Ezo

22-es férfi

A számmisztikában mindenki 22-es, aki 22-én született.

22-es férfiA 22-es férfi szereti az izgalmas, kihívó, erotikusan vonzó nőket. Alapfeltétel, hogy egy nő rendkívül nőies legyen, minden ízében, porcikájában, megjelenésében, mozgásában, hanghordozásában egyaránt. Szereti, hogyha egy nő valamilyen különleges, talán picit túlzó sminket vagy ruhát hord, ami esetleg többet enged láttatni, egy dekoltázst vagy egy combot. Nem bánja, hogyha egy nő kicsit „ledér”, súrolja a jó ízlés határát. Szereti a kicsit romlott dolgokat.

Egy 22-es férfinak nem fontos, hogy egy nőnek az értelmi képessége különösen magas legyen. A testiség, a szexualitás sokkal komolyabb és fontosabb helyet foglal el az ő életében.

A 22-es férfi, mivel önmaga sem átlagos, egy rendkívül szenvedélyes férfi, ezért a nővel kapcsolatosan is elvárja, hogy ne legyen hétköznapi, egysíkú, unalmas. Elvárja egy nőtől, hogy „bevállalós” legyen. Őszintén vállalja fel az érzéseit és esetleg az indulatait. Sokkal jobban szereti a természetes nőket, még ha olykor kicsit „faragatlanok” vagy közönségesek is.

Szereti, ha egy nő bírja a kritikát. Elvárja, hogy legyen reális és kritikus önmagával kapcsolatosan. Ne fogadjon el semmit azért, mert az úgy illik. Hanem legyen bátor, és legyen saját véleménye.

Elvárja, hogy a nő állja a sarat, ha szellemi, intellektuális csatáról van szó. Szereti, ha hasonlóan erős a partnere, mint ő. Szereti, ha a viták nem zajlanak le túl gyorsan. Vállalja, hogy alulmarad, csak legyen méltó ellenfele a nő.
A 22-es férfi számára fontosak a nagyra törő célok is. Ezért kedvező, ha a nő nemcsak támogatja ezek elérésében, hanem aktív közreműködővé is válik azokban. Szerencsés, ha ezek nemes, jótékony témák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top