Ezo

Mit tanácsol a számmisztika nyárra?

A számmisztika segítségével akár előre meghatározhatjuk, hogy mikor érdemes elindulni nyaralni, vagy vendégeket hívni, vagy lazítós, esetleg bulizós napot tervezni.

„Mit jelent az, hogy jó időben jó helyen vagy rossz időben rossz helyen?

Van olyan, hogy jó időben rossz helyen?
Vagy rossz időben jó helyen?”

 

Mindenekelőtt fontos tudni, hogy a számmisztika nem jövendöl. Nem tudja és nem is akarja megmondani, hogy lesz az eljövendő, de tanácsot adhat, hogy mit mikor érdemes csinálni.  

Kozmikus törvény, ha a természet erőáramlataival összhangban cselekszünk, vagyis ha figyelembe vesszük az idő törvényeit, akkor biztosan több sikerre számíthatunk. Célszerű a fontosabb döntéseinket, lépéseinket az arra legalkalmasabb időben megtenni. De mi számít a legalkalmasabb időnek?… 

A számmisztika tárgyát képezi az élet ciklusosságának tanulmányozása és a ciklusosság emberek életére gyakorolt hatásainak elemzése. A ciklusosan ismétlődő kozmikus vibrálások minden esetben hasonló hatásokat fejtenek ki az idegrendszerünkre, a gondolkozásunkra, az érzeteinkre és végső soron az életkörülményeinkre. Ennek megfelelően alakulnak ki bizonyos szempontból kedvező és kedvezőtlen időszakok.

Mindenkire hatással van az aktuális naptári év, hónap és nap rezgése. Ez általános érvényű, így a hatása is általános. Ezért az idei nyárra vonatkoztatva rendkívül egyszerű a dolgunk: az adott dátumból csak a nap számát kell figyelembe vennünk. Ennek megfelelő rezgésszám segít megmutatni, hogy mire alkalmas, illetve mire nem az adott nap.

Pl. 2009. július 10-e esetén: 10, 1+0=1, így 1-es napról van szó.

Vagy 2009. augusztus 29-e esetén: 29, 2+9=11, 1+1=2, így 2-es napról van szó. 
 

NYÁRI NAPOK SZÁMMISZTIKAI CIKLUS SZERINT

1-es nap: minden hónap 1-je, 10-e, 19-e és 28-a.

Az 1-es nap minden új témára, új dolog kezdeményezésére alkalmas. Utazást is megkezdhetünk ma. Érdemes most elindulni, vagy elkezdeni valamit, ami új fejezet az életünkben. Bármilyen új tárgyat lehet venni, új helyre elmenni, új módszereket kipróbálni. Kedvező ma új emberekkel, partnerekkel találkozni, egyeztetni.

Sikeres lehet férfiakkal tárgyalni ma, vagy férfiakkal találkozni, és a segítségüket kérni.

Randevúra, találkára is kiváló a mai nap. Főleg, ha új emberrel futunk össze, vagy új helyre megyünk. Érdemes újítani, és ez bármire vonatkozhat…

Jó még a mai nap lakás kiválasztására, bútorrendelésre is. Bármilyen terv kapcsán az első lépések megtételéhez sok segítő energiát kaphatunk.

Semmiképp sem szabad ma tétlennek, félősnek vagy pesszimistának lenni! Mindenképpen az aktivitás hozza ma a legtöbb sikert!

Az 1-es nap nem alkalmas:

passzivitásra, lezárásra, végelszámolásra, szakításra, pihenésre, sok türelmet és alázatot igénylő munkára, mint például betegápolás, gyereknevelés. 
 

2-es nap: minden hónap 2-a, 11-e, 20-a és 29-e.

A 2-es nap arról szól, hogy „ketten együtt”. Bármit meg tudunk oldani együtt, közös erővel, ezért nem kell egyedül küszködni.

Az összetartozáshoz kapcsolható összes tevékenységre alkalmas ez a nap, akár mi kérünk támogatást, akár nekünk kell támogatást nyújtanunk. Rengeteg bennünk a segítőkészség, a türelem és a nyugalom, ezért mindenfajta családi tevékenységre alkalmas a mai nap. És természetesen szerelmi ügyekre is. Randevú, szerelmi találka stb.

Kérelem benyújtása, diplomatikus tárgyalás, békéltetés hozhat ma sikereket. Előnyös nőkkel tárgyalni ma. Ez a nap női rezgéseket képvisel, ezért velük könnyebben szót érthetünk.

De nem célszerű ma egyedül vásárolni, mert bizonytalanabbak, befolyásolhatóbbak vagyunk, és ránk tukmálhatnak olyasmit, amire nincs szükségünk, vagy hibás. Vigyázni kell minden téren, mert ma túl engedékenyek és érzékenyek lehetünk. A most hozott döntést később megbánhatjuk, ezért okosabb elhalasztani azt.

A 2-es nap nem alkalmas:

fontos döntések meghozatalára, új dolgok elkezdésére, vásárlásra, önállósodásra, vitás helyzetek tisztázására, kezdeményezésre. 
 

3-as nap: minden hónap 3-a, 12-e, 21-e és 30-a.

A 3-as nap mindig jó hangulatot és optimizmust hoz. Bármilyen nehéz helyzetben is vagyunk, egy 3-as napon mindent derűsebben tudunk szemlélni. Valahogy kisüt a nap, és a jövő már nem olyan borús, mint korábban.

A mai napra időzíthetünk megbeszéléseket, találkákat, eszmecserét, bármilyen témájú egyeztetést. Olyan emberekkel is tanácsos mára találkozót szervezni, akiktől tartunk stílusuk vagy feltételezett jelentőségük miatt.

Jó fellépésünk és derűs kisugárzásunk sikereket hozhat szerelmi témákban is. Mindenképpen menjünk társaságba. Brillírozni fogunk, és senki sem lesz képes ellenállni nekünk. Szórakozási, társasági, szereplési vágyunknak ne álljunk ellen, elégítsük ki ilyen irányú késztetéseinket. Jót fog tenni, feltöltődhetünk általuk!

A 3-as nap nem alkalmas:

komolyságot, elmélyülést, precizitást igénylő tevékenységre, tervek készítésére, részletek kidolgozására, magányos, csendben, egy helyben végzendő munkára, böjtre, meditációra, visszavonulásra stb. 
 

4-es nap: minden hónap 4-e, 13-a, 22-e és 31-e.

A 4-es nap általában komoly, kitartó, nagy koncentrációt igénylő tevékenységekre alkalmas. A munka, a szorgalom és a hasznosság a kulcsszavak, ezért időzíthetünk mára szobafestést, kertépítést, leltárkészítést, szerződés-aláírást, építési anyag vagy bármilyen tartós fogyasztási cikk vásárlását. Ez a „magvetés” ideje, mert amit ma „ültetünk el”, az egész biztosan ki fog hajtani, be fog érni, és lesz elég türelmünk, hogy a gyümölcsét kivárjuk.

Ma inkább visszahúzódó, csendesebb hangulatban lehetünk, ezért nem érdemes erőltetni a zajos bulikat vagy a nagy társaságot. Ne akarjunk ma lenyűgözőek vagy ellenállhatatlanok lenni. Mert nem fog menni, és csak bosszankodás lesz a vége.

A 4-es nap nem alkalmas:

jó fellépést, nagy önbizalmat igénylő tevékenységre, tárgyalásra, gyors mozgással, sok beszéddel járó cselekvésre, szerelmi sikerekre, társasági, reprezentációs megjelenésre, optimizmus megélésére, vidámság terjesztésére, hangos, látványos szórakozásra. 
 

5-ös nap: minden hónap 5-e, 14-e és 23-a.

Az 5-ös nap mindig eseménydús. Biztosan nem fogunk unatkozni. Ha nem tervezünk semmi különöset, akkor is történni fog valami. De nem kell megijedni, mert az 5-ös jóindulatú, vagyis a vége kedvező lesz.

Ez vidám, mozgalmas, izgalmas nap. Érdemes mára időzíteni randevút, szokatlan tevékenységet, szórakozást, de semmit sem szabad merev keretek között tervezni, mert akkor biztosan közbe fog jönni valami! Muszáj rugalmasnak maradni, és érdemes spontán módon reagálni. Kiderülhet, hogy a váratlan helyzetek sokszor sikeresebbek, mint a jól megtervezettek.

Be lehet ma iktatni minden olyan típusú tevékenységet, amely mozgásos, és a szabadság megélését célozza meg. Hosszú utazás megkezdése is szerencsés ma. De a kötelezettségeink ma különösen nyomasztóak lehetnek.

Az 5-ös nap nem alkalmas:

sok türelmet, szerénységet, meggondoltságot igénylő tevékenységekre, hosszú távú tervek készítésére, hosszú lejáratú szerződések aláírására, tartós elköteleződésre, esküvőre. 
 

6-os nap: minden hónap 6-a, 15-e és 24-e.

A 6-os a szeretet és a szerelem száma, ezért ma mindenképpen helyezzünk valamilyen „áldozatot” a szerelem oltárára. Felfokozott lehet bennünk a szeretet és a szerelem érzése. Más dimenziókban szárnyalunk, most semmi és senki nem tud felbosszantani. Érdemes ezt hasznosítani. Jó, ha ma valakinek örömet szerzünk. Lehet ez egy apró ajándéktárgy, egy szál virág vagy egy barátságos beszélgetés. Jól működik az ízlésünk a mai napon, ezért célszerű ma vásárlással, divattal, művészetekkel, szépségápolással, virágokkal, szerelmi ügyekkel foglalkozni.

Kényeztessük magunkat valamilyen formában! Ne feledjük, ha mi jól érezzük magunkat, akkor a környezetünk is jobban lesz. Amennyiben sikerül feltöltődnünk ma, akkor több türelmünk lesz a hozzánk fordulókhoz.

A 6-os nap nem alkalmas:

önmegtartóztatásra, magányos visszavonulásra, spórolásra, pénzbefektetésre, üzleti tárgyalásra, érzelemmentes érvelésre, vitás helyzetek tisztázására, amennyiben objektívnek kell maradni. 
 

7-es nap: minden hónap 7-e, 16-a és 25-e.

A 7-es rezgése elmélyültté, elgondolkodóvá és visszahúzódóvá tehet minket. Ma nem tanácsos baráti, szerelmi ügyekben találkát szervezni, mert kissé mogorvábbak lehetünk, mint általában. A frissítő magány ma a kulcsszó. Lehetőleg egyedül, meditálva, olvasva töltsük el a mai napot vagy annak legalább egy részét.

Tanulásra, vizsgára készülésre, komoly koncentrációt igénylő szellemi tevékenységre a legalkalmasabb ez a nap. Figyeljük a jeleket! Most olyan misztikus dolgok történhetnek, amelyek csak akkor lehetnek segítségünkre, ha kicsit lelassulunk.

Csak lassú járművön közlekedjünk. Lehetőleg repülőre, vonatra ma ne szálljunk. A sebesség, a gyorsaság ma nem esik jól.

Lehet ma ingatlant megtekinteni, de döntést ma ne hozzunk.

A 7-es nap nem alkalmas:

új kapcsolatok elkezdésére, szeretet, szerelem, barátság és bármilyen érzelem kimutatására, gyors mozgást igénylő tevékenységre, szépségápolásra, külső megjelenés javítására, együttműködés megkezdésére, házasságkötésre stb. 
 

8-as nap: minden hónap 8-a, 17-e és 26-a.

A 8-as nap rendkívül energikussá tesz mindenkit. A mai nap mindenre alkalmas, ahol elszántnak, céltudatosnak és erősnek kell lennünk. Amennyiben vitás helyzet alakulna ki, visszafogottan kell reagálnunk, mert hajlamosak lehetünk az indulatosságra, ami rosszul sülhet el.

A jó fizikai erőnlét miatt lehet ma sportolni, mozogni, aktívnak lenni bármilyen témában. A túl sok energiát levezethetjük sporttal, szexszel vagy bármilyen fizikai erőt igénylő tevékenységgel.

A 8-as a siker száma, ezért ma bármi sikeresen végződhet, vagyis semmi sem lehetetlen, semmi nem tud megállítani minket terveink megvalósításában. Tele leszünk energiával, akaraterővel, határozottsággal. Érdemes ezzel élni, de visszaélni nem szabad. Fontos, hogy ma valami jót is tegyünk! Segítsünk, lépjünk fel „megmentőként”!

A 8-as nap nem alkalmas:

türelmet, higgadtságot igénylő tevékenységre, érzelmek kimutatására, visszavonulásra, lassú, csendes, elmélyülést igénylő tevékenységekre, diplomatikus, békéltető megbeszélésekre. 
 

9-es nap: minden hónap 9-e, 18-a és 27-e.

A 9-es univerzális rezgésű szám, ami azt jelenti, hogy bármit tehetünk, nincsenek korlátok. De arra számítsunk, hogy ma kissé naivak, jóhiszeműek leszünk, ezért kerüljünk minden olyan helyzetet, ahol józan döntést kellene hoznunk. Ne hagyjuk, hogy bárki bármire rávegyen ma minket. Halasszunk el minden fontos döntést.

Jótékony, segítőkész, humánus és harcias kedvünkben vagyunk. Érdemes ezt nemes ügyekre, mások megsegítésére felhasználni.

Leltár készítése, selejtezés aktuális ma. Figyeljük magunkat, mert előfordulhat, hogy magányra, befelé fordulásra vágyunk. Ha mégsem, akkor menjünk nyugodtan társaságba. Ezt pontosan jelzi a bensőnk, ha odafigyelünk rá.

Vigyázzunk személyes tárgyainkra, mert ma könnyen elveszíthetünk valamit!

A 9-es nap nem alkalmas:

új témák, új kapcsolatok, új életszakasz, újfajta tevékenység megkezdésére, anyagi, üzleti ügyek intézésére, befektetésre, pénzügyi döntések meghozatalára, vitás helyzet tisztázására szeretett személlyel, apró részletek kidolgozására, sok türelmet igénylő, gyakorlatias tevékenységre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top