Ezo

Asztrálutazás: titkok a jövőről

Minden éjjel öntudatlanul kilépsz a testedből, és asztrálutazásra indulsz, ahol számos múltbeli összefüggés és jövőbeli titok tárul fel előtted, ha hagyod magad...

Hányszor érezted, hogy ami éppen van, az már megtörtént veled valahol, valamikor? Hogy ismerősnek tűnnek idegen tájak, emberek vagy helyzetek? Hogy déjà vu érzésed van? Az ezotériában erre többféle magyarázat létezik, a legismertebb ezek közül az előző életekbeli események újraélése. Nem muszáj azonban mindig visszamenni az előző életekbe, mert az is lehetséges, hogy csupán az egyik álombeli asztrálutazásod során vetődtél el adott helyre, vagy pillantottál bele a nem is olyan távoli jövőbe. Beavatottak úgy tartják, hogy amíg alszunk, az asztráltestünk hosszú útra indul. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy aki a fizikai testét és a tudatát teljes mértékben birtokolja, akár éber állapotban is előidézheti a tudatos testelhagyást.

Éjszakai töltődés

Asztrálutazás: titkok a jövőről!Az okkult tudományok ismerői úgy gondolják, hogy az asztráltest a fizikai testünk „mása”, amely számos múlt- és jövőbeli információt elraktároz rólunk. Éjszaka, miután elalszunk, asztráltestünk előbb a fizikai testünk felett lebeg, majd ahogyan egyre mélyebb álomba merülünk, eltávolodik tőle. Zavaró körülmények hatására – vagy miután kipihentük magunkat – „visszatér”, ám addig (tőlünk akár fényévekre) szabadon szárnyal. Ekkor számolunk el a tetteinkkel, töltődünk fel jövőbeli információkkal, és teszünk le vagy veszünk fel karmikus terheket. Lényeges tehát az éjszakai utazás „sikere”, egészen pontosan az, hogy megfelelő ideig és állapotban tartózkodjunk az asztrális világban.  

Ókori játékok

Páratlan történetek maradtak ránk a régi időkből olyan utazásokról, melyek „normál” gondolkodással fel nem foghatók. Híres görög tudósok és filozófusok is szentül hittek abban, hogy a lélek képes a testet elhagyni, és szellemekkel társalogni, de az Egyiptomi halottaskönyv is említést tesz a testelhagyásról, sőt bizonyos értelmezések szerint erre a Bibliában is találunk utalást. Nem is beszélve a tibeti szerzetesek feljegyzéseiről, melyek szintén bővelkednek hasonló beszámolókban.
A druida vallás ugyancsak megemlékezik egy papról, aki az ellenséges haderőt észrevétlenül, madárként kileste, vagyis asztrális kiruccanásait kémkedésre használta. Egy másik – több száz éves – feljegyzés szerint egy német üzletember rendszeresen megjelent a barátai álmában, és akaratával irányította az ismerősei álomképeit. Az asztrálutazás megtörténtét az elmúlt évtizedekben parapszichológiai kísérletekkel is igazolták, manapság is folynak erre vonatkozó bizonyítások.

Készülj fel az utazásra!

Az utazás sikeréhez hozzájárul a fizikai test állapota is. Ha lefekvés előtt zsíros, nagy mennyiségű ételt, kávét, cigit vagy alkoholt fogyasztasz, kellemetlen élményeid lehetnek. Nem használ a zaklatott lelkiállapot és a szoros ruhanemű sem. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy az asztráltested hirtelen visszazuhan a fizikai testedbe, amit úgy élsz meg, mintha magasról a mélybe zuhannál. A beavatottak szerint attól nem kell tartanod, hogy idegen lények (például démonok) szállnak meg, amíg távol vagy, ugyanis ez idő alatt is a magasabb tudatod egy része figyel a tested normális működésére, és gondoskodik a védelmedről. A fizikai és az asztráltest között pedig egy ezüstszál biztosítja a kapcsolatot, mely arról gondoskodik, hogy bármikor visszatalálj „önmagadhoz”.

Asztrálutazás: titkok a jövőrőlSzerezz minél több infót!

Az asztrálutazás során számtalan jövőbeli titokhoz juthatunk hozzá. Talán előfordult már veled, hogy ébredés után még halványan emlékeztél az álmodban látottakra, mintha jóslatot küldtek volna fentről. Esetleg annyira erőteljesnek tűntek az álomképek, hogy egyszerűen képtelen voltál szabadulni a látottaktól, mert úgy érezted, hogy visszavonhatatlanul beteljesül az álmod. Nem árt „elraktározni” ezeket az információkat, hátha jól jönnek a nem is olyan távoli jövőben. Nagy segítség lehet, ha közvetlenül ébredés után papírra veted az álomképeket. Ha nehezen tudsz visszaemlékezni az álmodra, viszont fontosnak gondolod a jövődre nézve, próbáld meditatív állapotban felidézni a részleteket, és megérteni a mélyebb összefüggéseket.

Vissza a jövőbe!

A beavatottak magasabb szinten állnak, ők már tudatosan vesznek részt asztrálutazáson, ahol nemcsak térben, hanem időben is képesek utazni. Állítólag elegendő elképzelniük a helyszínt, máris ott teremnek. Egyesek lehetségesnek tartják, hogy asztrális síkon elhunyt rokonaikkal is felvegyék a kapcsolatot, vagy univerzális kirándulást tegyenek. Vannak, akik arra használják képességüket, hogy idegeneken segítenek, például veszélyes helyzetekből mentenek meg embereket. Esetleg elveszett tárgyakat találnak meg, vagy eltűnt személyeket kutatnak fel.
A legelképesztőbb az egészben, hogy a jövő felé is képesek utazni, és megtekinteni egy lehetséges jövőképet, amelyből akár tanulságokat is leszűrhetnek arra vonatkozóan, hogy miben változtassanak az életükben.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top