Ezo

Teremtsünk magunknak pénzt!

A boldogságunk útjában sokszor az anyagi helyzetünk áll. Nem tudunk felhőtlenül örülni, ha a pénztárcánkban csak némi apró csörög, és a bankszámlakivonatunk végén is csak a nullákat látjuk.

A nyár közeledtével még nyomasztóbb lehet a pénztelenség, hiszen barátaink már a külföldi utazásokról áradoznak, és a ruhásszekrényünkben is elférne néhány új holmi. A gondolatok teremtőerejével kapcsolatban talán kevesen tudják, hogy a zsebünkbe is varázsolhatunk annyi pénzt, ami mosolyra görbítheti a szánkat.

Szeressük a pénzt!

A „pénzcsinálás” első szabálya, hogy szeretnünk kell magát a pénzt! Ha folyton úgy panaszkodunk, hogy „mindig az a mocskos pénz”, vagy „úgy utálom a pénzt”, akkor valóban távol tartjuk magunktól az aranytojást tojó tyúkot. Gondoljunk szeretettel a pénzre, akkor is, ha éppen nincs belőle. Amit szeretünk, az megjelenik az életünkben.

A teremtés első lépéseihez tűzzünk ki magunk elé célokat, és ebben az esetben ne fukarkodjunk az álmokkal, legyünk bátrak! Lehet, hogy elképzelhetetlennek tartunk például egy egyiptomi nyaralást, de próbáljuk meg bevonzani! Mint egy mantrát, mondogassuk magunkban naponta többször is: „hozzájutok a számomra szükséges összeghez” – és ebben a mondatban legyen benne, hogy mikorra, és hogy mennyi pénzre van szükségünk!

 

Tiszteljük a pénzt!

Készíthetünk otthon vagy a munkahelyünkön kívánságtáblát, amelyre fotót helyezünk azokról a tárgyakról, amelyekre vágyunk, vagy olyan helyekről, ahová szeretnénk eljutni. Arra a falra tegyük, amelyet napközben gyakran látunk! Még célravezetőbb, ha az interneten keresünk fotót pénzkötegekről, és ezeket nyomtatjuk ki.

Képzeljük el elalvás előtt, hogy már megvan ez az összeg a számlánkon vagy a zsebünkben! Próbáljuk azt az érzést elképzelni, amelyet ez okozna nekünk. Mosolyogjunk nyugodtan, úgysem látja senki a sötét szobában!

Erősítsük a gazdagságot!

Ha járatosak vagyunk a feng shui rejtelmeiben, akkor a lakásunk úgynevezett „gazdagságrészén” is erősíthetünk. Tegyünk erre a helyre kék, zöld, fekete tárgyakat, értékes dolgokat, vízesést ábrázoló képet! Soha ne tegyük le a pénztárcánkat tartalmazó táskát a földre, mert az is elviszi a pénzt. A lakás eme részében minioltárt is állíthatunk a jólétnek; erre a polcra szintén értékes tárgyakat, pénzt, virágot, tájképeket vagy gazdagságra utaló tárgyakat tegyünk!

Mindig figyeljünk oda, hogy a meglevő pénzünket hogyan kezeljük. Ha csak belegyűrjük a pénztárcába vagy a zsebbe, akkor bizony megsértődik, és elmegy. Ha nem bankszámlán tároljuk, hanem otthon, akkor lehetőleg ne az ágyneműtartóban vagy a bugyik között dugdossuk a bankókat, hanem egy szép dobozban.

Ha halogatjuk a számlák befizetését, pedig éppen nem vagyunk leégve anyagilag, akkor a bevételünk is lassabban érkezik meg.

 

Élj a mának!

A pénz nem szereti, ha pihentetik. A spórolás dicséretes, de ha nem használjuk a meglevőt, akkor ne várjuk az újabb összeget! Próbáljunk úgy élni, hogy amire vágyunk, azt megvesszük magunknak, de közben fejben tartjuk, hogy a következő célunkra is összejön majd a pénz!

Hívő emberek tudják, hogy „szeretve vannak”, ezért nem is aggódnak az anyagi helyzetük miatt. Tudják, hogy amire szükségük van a fejlődésük szempontjából, arra megteremtődik a pénz. Ha valamire izzadva gyűjtünk, az úgyis meghiúsul. Tudomásul kell vennünk, hogy az nem nekünk teremtődött, és keressünk más célt. Bízhatunk a szerencsejátékokban, be is jöhet egy főnyeremény, de azt is nagyon akarnunk kell!

A kesergés elűzi a pénzt

Ha azt mondogatjuk, hogy „sosincs pénzem”, „sosem tudom majd ezt kifizetni”, „ez számomra elérhetetlen”, „mindig szegény maradok”, „olyan szerencsétlen vagyok”, akkor ezt már be is programoztuk az agyunkba, és elküldtük az üzenetet az univerzum felé. Vagyis leadtuk az információt, úgy lesz, ahogy mondtuk, és tényleg nem szerzünk egy árva vasat sem. Legyünk bátrak, merjünk álmodni, és akarjuk önfeledten élvezni a nyarat!

Pénz.lap.hu »
Ezotéria.lap.hu »
Jósda.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top