Ezo

Jóslatok februárra

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak. Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz februárban!

Ha nem tudod milyen napon születtél, nézd meg az öröknaptárban! »

 

Cikkünk szerzője Szatmári Nóra kínai asztrológia szakértőnk.

• Nórától itt kérdezhetsz »

Ha hétfőn születtél:

 

Már a hónap elején – egészen váratlanul – felkeltheti a figyelmedet valami, vagy valaki… Feltüzelhet a gondolat, hogy alapjaiban változtathatsz életeden. Lángra lobbanhatsz egy új lehetőség vagy egy új szerelem iránt, felfelé ívelő karrier, sokkal jobb kereseti lehetőség, egészen új érzelmek formájában. Lelkesedésed és tenni akarásod gyorsan meghozhatja az eredményeket, olyan tapasztalatokhoz juthatsz, melyek a későbbiekben óriási hasznodra lehetnek. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, hisz most van itt az ideje, hogy meg tedd azokat a lépéseket, melyekhez eddig nem volt bátorságod. Vállald fel a kockázatot, hisz kockázat nélkül nincs siker!

 

Ha kedden születtél:

 

Nem halogathatsz tovább semmit, itt az idő, hogy tisztázz, vagy épp lezárj néhány dolgot a múltaddal összefüggésben. Be kell vallani, hogy számos elavult dologhoz görcsösen ragaszkodtál az elmúlt hónapokban, ezek legalább egy részétől meg kell válnod mihamarabb. Fontossá válik számodra, hogy mindent rendbe hozz, ami mostanában zűrösen alakult, s ehhez első lépésként a lelked megtisztításával kell megbirkóznod. Fedezd fel mihamarabb a benned rejlő lehetőségeket. Csak olyat tegyél, amit helyesnek tartasz! Légy türelmes Önmagadhoz, s kellően megértő és tapintatos másokkal. Megérkeztél életed egyik jelentős fordulópontjához, ne dugd a fejed a homokba a változások elől!

 

 

Ha szerdán születtél:

 

Február az elszámolások időszaka, az elmúlt hetekben vagy hónapokban elkövetett baklövésekkel ideje szembenézned. Most nem szabad azon csodálkoznod, ha környezeted számon kéri rajtad cselekedeteidet, fel kell vállalnod tetteidet, s az ezzel járó kellemetlenségeket is. Ne bújj el a nehézségek tisztázása elől, akkor emelt fővel távozhatsz. Ellenben, ha kerülöd annak lehetőségét, hogy rendezd a kialakult helyzetet, akkor ne lepődj meg azon, ha lesz néhány ember, aki megorrol rád, netán bizalmatlan lesz veled. A békesség kedvéért azonban néha neked is meg kell hajtanod a fejed mások akarata előtt.

Ha csütörtökön születtél:

Légy körültekintő februárban, hisz, ha csinálsz valamit, azért fel kell vállalnod a felelősséget is, és nem háríthatod másra a saját hibáidat. Szemléld meg környezetedet, láss tisztán, alkoss véleményt, de csakis alaposan tedd ezt, és soha ne ítélj elhamarkodottan. Ideje, hogy ráeszmélj, mit is akarsz valójában, hisz az elmúlt hónapokban mintha csak ide-oda csapongtál volna, és kerested a számodra legmegfelelőbb utat. Nos, eljött a te időd, hisz megtalálhatod azt a célt, amiért érdemes foggal-körömmel küzdened! A siker lehetősége elérhető távolságba került, meg kell tenned az első lépést terveid végrehajtása érdekében. Ne várd, hogy mások tolják a szekeredet, az a te feladatod!


Ha pénteken születtél:

 

Meglehetősen érdekes, érzelmeket alaposan felkavaró időszak áll előtted. Különösen nagy hangsúlyt kap most a másokkal való vetélkedés. Könnyen megeshet, hogy felesleges konfliktusokba bonyolódsz, s csak később jössz rá, kár volt az energiáidat pazarolni. Olyan versenyhelyzetekbe kerülsz, melyekben keményen állnod kell a sarat, különben könnyen legyőzötté válsz, s ez alaposan megtépázná önérzetedet. Érzelmek terén is nagy változások várnak rád. Megszakadhat több baráti kapcsolatod, de megkapod annak a lehetőségét, hogy újakra tegyél szert. Minden fontos döntés előtt légy megfontolt és visszafogott, ne cselekedj gondolkodás nélkül!

 

Ha szombaton születtél:

 

Kissé szétszórt, és szeleburdi lehetsz a hónap elején, több könnyelműséget is elkövethetsz, ezért könnyen megeshet, hogy számos pillanatban tehetetlennek és kiszolgáltatottnak fogod érezni magad. Ne kapkodj, különösen akkor, ha nem tudod mi a helyes, és mi nem az. Ha úgy érzed, valamiért most túl nagy áldozatot kellene hoznod, akkor ne dönts elhamarkodottan. Komoly és fontos próbatételek állnak előtted, azonban, ha lépéseidet nem gondolod át alaposan, akkor nem tudod a számodra legmegfelelőbb utat választani. Tisztába kell kerülnöd Önmagaddal és lehetőségeiddel, mélyreható változások vehetik kezdetüket lelkedben, majd életedben is.

 

Ha vasárnap születtél:

 

Az elmúlt hónapok gyakran megterhelő időszaka után jelentős változás köszönthet be életedbe, harmónia, béke, nyugalom lép színre, s ezek mellett kézzel fogható közelségbe kerül egy olyan dolog, amely nagyon régi álmod s vágyad volt. A gondtalanság mellett vidámság is segíti a dolgos mindennapokat, nagyszerű hatással leszel családodra, barátaidra, de ne hagyd, hogy egy ellenfeled kizökkentsen ebből a fantasztikus kiegyensúlyozottságból. Régóta húzódó problémák oldódhatnak meg a következő hetekben, begyógyulhatnak azok a sebek, melyek sok fájdalmat okoztak neked. Az élet naposabbik oldalát ismerheted meg. Szerelem terén is érdekes dolgok jönnek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top