Ezo

Rendelj pasit az univerzumtól!

Vészesen fogynak a napok karácsonyig. Már most nyomaszt, hogy egyedül fogod tölteni az ünnepeket, és a karácsonyfa fényei így tompának tûnnek majd? Még nem késõ leadni a megrendelést, és könnyen lehet, hogy a fa alá megérkezik a hõn áhított lovag.

Nem kell ehhez mágia, néhány egyszerű dologgal bevonzhatod, s meglátod, csodák pedig vannak. Karácsony táján különösen megtörténhet az is, amiről eddig csak álmodoztál…


Van szomorúbb dolog annál, mint a szülőkkel töltött szenteste után szatyorban hazacipelni a maradék sütit, és az üres lakásban egyedül bámulni a karácsonyfánkat, s elkeseredetten falni mindent, ami édes, hizlaló, ám kicsi boldogságérzetet adhat? Úgy gondolod, mindent megtettél már azért, hogy rád találjon az igazi, az egyetlen, akinek majd szorongathatod a remegő kezét még nyolcvanévesen is a kandalló mellett? Vajon miért vagy mégis egyedül? Fordulj nyugodtan a hétköznapi csodák világához, és rendeld meg a pasit!






Hogyan kérd?

„Kérjetek és megadatik!” – szól az ősi mondás, és ez tényleg működhet! Varázspálca és szerelmi kötések nélkül is képes az ember a varázslatra. Íme a recept:
Áldozz egy órát magadra valamelyik este! Biztosan van olyan nap, amikor nincs a tévében egyetlen nézhető sorozat sem, és a barátnőid sem akarnak rábírni egy kávézós csevegésre…

• Ülj le a kedvenc sarkodba, gyújts egy fehér gyertyát, és ha lehet, akkor füstölőt is! Kapcsold ki a telefonod, készíts elő egy üres papírt, és koncentrálj magadra! Próbáld kizárni a külvilágot. Most ne gondolkodj a munkádon, a szüleiden, a nővéreden, a kutyádon, csak magadon. Ha sikerül megteremteni a csendet a fejedben, akkor jöhet a varázslat első lépése.
• Próbáld megfogalmazni, hogy milyen társra van szükséged, és lépésenként írd le! Mindent, ami eszedbe jut és fontos számodra! Milyen legyen a külseje? A kora, a családi állapota, a szülei, a munkája, az anyagi helyzete és a belső tulajdonságai.
• Nyugodtan írj tulajdonságokat a papírra. Legyen türelmes, megértő, érzéki, nyugodt, szerény, humoros… Hagyd, hogy dolgozzon a fantáziád! Legyen időd a listára! Ha mindezzel megvagy, és tényleg nem jut eszedbe semmi más, amire vágysz a leendővel kapcsolatban, akkor írd a lap aljára, hogy „egy ilyen férfit kérek, de itt és most! Azt akarom, hogy ez a kapcsolat mentes legyen az emberi játszmáktól, és idilli, harmonikus szerelem alakuljon ki közöttünk, amely pont addig tart, amíg dolgunk van egymással, amíg tanulhatunk egymástól, és nem sérülünk a másiktól!”







(Nem baj, ha később még eszedbe jut egy-két tulajdonság, utólag is bővítheted a listát!)

Ha kicsit foglalkoztál a feng shui rejtelmeivel, vagy valaki bemérte már, hogy hol található az otthonodban a párkapcsolat területe, akkor ezen a részen helyezd el a listát. Összehajthatod, sőt ha nem akarod, hogy röhögjenek rajtad a vendégeid, akkor beteheted kis selyemzacskóba is.
Ha fogalmad sincs a feng shuiról, akkor keress egy olyan helyet a lakásban, amit átmenetileg a szerelem oltárának kinevezhetsz! A lista mellé praktikus elhelyezni két piros gyertyát vagy két delfint ábrázoló szobrocskát, képet. Fontos, hogy a delfinek ugyanabba az irányba ússzanak! Rakhatsz ide szíveket vagy romantikus tárgyakat is.

Készíts otthont magadban!





A lista kész, az első lépést megtetted magatokért. Következzen most az, hogy elengeded a megkötéseidet! Újabb órát kell szánnod magadra… Újra elcsendesedés, gyertya, füstölő, nyugalom. Próbáld beleküldeni a gyertya fényébe a tudatosan vagy tudattalanul tett kötéseket, fogadalmakat. Minden árthat a szerelmi életednek, és blokkolhatja a kapcsolataidat, ami negatív energiát mozgat körülötted. Például ha ilyesmit mondtál korábban: „Harmincéves koromra biztosan lesz majd pasim”, vagy „én már egyedül fogok megvénülni” , „nincs a Földön egy hozzám illő férfi”,  „nem kellek a kutyának sem”, „beledöglök a magányba”… Az összes ilyen blokkot oldd fel! Kérd, hogy minden tudatosan vagy tudattalanul tett fogadalmad, kötésed szálljon bele a lángba, és tisztuljon meg a bensőd. Akard, hogy tisztán léphess a kapcsolatba! Nem árt „leszedni” magadról a mások által rád tett rontásokat sem! Lehet, hogy valaki a környezetedből mondott rólad valamit, ami most gátolja a boldogságodat. Ezeket is küldd a lángba!

Légy pozitív!

A következő lépés a boldogság felé vezető ösvényen nem egy órát vesz igénybe az életedből.

Próbálj pozitívan gondolkodni. Tudatosítsd magadban, hogy MINDEN RENDBEN LESZ! Ha cefetül magányosan fekszel otthon, akkor mondd ki hangosan, hogy „hamarosan boldog kapcsolatban élek”! Ebben az esetben is fontos, hogy az ember agya nem tudja „parancsként” értelmezni a NEM szót. Hibás az a mondat, hogy „nem leszek boldogtalan”! Próbáld kiiktatni a szótáradból a NEM-eket, és mindent úgy fogalmazz meg, hogy az félreérthetetlenül IGEN legyen!
Ne ess kétségbe, ha nem kopogtat azonnal a pasi! A türelem is nagyon fontos tényező.

Ha megtalál a szerelem, és a kinti havazás ellenére a szívedbe tavasz költözik, ne felejts el köszönetet mondani ezért az ajándékért!

 





Tartsd is meg!

Ha már a kötéseknél tartunk, mindenképpen foglalkozzunk kicsit a hibákkal is, amelyek felléphetnek a friss kapcsolatokban.

Fontos, hogy a rózsaszín köd leereszkedése közben is légy észnél! Kimondott szavainknak és gondolatainknak is teremtőerejük van. Ne mondj meggondolatlanul semmit! A „mindig szeretni foglak”, a „csak veled tudom elképzelni az életemet”, vagy az „úgy hiányzol, hogy belehalok” a jövőnket tudják befolyásolni. Nem kell arra gondolni, hogy a kapcsolatunk feltétlenül véget fog érni, de legalább tudatosan ne nehezítsük az életünket! Ne ígérjünk a párunknak semmi olyat, ami a jövővel kapcsolatos! A „szeretlek, szükségem van rád, fontos vagy nekem” kijelentésekkel nincs baj, hiszen a jelenről szólnak.

Sokan tartanak „házi boszorkányt”, aki esetleg szerelmi kötést is végez a pár között, hogy még inkább erősítse a kapcsolatukat. Ennél nagyobb felelőtlenséget nem is követhetnének el.

Ha egy kapcsolatba egy külső személy avatkozik, ott máris kukac kerül az almába. A szerelmi kötés is fekete mágia, hiába tiltakozik ez ellen sok „mágus”. Senkinek sincs joga ahhoz, hogy két embert összekössön. Akkor sem, ha ők erre kérik.

Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Kaphatunk útmutatást, segítséget azzal kapcsolatban, hogy mire számítsunk, de kötésekkel ne mérgezzük magunkat!


Légy őszinte a párodhoz, beszéljétek meg a problémáitokat is, ne halogassátok az elintéznivalókat, s így számíthatok arra, hogy boldog kapcsolatban élhettek!
Pontosan addig, amíg közötök van egymáshoz, amíg dolgotok van egymással és amíg tanulnotok kell egymástól…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top