Ezo

Nagy nyári utazós horoszkóp

A bőség zavarával küzd, aki nyaralni készül. Rengeteg kérdés merülhet fel: "Maradjak belföldön?", "menjek a régi, bevált helyre?", "városnéző túrára fizessek be, vagy inkább a vízparton napozzak?". Mind a 12 asztrológiai jegynek más a pihenési stílusa. Mindenki a legtesthezállóbb kiválasztásával tud a leggyorsabban feltöltődni. Na, lássuk, kinek mi a legjobb!

KOS (március 21. – április 20.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Kos szülöttek imádják a nyarat. Nem zavarja őket a forróság, és a szárazság sem. Nem bánják, ha megizzadnak. Ők ezt természetesnek veszik, és nem undorítónak. Mindenképpen aktív nyaralást válasszanak. Menjenek olyan helyre, ahol több sportolási lehetőség is van. Lehet ez a hegyekben, ahol túrázhatnak, falat mászhatnak, barlangászhatnak stb. Ha van ott tó, akkor még jobb, mert vízisíelhetnek, úszhatnak, evezhetnek is. Nekik ez a pihenés, és nem a napozás. A semmittevéstől egy idő után egyre feszültebbek lesznek. Ha a többiek erre vágynak, akkor hagyja őket aszalódni, ő pedig menjen felfedezni a környéket. A kalandok izgalmassá és igazán élvezetessé teszik a nyaralást.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: Bármilyen sport szóba jöhet: lövészet, vívás, ökölvívás, harcművészetek, squash, sprintelés (gyakorlatilag bármi, amiben meg lehet izzadni, de nem tart időben túl sokáig), vadászat, ezenkívül western- és háborús filmek, flipper, és minden kihívást jelentő játék, amelyet ők komoly versenynek tekintenek.

Idén nyáron: A Kosok idén már júniusban is elutazhatnak, de számítsanak rá, hogy az utolsó héten családi gondok vagy feladatok hazaszólíthatják őket! Ezt a bosszúságot el lehet kerülni, ha akkorra elérhető közelben lesznek, vagy addigra visszérnek. Feleslegesen ne idegeskedjenek!

Júliusban szinte minden hétvégén mozduljanak ki! A hónap elején sok tanulságos kaland vár rájuk, később pedig akár szerelem, illetve olyan ismerkedés, amely érzelmileg felkavaró lesz. Csak akkor menjenek bele, ha felmérték a kockázatot. Persze egy Kosnak pont attól érdekes valami, ha kockázatos, de például a testi épségüket veszélyeztetni nem érdemes.

Augusztusban vigyázzanak az utazások és a sportolás során, mert balesetveszély leselkedik rájuk, de csak akkor, ha a versengést túlzásba viszik. 
 

BIKA (április 21. – május 20.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Bika szülöttek nem szeretik a kánikulát. Jobban kedvelik a kellemes meleget. Nem szeretnek izzadni, mert a komfortérzetük ilyenkor nem megfelelő. Nyűgösek lesznek, ha például nem tudnak aludni a hőségtől. A napot is inkább félárnyékban kedvelik. Vigyázzanak a bőrükre is, mindig használjanak bőrvédő krémet! Ha nagy a meleg, akkor ne túl zsírosat válasszanak! Arra is ügyeljenek, hogy elegendő folyadékot igyanak egész nyáron, de ne édes üdítőket, hanem inkább limonádét, ásványvizet vagy jegesteát! Olyan helyre menjenek nyaralni, ahol sok a domb és a zöld terület! Ott érzik a legjobban magukat, ahol szép völgyes, apró tavakkal tarkított táj van, szántóföldek legelő tehéncsordákkal, ahol idilli béke honol.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: Kedvelik a nyugodt, de látványos programokat: opera, múzeum, falusi turizmus, gasztronómiai túra. Sportok közül a birkózás, a teke, a súlyemelés és a labdarúgás áll hozzá közel. A romantikára nagyon vevők, ezért például imádják a lovas kocsikázós programokat.

Idén nyáron: A Bikák június végén mehetnek nyaralni, de az csak afféle „előétel” lesz, mert az igazi út júliusban esedékes. Ezért júniusban érdemes vidéki rokonokat vagy barátokat meglátogatni. Ez kellemes, de nem túl eseménydús utazás lehet. Júliusban vár rájuk a „nagy utazás”. Ez életre szóló élményt tartogat. Mindegy, hogy külföldre vagy belföldre utaznak, az biztos, hogy fantasztikus látnivalók és csodák lesznek ott. Semmiképp se hagyják ki. A pénz miatt nem kell aggódniuk, mert lesz utánpótlás. Természetesen nem kell szórniuk a pénzt, de nem is kell lemondaniuk semmiről.

Augusztusban családi ügy miatt kell utazniuk. Szerencsére ez kellemes eseménnyel lesz kapcsolatos, például esküvő, keresztelő, születésnap. Vigyenek valami szép ajándékot, de ne költsenek sokat!  
 

IKREK (május 21. – június 21.)

Nagy nyári utazós horoszkópAz Ikrek szülöttek kedvelik az utazást. Mindegy, hogy hova utaznak, maga az utazás feldobja őket. Nagyon szeretik a városnéző túrákat. Nekik szellemi élményekre is szükségük van, hiszen olyanok, mint a szivacs. Magukba szívják az információkat, és utána otthon élvezettel mesélnek mindenről. Remekül fotóznak és videóznak, ezt a többiek nyugodtan rájuk bízhatják. Imádnak vezetni, őket ez nem fárasztja. A nyárban azt szeretik a legjobban, hogy szabad levegőn lehetnek, különösen, ha mozog a levegő (enyhe szél). Nekik lételemük a szél. Ezért választhatnak ezzel kapcsolatos sportot is: vitorlázás, hőlégballonozás, ejtőernyőzés vagy vitorlázórepülőzés. A lényeg, hogy nyüzsi legyen, és sok történés. Az egyhangúság és a semmittevés nem pihenteti őket.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: Imádják a városnézést, a túrázást, a kirándulást, a kerékpározást. Szeretnek fotózni, videózni. Szükségük van folyamatos ingerekre, információkra, ezért ők nyaralás közben is „tanulnak”. Ismerkednek az emberekkel, szokásokkal, kultúrával, helyi specialitásokkal.

Idén nyáron: Az Ikrek jobban tennék, ha nem erőltetnék júniusban a nyaralást. Ha nem bírnak a fenekükön maradni, akkor menjenek, de ne túl messzire és ne túl hosszú időre.

Július közepétől sokkal kellemesebb élmények és zökkenőmentesebb kalandok várnak rájuk. Érdemes kivárni ezt az időt.

Külföldi célpontok, főleg nagyvárosok egész nyáron csábítani fogják az Ikreket. Ha előre képesek tisztázni a rájuk váró körülményeket, akkor menjenek nyugodtan, de bizonytalanba ne vágjanak bele, mert zűrös helyzetbe kerülhetnek.

Augusztus legelején és közepén balesetveszély leselkedik rájuk. Ezt úgy kerülhetik el, ha figyelnek és koncentrálnak. 
 

RÁK (június 22. – július 22.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Rák szülöttek szeretik a víz közelségét, így a tengerpartot, a tavakat, a folyókat és mindenféle tiszta élővizet. Azt sem bánják, ha mesterséges tó vagy medence van a közelben, csak víz legyen! Imádják a nyarat, különösen a kissé nedves, enyhe, szélcsendes napokat, de nem szeretik és nem is bírják a kánikulát, főleg a több napig tartót. Egész nyáron nélkülözhetetlen, hogy elegendő folyadékot igyanak. Tartózkodjanak az alkoholtól! Különösen, ha hőség van. Este, ha lehűl kicsit a levegő, akkor alacsony alkoholtartalmú, könnyű bort ihatnak, de erős italokkal ne terheljék a szervezetüket! A Rákoknak fontos a család, ezért nekik az igazi nyaralás az, amikor ott van mindenki. Igyekezzenek úgy szervezni, hogy mindenki ráérjen! 

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Rákok szeretik az illúziót, jó a fantáziájuk, ezért imádják a filmeket. Különösen a családtörténeteket, a romantikus, a szerelmes és az életrajzi filmeket. Nem baj, ha sírni is lehet a filmen. A művészeti ágak közül kedvelik a festészetet, főleg az impresszionistákat. Kiállításra is szervezhetnek programot. Jó, ha ez a program egy csendes teázóban folytatódik, ahol halk zene szól, és félhomály van.

Idén nyáron: A Rákok idén június közepén jobb, ha nem utaznak. Különösen külföldön leselkedik rájuk baleset. A június közepe párkapcsolati vagy családi feszültségek miatt nem igazán alkalmas a nyaralásra. Ezek a gondok az egész utazásra rányomhatják a bélyegüket, és így senki sem fogja jól érezni magát.

A július sokkal kedvezőbbnek ígérkezik. Ekkor az a fontos, hogy szánjanak elegendő időt a tervezésre és a szervezésre. Ne siessenek és ne kapkodjanak! Aprólékosan nézzenek utána mindennek, például helyi adottságoknak, várható időjárásnak, a környék látnivalóinak stb.

Augusztusban csak a pénz szabhat korlátot az utazásnak, ekkor kicsit spórolósabb hangulatban lesznek a Rákok, nehezebben költenek nyaralásra.  
 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Nagy nyári utazós horoszkópAz Oroszlán szülöttek mindenben a fényűzőt és a luxust keresik. Ha utaznak, szeretik vagy szeretnék nagyvonalúan tenni. Sok bőrönddel, nagy csomagokkal, szép ruhákkal, ékszerekkel felpakolva indulnak. Ne essenek túlzásba! Ne terheljék magukat és a pénztárcájukat feleslegesen! Ne vállalják túl magukat! Próbálják meg jól érezni magukat egy szerényebb faházban is! Ez akkor fog sikerülni, ha észreveszik a különlegeset a természetben. Egyébként az Oroszlánok szeretik a meleg vagy forró, száraz területeket, az állandó napsütést. Inkább a sík tájat kedvelik, bár szívesen mennek hegyes, dombos helyre is, ha az eléggé felkapott. Vonzódnak a fővárosokhoz, és minden olyan helyhez, amely valaminek a középpontja.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: Az Oroszlánok előnyben részesítik az ún. all inclusive utakat. Értékelik az olyan élményeket, amelyekben rajtuk kívül csak kevesen vehetnek részt, és amelyekről sokáig mesélhetnek a többieknek. Vonzzák az egzotikus tájak is. A sportok közül is csak az exkluzívak jöhetnek szóba: golf, tenisz, szörfözés, autóversenyzés, síelés.

Idén nyáron: Az Oroszlánok idén júniusban bátran menjenek nyaralni, de ne egyedül. A párjukkal vagy baráti társasággal! Akkor lesz a legjobb, ha sokan utaznak együtt. Természetesen ez mindenkitől több alkalmazkodást igényel, de megéri.

Egész nyáron a költségek optimalizálása lesz a legnehezebb feladat. Nem szabad túl sok pénzt szórniuk. Szerényebb körülmények között is jól fogják érezni magukat. A luxus nem biztos, hogy most belefér a büdzséjükbe, és ha így van, akkor ne erőlködjenek!

Ha júliusban utaznak, akkor vízparti helyet részesítsenek előnyben, és a pihenés legyen a cél!

Augusztusban az aktivitásé, a sporté és a kalandoké legyen a főszerep! Olyan nyaralóhelyre utazzanak, ahol nappal van sok látnivaló, éjjel pedig lehet szórakozni.
 
 
 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Szűz szülöttek nem szeretik a zajos, felkapott helyeket. Általában a feltűnést és a kihívó stílust kerülik. Számukra a pihenés az elcsendesedésről és például az olvasásról kell hogy szóljon. Szeretik értelmesen tölteni a szabadságukat. Akkor érzik magukat jól, ha valami haszna is van a nyaralásnak, például megtanultak pár szót idegen nyelven, vagy jártasabbak lettek a történelemben. Egyébként szeretik a rendezett, tiszta városokat kiskertekkel, a hegyek és síkságok váltakozását, amennyiben az szépen megművelt területekkel, gabonamezőkkel van tele. Kedvelik a szolid, városhoz közeli üdülőövezeteket, horgásztavakat, amelyek mentesek a hivalkodó épületektől. Számukra tökéletes nyaralás egy kis faház, kiskerttel, ahol lehet zöldséget termelni.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Szüzek a filmek közül szeretik a dokumentumfilmeket, az oktató- és a történelmi filmeket. A sportok közül a sífutást, a műkorcsolyázást, a műlovaglást kedvelik a legjobban. Jól tudnak spórolni, ezért nem fontos otthonról elmenniük ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Ha mégis kimozdulnak, olyan utazást érdemes szervezniük, amely kapcsolatos a kultúrával vagy a történelemmel. Fontos szempont, hogy a nyaralás hasznos, takarékos és egészséges is legyen.

Idén nyáron: A Szüzek idén júniusban több lehetőség közül is válogathatnak. Nehogy lemondják mindet! Legalább egyre nevezzenek be! Olyan izgalmas kalandok várnak rájuk, amelyeket nagy kár lenne kihagyni. Az sem baj, ha ez kicsit felkavaró lesz. Nem lehet mindig minden kiszámítható.

Júliusban a munkájuk vagy egy lakásfelújítás sok energiájukat kötheti le, pedig érdemes lenne legalább egy hosszú hétvégre időzíteni egy vízparti utazást. Ezután újult erővel vethetik bele magukat a feladataikba.

Augusztusban csak a családdal vagy a család miatt lesznek hajlandóak kimozdulni a Szüzek. Az fontos szempont, hogy maga a nyaralás legyen csendes, nyüzsgéstől mentes, mert különben nem tudnak pihenni.  
 

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Mérleg szülöttek akkor szeretik a nyarat, ha az szélsőségektől mentes, vagyis nincs túl nagy hőség, nem esik sokat az eső, és nincsenek hirtelen záporok, viharok. A kellemes meleget, az enyhe szelet és a kicsit párás levegőt kedvelik. Alapvetően szeretnek mindent, ami szép, ezért imádják a vadregényes természetet, a dús növényzetet és a kastélyok parkjait szökőkutakkal. Szeretnek a természetben lenni, különösen, ha a levegő virágillattal teli. Nagy a kulturális igényük, ezért előnyben részesítik a koncerteket, színházi programokat kínáló nagyvárosokat. A művészetek bármelyik ága képes lenyűgözni őket, így a múzeumok is vonzó célpontnak számítanak utazásaik során.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Mérlegek imádnak utazni: ínyencutazás étteremkalauzzal, romantikus vacsora reneszánsz kastélyokban stb. Úti cél lehet még valami művészetekkel kapcsolatos téma (például: „Vivaldi a franciák szerint” vagy „freskók Dél-Európában körutazás”). Rajonganak a festészetért is, különösen az olasz reneszánszért, mint például: Tintoretto, Botticelli.

Idén nyáron: A Mérlegek idén júniusban külföldi utazást válasszanak. Fontos, hogy sok látnivaló legyen ott, ahova utaznak. A cél az élmények gyűjtése legyen most, és ne a pihenés. Ezen az úton a kulturális programok fogják az igazi feltöltődést jelenteni.

Júliusban több munkájuk lesz, de ez ne tartsa vissza őket attól, hogy csatlakozzanak a barátaikhoz! Főleg, ha hívják őket. Olyan izgalmas és felkavaró élmény vár rájuk, amely meghatározó lehet. Akár még szerelembe is eshetnek, ami, ugye, „sötét verem”, de mit ér az élet nélküle?

Augusztusban valami luxusutazás lehetősége adódhat. Ne hagyják ki! Ilyen helyre nem juthatnak el bármikor. Az életérzés semmihez sem lesz hasonlítható.  
 

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Skorpió szülöttek a nyarat akkor szeretik, ha párás, esős, zivataros az idő. Imádják a forróságot, ha az nem száraz, hanem záporokkal tarkított. Bírják a napozást, de ne vigyék túlzásba! Mindig tegyenek a fejükre valamit, és kenjék a bőrüket fényvédő krémmel! Jóval később fogják bánni, ha nem így tesznek. Egész nyáron figyelniük kell a folyadékbevitelre. Elegendő mennyiségű és jó minőségű ásványvizet vagy jegesteát igyanak, ez nemcsak a belső szerveknek, hanem a bőrüknek is jót tesz. Belülről hidratál. Egyébként szeretik a termálvizeket, a magas hegyi tavakat és a krátertavakat is. Vonzódnak a dzsungelszerű, sűrű, lápos-mocsaras vidékekhez. Minél extrémebb a hely, annál jobb.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Skorpiók nem félnek a tapasztalatoktól, még ha fájnak is. A „mindent vagy semmit” elvet képviselik életük minden területén. Emiatt nekik való az összes veszélyes extrém sport, a túlélőtúrák, a stoppolásos közlekedés vagy egy kirándulás egy tűzhányó tetejére. A sportok közül kedvenceik a jégkorong, a rögbi, a maratoni futás és a harcművészetek. A táncok közül a sztriptíz és a flamenco igazán testhezálló számukra.

Idén nyáron: A Skorpiók idén júniusban utazzanak, ha van párjuk, akkor vele! Ha nincs, akkor azért, hogy találkozzanak vele! Csodálatos szerelmes napokat, éjszakákat élhetnek meg, ha rászánják magukat az utazásra. Ezt vétek lenne kihagyni.

Júliusban egy tengerparti vagy valamilyen vízparti utazás lehetősége adódhat. Mivel a víz a Skorpiók lételeme, mindenképpen menjenek! Ha csak rövid időre is, de menjenek, mert ott tudnak igazán feltöltődni, és lehetőleg az összes vízi sportot próbálják ki: a vízisít, a búvárkodást stb.

Augusztusban rengeteg munkájuk lehet, emellett még a családi és/vagy otthoni ügyek is sok energiájukat elvonhatják. Pont ezért lesz szükség a kikapcsolódásra. Legalább egy-egy hétvégére mozduljanak ki! De ne igyanak alkoholt! Ne az jelentse a lazítást!

 

NYILAS (november 22. – december 21.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Nyilas szülöttek kifejezetten kedvelik a nyarat. Egyrészt azért, mert lehet utazni. Másrészt azért, mert meleg van. Harmadrészt meg azért, mert van szabadság. Ez mind a lételemük. Egyébként imádják a nagy, szabad tereket, a panorámát, az óriási kukorica-, repce- vagy napraforgótáblákat. Lenyűgözik őket a grandiózus, monumentális tájak: a Himalája, a Grand Canyon, az óceánok stb. Vonzódnak az impozáns épületekhez, mint például Eiffel-torony, London Eye stb. Keresik az olyan helyeket, amelyek méretük vagy hírnevük miatt különlegesek. Nem szeretik a szürke, egyszerű, szerény helyeket. Mindenben nagyszerűségre törekszenek. Például: világ körüli út, körutazások, „minél messzebbre, annál jobb”, déltengerek, Niagara-vízesés stb.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Nyilasok kedvelik az elvont szórakozási módokat. Így a filozofálást, az előadásokat, a Wagner-operákat és a monumentális filmeket: mint például Ben Hur, Mózes, Passió stb. Kedvenc közlekedési eszközük a ló és a repülő. A nyaralás során is a nagyvonalúság jellemzi őket. Törekszenek rá, hogy „nagy durranás” legyen, máskülönben nem tudják jól érezni magukat. A sportok közül kedvelik a távolugrást, a diszkoszvetést, a gerelyhajítást, az íjászatot, a lovaglást, a tízpróbát és a golfot. Ezeket űzni és nézni is szeretik.

Idén nyáron: A Nyilasok idén nyáron többször is utazhatnak. Menjenek, ahányszor csak engedi a pénzügyi és időbeli keretük! Arra ügyeljenek, hogy ne essenek semmilyen téren túlzásba! Júniusban és júliusban például több szerelmi ügybe is belebonyolódhatnak. Akár párhuzamosan is futhatnak a kapcsolatok. Nem lesz könnyű ezt hosszú távon titokban tartani. Júliusban kínos és heves jelenetek is kialakulhatnak, ezek akár egy-egy utazás alatt sem kizártak. Érdemes átgondolniuk, hogy méltó-e ez hozzájuk. Vagy a kaland kedvéért nem bánják?

Augusztusban olyan helyre juthatnak el egy külföldi út kapcsán, ahova mindig is vágytak. Ez egy csodaszép, lenyűgöző luxushely. Szívják be azt az életérzést, amely ott uralkodik! Töltődjenek fel! 

 

BAK (december 22. – január 20.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Bak szülöttek nem igazán kedvelik a nyarat. Jobban szeretik a hűvös, nedves, tartósan esős az időjárást, ezért kerüljék a kánikulát! Ne a tengerpartra, hanem inkább a hegyekbe menjenek! Ne délre, hanem északra! Ne törődjenek vele, hogy mi a divat! Őket a magashegységek, a sziklák, a barlangok, a fjordok, a gleccserek, a tűlevelű erdők és az északi, hideg, kihalt tájak vonzzák, de kedvelik a nagyvárosokat is, főleg, ha ott vannak érdekes, nagy építmények. Őket lenyűgözi a műszaki bravúr, és minden, ami fémből van. Így például a vasút, a repülők, a haditechnika. Nem érdekli őket a luxus, a kényelem. Kedvelik a nomád körülményeket. Szívesen laknak sátorban is, ha olyan a táj vagy a környék, hogy megéri.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Bakok kedvenc időtöltései a múzeumlátogatás, a kamarazenei koncertek, az ásványok gyűjtése és rendszerezése, a hegymászás, a munka és a rendrakás. Kedvelik még a sífutást, a 3000 méteres akadályfutást és a biatlont. Ezeket előszeretettel űzik, de szívesen nézik is. A művészetek közül közel állnak hozzájuk a szobrászat, fametszés, az ikebana, a zen művészet, a kalligráfia és az iparművészet.

Idén nyáron: Idén nyáron sok-sok utazás lehetősége fog adódni. Legtöbbször váratlanul, amire gyorsan kellene reagálni. Ez megviselheti a tervszerű Bakokat. Ők szeretnek időt szánni az átgondolásra és a szervezésre. Nem erősségük a spontán döntés, pedig most arra lesz szükség. Arra gondoljanak, hogy ilyen remek alkalom mikor fog legközelebb adódni.

Utazásra a legalkalmasabbnak a július tűnik. Ez a nyaralás jó lenne, ha víz mellett történne. És érdemes lenne társasággal vagy a párjukkal menni. Ha még nincs párjuk, akkor ott találkozhatnak vele. Ezért sem szabad kihagyni ezt a remek lehetőséget.

Augusztusban egy külföldi út valahogyan összekapcsolódhat valamilyen tanulmányokkal. Ez is fontos, sőt sorsfordító lehet.

 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Vízöntő szülöttek akkor kedvelik a nyarat, ha hirtelen időjárás-változások tarkítják: heves záporok, zivatarok, villámlás, jégeső, erős szél. Nem bánják, ha bőrig áznak, sőt élvezik, hogy végre történik valami izgalmas. Egyébként szeretik a szokatlan, különleges tájakat, például a gejzíreket. Vonzódnak az erodált homokkőalakzatokhoz. Minél furább és extrémebb a hely, annál jobb. Éppen ezért sokkal jobban érdekli őket egy föld alatti búvóhely, mint egy múzeum, vagy egy csillagászati obszervatórium, mint az Opera épülete. Nyaralni különleges helyre vagy különleges módon szeretnek menni, például mountain bike-kal a Mont Blanc-ra, vitorlázórepülővel a Balaton körül. Lehet célpont a spikeroogi madárrezervátum vagy a velencei karnevál stb.

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Vízöntők imádják a műrepülést, a sárkányrepülést, a tűzijátékot, az álarcosbálokat, az elektronikus játékokat, a számítógépet, a videojátékokat, az asszociatív szójátékokat és a betűrejtvényeket is. Nemcsak szellemileg, de fizikailag is mozgékonyak, ezért kedvelik a sportokat is. Kedvenceik a tollaslabda, a kosárlabda, az ejtőernyős ugrás, a sportrepülés, a rúdugrás, a síugrás, a toronyugrás.

Idén nyáron: Ha június elején szánják el magukat az utazásra, akkor szerelembe eshetnek. Egyébként az egész június a kisebb-nagyobb utazásokról fog szólni. Kár lenne kihagyni bármelyiket. Anyagilag nem lesz könnyű finanszírozni mindet, de nem lehetetlen. Ha megőrzik az optimizmusukat, és valóban bíznak a szerencséjükben, akkor sem lehetetlen. Olyan váratlan, kedvező fordulatok lesznek, amelyek segíthetik az összes utazást.

A július is tartogat szerelmes estéket, utazáson vagy otthon.

Augusztusban már könnyen lehet, hogy együtt fognak utazni. Miért is ne? Ki akarhatja megakadályozni ebben a Vízöntőket? Hacsak ők magukat nem…
 

HALAK (február 20. – március 21.)

Nagy nyári utazós horoszkópA Halak szülöttek akkor kedvelik a nyarat, ha változékony az időjárás, párás a levegő, és gyakran szemerkél az eső. Nekik a víz lételemük, ezért úti célnak mindenképpen vízhez közeli helyet kell választaniuk. Akár egy vitorláson is tölthetik a szabadságukat, vagy búvárkodással, horgászással. Ezenkívül nagyon kell figyelniük arra, hogy mennyit isznak. Nemcsak a folyadék mennyisége, de a minősége is fontos. Legyenek nagyon igényesek ilyen téren! Egyébként szeretik a szigeteket, az óceánt, a víz alatti tájat, a tavas vidékeket is. Mivel elég romantikusak, imádják a napkeltéket és a naplementéket. Főleg, ha abban van víz meg vízimadarak is. 

Kedvenc szabadidős tevékenységeik: A Halak a filmek világában igazán otthon érzik magukat. Szinte minden filmet szeretnek, kivéve azokat, amik túl durvák és erőszakosak. Filmet nemcsak nézni, de készíteni is szeretnek. A sportok közül a vízi sportokat kedvelik, különösen a vízilabdát, az úszást, a vízibalettet és a vízigimnasztikát. A művészetek általában mind testhezállóak nekik. Főleg a költészet, az impresszionista akvarellfestészet, az absztrakt játék a színekkel, a zen tusrajz.

Idén nyáron: Júniusban kár lenne otthon maradniuk a Halaknak, mert igazi szerelmes találkozás vár rájuk. Mindegy, hogy hova, és az is, hogy mennyi időre utaznak el. A lényeg, hogy mozduljanak ki! Akiknek van párjuk, azok az utazás során ismét beleszerethetnek a párjukba. Érdemes lenne víz mellé utazni. Bátran válasszanak romantikus helyet, például kastélyszállót vagy vitorlás hajót, ahol kettesben lehetnek.

Egész júliusban sokat legyenek víz közelében. Ha csak hétvégén van idejük strandra menni, vagy leugrani valamelyik közeli tóhoz, akkor tegyék meg! A víz, főleg, ha természetes, a legjobb töltődési mód a Halak számára, hiszen akkor élnek, mint hal a vízben.

Augusztusban luxushelyre kaphatnak meghívást, de csak akkor fogadják el, ha feszengés nélkül képesek élvezni a helyzetet!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top