Ezo

Auránk és titkos vágyaink

A testünk által kisugárzott elektromágneses részecskék számos rétege adja a személyes auránkat. Színe, egyenletessége sokat elárul rólunk, testi-lelki bajainkról, sőt mesél titkos vágyainkról is.
Az aurát egykor a képzőművészetben a fejet körülvevő glóriaként ábrázolták, de valójában az aura az egész testünkből, különösen a csakramezőkből sugárzik.

Tudtad?

  • Minden élőlénynek van aurája.

Az aura az életerőnk tükre. Több színből tevődik össze, amelyek hangulatunk, érzéseink, adott gondolataink hatására változnak. Az auránkból olvasni az önfejlesztés és a jövőbe látás pozitív módja. Ha megismerkedünk saját domináns auraszínünkkel, képesek leszünk saját energiánkat belülről megváltoztatni vagy módosítani, ezáltal valóra váltani titkos vágyainkat.
Ha szeretjük az auránkat, megtanuljuk önmagunkat is szeretni, önmagunk szeretete pedig boldoggá és szerencséssé teheti jövőnket.

Miért jó, ha ismerjük az auránkat?

Egy tibeti falfestményen a buddhista istenségek aurájukkal együtt láthatók

  • Megismerjük titkos vágyainkat.
  • Megtudhatjuk, milyen energiát sugárzunk a környezetünk felé.
  • Nagyobb önbecsülésre tehetünk szert.
  • Képesek leszünk mások aurájára is figyelni, ezáltal megtudni, mit várhatunk tőlük.
  • Megtudhatjuk, milyen tulajdonságokkal nem rendelkezünk és mely tulajdonságaink fejleszthetőek.

Számos keleti hagyomány tartja úgy, hogy az energia energiaközpontokon, azaz csakrákon keresztül átfolyik a testen. Minden energiaközponthoz rendelhető egy-egy szín. Csakraszíneink fizikai, érzelmi, illetve szellemi állapotunk változásával együtt változnak, vibrálnak, felerősödnek vagy elhalványulnak, ezzel módosítva az auránkat.

Csakraenergiáink felélesztése

Próbáljuk meg az alábbi gyakorlattal feléleszteni csakraenergiáinkat és kiegyensúlyozni az auránkat!

Nagyon lassan vigyük végig a kezünket az összes csakraterületen (lásd képünket), kb. 5 cm távolságra a testünktől! Miközben egy-egy csakra fölött mozdulatlanul tartjuk a kezünket, gondoljunk a hozzá tartozó színre, és képzeljük azt, hogy csakis azt a színt sugározzuk. Jó érzés? Kellemetlen? Esetleg közömbös?

Ha jó érzésünk van egy-egy színnel kapcsolatban, akkor jól fejezzük ki azt.

Ha kellemetlen vagy közömbös, akkor az adott színhez tartozó tulajdonságokkal kell foglalkoznunk, hogy ezáltal javítsunk az életünkön, és boldogabbak legyünk a jövőben.

Saját auránk észlelése

A hét csakra elhelyezkedése, a hozzájuk rendelt színekkel
A szó szoros értelmében megláthatjuk a saját auránkat, de ehhez kellő gyakorlásra van szükség.

Gyertyás gyakorlat

  • Üljünk csendben egy elsötétített szobában, szélcsendben!
  • Gyújtsunk meg egy gyertyát, és helyezzük magunk elé az asztalra!
  • Koncentráljunk a lángra, figyeljük, amint lobogva ég. Minél kevesebbet lobban, annál jobb. Ha néhány percig a lángra összpontosítunk, periferikus látásunkkal egy izzó kört fogunk látni körülötte.
  • Próbáljuk elképzelni a gyertya aurájának színeit. Mindez ne tartson tovább tíz másodpercnél, különben elfárad a szemünk!
  • Figyeljük meg, melyik szín emelkedik ki a többi közül a szemünkben! Ez egy olyan tulajdonság vagy dolog jelképe lehet, amely fontos, figyelmet érdemlő jelenlegi életünkben.

    A téma iránt érdeklődőknek ajánljuk a cikkünk alapjául szolgáló könyvet!

    Sarah Bartlett: A jövendőmondás 8 módja
    Bioenergetic Kiadó, 2007

    Az ember mindig is kíváncsi volt a jövőjére. A világ különböző tájain, különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből 8 olyan jövendőmondó rendszert ismerhetünk meg, amelyek fejlesztik intuíciónkat, segítenek döntéseink meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak a kérdezőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top