Ezo

Hogyan szexel?

Bár tagadja, mégis úgy érzed, hogy könnyűvérű az új pasid? Nézd meg a kézírását, abból még azt is megtudhatod, amit egyébként sohasem mondana el.

Egy grafológiai elemzés összetett művelet, néhány kiragadott betűből nem lehet komoly következtetéseket levonni, viszont bizonyos írásjelekből sok minden leszűrhető egy-egy életterületre vonatkozóan. Elemzéskor a grafológusok megkülönböztetik egymástól az alsó és a felső zónát, illetve a kettő közötti részt. A felső zónába azok a betűk tartoznak, amelyeknek felső száruk van, például b, k és l betű. Ezek vizsgálatával a gondolatvilágra és a fantázia birodalmára lehet következtetni. A középbetűk a szubjektív önértékelésről adnak képet. Az alsó zóna betűi, például g, y és j, az ösztönökre és a gyakorlatiasságra utalnak. Az igazán árulkodó jelek számodra a betűk szárai lesznek, amelyek formája alapján megtudhatod, hogy a grafológia szerint az élet szellemi vagy gyakorlati terén szeretnél érvényesülni.


Hogyan nyomod?

A szexuális sajátosságokra az alsó zóna alapján következtethetünk. A hurkok formája a nemi élet harmóniájáról árulkodik. E területet érintő feszültséget az írás nyomása mutatja meg. A szexhez való hozzáállásról pedig sok minden megtudható a betűk hajlásszögéből vagy a végvonalakból. Vagyis nem fogsz csalódni, hogyha megnézed a papíron a g, y és j betűket, de ennél jóval pontosabb képet kapsz, ha megfigyelsz még néhány apróságot.

A vékony, erőtlen írás gyenge ösztönéletre utal, sőt férfiaknál olykor impotenciáról, nők esetében pedig túlzott érzékenységről árulkodik. Az erős nyomású írás ezzel szemben erős potenciát és komoly étvágyat jelezhet. A grafológia megkülönbözteti még a mázolt írást, amely azt jelentheti, hogy az illető inkább csak a testi vágyaira koncentrál, nem tud ellenállni nekik, és elmerül az érzékiségben.

A párkapcsolatod minőségéről a gy betű segítségével tudhatsz meg sok mindent. Az író énjéről a g betű, a társáról az y mesél. A szexuális magatartásodról a g alsó szára (hurok) beszél, az y-é pedig a társadéról, míg a g betű feje az önértékelésedre vonatkozóan mond el információkat. A megfejtés egyszerűbb, mint gondolnád. Ha az y jelentéktelenebbnek tűnik, akkor számodra a kapcsolatban sem túl fontos a másik személy. Ha az y a jelentősebb, akkor túlzott függőség alakult ki a másiktól, esetleg elnyomás alatt vagy. Ha általában öblös y-t írsz jelentéktelen szárakkal, az arra mutat rá, hogy a testiség a mozgatórugója a párkapcsolatodnak.

K mint kreatív

Ha már a betűknél tartunk, akkor meg kell említeni a k betűt is, amelynek rövid elemzésével az illető kreativitásáról alkothatunk képet. Aki általában egyféleképpen írja le a k-t, valószínűleg nem sok eséllyel pályázna egy kreatívigazgatói pozícióra, ellentétben azokkal, akik mindig máshogyan vésik le a papírra. Az utóbbi olyan emberre utal, aki élénk fantáziával rendelkezik, és nem szégyelli azt használni. Nem biztos, hogy csak a munkájában…

Mindig csak azt akarja?

Most pedig nézzük az alsó zónában található szárakat. Aki előírásszerűen alakítja a g, y és j betűk szárait, valószínűleg normális nemi életet él. Biológiailag és pszichésen is rendben vannak nála a dolgok. A nagy alsó szárak férfiaknál erős ösztönéletről vallhatnak. Zsarnoki hajlamokat sejtet, ha szöges a hurok alja, ebben az esetben az illető túlzottan erőszakosan akarja megélni az érzékiséget. Nem biztos, hogy mindez csak a szexualitásra vonatkozik, lehet, hogy erősen kötődik az anyagi dolgokhoz (pénz, vagyon), és mondjuk képtelen ellenállni a szenvedélyeknek, esetleg szerencsejátékos, és nem veti meg az alkoholt sem… Nők esetében akkor következtethetünk erre, ha emellett erős nyomású az írás.

Beszédes lehet, ha valaki folyamatosan hurkolás nélküli alsó szárakat ír. Lehetséges, hogy aszkétával van dolgod, ugyanis ez az íráskép a szexuális partnerről való lemondást jelentheti. Komoly diszharmóniára következtethetsz, ha a g betű teste és a hurok nem kapcsolódik egymáshoz. Nincsen egyensúly a test és a lélek között, pontosan úgy, ahogyan a betű felső oválja és alsó szára között. Gyakran a hisztéria jele is lehet.

Fantáziavilágba menekül

Nem harmonikus ösztönéletre, gátlásokra, elfojtásra utalhat női írásokban, ha a g, y és j betűk hurka a csúcsban szöges vagy megszakad. Például hisztériás betegségben jelentkezhet a ki nem élt libidó.

Erős potenciáról árulkodik, ha a g vagy y alsó szára erősen megvastagított. Abban az esetben, amikor az alsó szár vékony vonalú, öblös, hihetetlen szexuális fantáziával megáldott szívtipróval van dolgod, aki nem tud és nem is akar megszabadulni erotikus vágyképeitől, amelyekkel környezetét egy idő után már az őrületbe kergetheti. A csapodár személyek pedig arról ismerhetők fel, hogy írásukban a g betű oválja nyitva marad, azaz y-szerű a g betűjük. Ahogy az írásuk is mutatja, nyitottak az újdonságok felé, de mindig a partnertől várják a kezdeményezést.

A betegség is benne van…

A g betű háromszögletű alsó szárából neurotikus tünetekre gyanakodhatunk. A túlzott gátlásosságnak az illető nemi élete látja kárát, mert képtelen rá, hogy alkalmazkodjon a partneréhez. A q-szerű g betű a szexuális élet hiányát mutatja, vagyis a testi örömöket nem a megfelelő helyen kezeli, elnyomja a vágyait, és munkában vagy más tevékenységben éli ki magát.

Aki a hurkokat balra irányuló mozdulattal írja, valószínűleg élénk fantáziavilággal rendelkezik, és ez bőven kielégíti igényeit. Lehet, hogy túlzott egoizmusa vagy alkalmazkodásra való képtelensége miatt nem tud komoly kapcsolatot kialakítani. Ugyancsak képtelenek a feloldódásra és az önátadásra, akik balra irányuló mozdulattal, de nem hurokkal, hanem szöges alsó szárral írják a g és y betűket.

Van, akinek a g betűje hasonlít egy 8-asra. Ebben az esetben az illető vágyik a harmóniára, de képtelen megélni, ugyanis nem tudja átadni magát a másiknak, mert nem tud szerelmes lenni.

Most jöjjön, amiről ritkán beszélnek. Perverzitásra utalhat, ha valaki kettős hurkolású alsó szárat használ, vagy ha cifrázza az alsó szárakat. Az utóbbi jelentheti azt is, hogy az olyan fajta különlegességet részesíti előnyben, amely nem biztos, hogy egy egészséges kapcsolatba belefér…

Ajánló:
Ezotéria.lap.hu
Grafológia.lap.hu
Számmisztika.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top