energiáidat sem fogják rabolni. A meglévő párkapcsolatokban ugyanarról vitáztok, mint néhány héttel korábban. A szerelmi viszonyokban a féltékenység zöld szemű szörnyetege üti fel a fejét, és a kapcsolat szakítópróba elé kerül. Akivel most jössz össze, azzal a viszonyod igen viharos lesz.






2007. augusztus 9., 10.
Fogyó Hold a Rákban


A fantáziád sokkal színesebb, mint korábban, kreativitásod is a csúcsponton lesz, mindehhez társul, hogy a kapcsolataidnak köszönhetően előnyös helyzetet élvezhetsz. Szerencsésnek érezheted magad egy esemény miatt, talán még olyan személy is elismer, aki általában senkit sem vagy csak nagyon ritkán szokott dicsérni, akinek a szava számít. Az igazság is a te oldaladon áll, és vitás kérdésben te győzhetsz, ami elégedetté tesz.

2007. augusztus 11., 12.
Fogyó Hold az Oroszlánban

Olyan emberrel találkozhatsz, aki arrogáns, beképzelt, és semmi másról nem tud beszélni, csak saját magáról, a sikereiről, a nagyszerűségéről. Ami azért dühít fel, mert pontosan tudod, hogy ez csak duma, tisztában vagy a képességeivel, de sajnos olyan kapcsolatban vagytok, hogy nem mondhatod meg neki őszintén: mindebből nagyon kevés dolog igaz csak. Próbálj meg disztingválni, és számolj magadban legalább hétig, így elkerülheted, hogy belemenj egy kisstílű vitába. És ne felejtsd el megnézni a legnagyobb meteorraj érkezését 12-én hajnalban.


2007. augusztus 13.
Újhold az Oroszlánban

Romantikus szerelmi kalandba keveredhetsz. Semmit sem tudsz róla, csak a képzeleted működik, és olyan tulajdonságokat feltételezel róla, olyan élethelyzetbe képzeled őt, amilyenre te vágysz. Jól tennéd, ha hallgatnál a barátaidra, mert ők most nem akarnak rosszat neked, csak fel akarják nyitni a szemed, és meg akarnak kímélni a csalódástól. Tartózkodj a bódítószerek használatától. Ha párkapcsolatban élsz, ne cseréld fel a járt utat a járatlanért!


2007. augusztus 14., 15.
Növő Hold a Szűzben


Hajlamos vagy a könnyelműségre, érzelmileg is labilis vagy, és könnyen befolyásolható, ami miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. Mindezt elkerülheted akkor, ha az őszinteségre törekszel, és kerülöd a hazugságot. Ezen a két napon nagyon jók a megérzéseid, hagyatkozz rájuk. Ha vásárolni mész, a sortok, a nadrágok azok, ahol nézz jobban körül, mert jó darabra bukkanhatsz. A munkahelyi bulik, kollégákkal együtt szórakozás jól sikerül, feltölti energiaraktáraidat.






2007. augusztus 16., 17., 18.
Növő Hold a Mérlegben


Éles ész, kitűnő értelmi adottságok, diplomáciai képesség és nagyon jó kapcsolatok jellemeznek. Olyan ismeretséget is köthetsz, amelynek előnyeit a későbbiekben élvezni fogod. Találkozhatsz azzal a személlyel, akit megbabonázol, és aki szeretne a közeledbe férkőzni, akinek az ereje téged is lenyűgöz. A meglévő kapcsolatokban nagy hatással leszel a partneredre, mindent elérhetsz, mindenre rábeszélheted, amire csak akarod, és könnyedén meggyőzheted őt a saját igazadról. Értékesebb ingóság vételét is most kellene nyélbe ütni.


2007. augusztus 19., 20.
Növő Hold a Skorpióban


Egyszerűen tudod, hogy mit akarsz, és megvan hozzá az erőd, hogy meg is valósítsd mindezt. Óriási lendület, vadság jellemez, úgy tűnik, nincs semmi, ami meghátrálásra tudna kényszeríteni. Élvezed a harcot, szinte feltölti az energiaraktáraidat. Mindehhez társul a belső hit és bizalom, amely megsokszorozza az erőd. Eltökélt vagy, most már csak az irigység, a féltékenység érzését kell legyőznöd.






2007. augusztus 21., 22., 23.
Növő Hold a Nyilasban

A munkahelyeden kellemetlen hírt közölhetnek veled. Vagy ha tanulmányokat folytatsz, olyan hír jut a fülecskédbe, ami miatt idegesebb leszel. Előfordulhat, hogy a régi szerelmed is hírt ad magáról, de téged ez egyáltalán nem érdekel. Talán még csak sajnálni sem tudod már őt, egyszerűen nem mozdít meg semmit benned, és az emlékek közül is inkább a rosszak jutnak vele kapcsolatban eszedbe. Így aztán elkerülheted, hogy újra ugyanabba a cipőbe lépj. Testi épségedre ügyelj kicsit jobban, mert figyelmetlenségedben összetörheted magad.

2007. augusztus 24., 25.
Növő Hold a Bakban

Igazságtalanság történik, és te ezt most elviselhetetlennek tartod. Fel is emeled a szavad ellene, de sajnos akkor sem fog történni semmi, nem fognak döntést megváltoztatni miattad. Kolléga utálatosan viselkedhet, ami érzékenyen érint. Baráti kapcsolatról is kiderül, hogy nem állja ki a próbát, és emiatt csalódott vagy. A pénzedre ügyelj jobban, ha még nem képeztél titkos kis aranytartalékot, akkor eljött ennek is az ideje.


2007. augusztus 26., 27.
Növő Hold a Vízöntőben


Nem mindennapi fantázia jellemez, fogékony vagy a művészetekre, és hajlamos a váratlan cselekedetekre, amelyeket a titokzatosság aurája leng körül. Meg tudsz bocsátani egy olyan embernek, aki vétett ellened, aki mélyen megbántott. Szabadságot tudsz adni annak, akit eddig szinte magadhoz láncoltál. Tisztázni tudsz egy kényes helyzetet, és ha valakit nem tudsz felhívni, akkor talán ez most nem baj, mert így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, amit utána megbánsz.






2007. augusztus 28.
Telihold a Halakban


Annyira érzékeny vagy, hogy ez már szinte fáj. Ez az oka annak is, hogy olyan dolgokon sértődsz meg, amit máskor fel sem veszel, oda sem figyelsz rá. Talán még a világban történő események is könnyeket csalnak a szemedbe. Hirtelen összefutsz azzal a személlyel, akire gondoltál, és akivel régen találkoztál, mindez megerősít a láthatatlan világról alkotott nézeteidben. Olyan hír is a füledbe jut, amelynek hatására az elégtétel jóleső érzése fut végig rajtad, mert az a személy, aki alaptalanul, minden ok nélkül bántott téged, most elnyeri méltó büntetését.

2007. augusztus 29.
Fogyó Hold a Halakban

Villámcsapásszerűen ér a felismerés, hogy amit eddig gondoltál vagy akartál, az mégsem jó. Meglátod, hol a hiba, és változtatni fogsz. Idősebb nővel vitába keveredhetsz, mert nem akarod elfogadni, amit mond, mert úgy érzed, hogy korlátozni akar, és megköthet.


2007. augusztus 30., 31.
Fogyó Hold a Kosban

Bájos vagy, a harmónia sugárzik rólad, és az is, hogy készen állsz a szerelemre. Nagyon vágysz a gyöngédségre, a szeretetre, képes vagy mély érzésekre, igaz szerelemre, odaadásra és részvétre. Ugyanezt várja tőled a partnered is. Valakinek a te vigaszodra van szüksége, ne tagadd ezt meg tőle, mert átlendítheted őt egy reménytelen helyzeten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top