Ezo

8-as férfi

A számmisztikában mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.

8-as férfiEgy 8-as férfi elvárja, hogy egy nő nagyon nőies legyen. Esztétikus, szexis, kihívó, izgalmas. A 8-as férfi páros szám jellege miatt nagyobb hangsúlyt fektet a saját férfiasságára. Viszont csak egy Nő mellett tud férfi lenni a 8-as. Ahogy Karinthy Frigyes írja: „Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok.
Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.”

A 8-as férfiak keresik a kalandokat, és állandóan keresik a kihívásokat, ezért egy nőben szeretik a meghódítandó nőt látni, szeretik látni azt a „vadat”, akit „el kell ejteni”, vagy azt a „várat”, amit „ostromolni” kell, hogy be lehessen venni. A csábító, izgalmas, nőies nők tudják ezt kihozni a 8-as férfiből, ezért kedveli őket olyan nagyon.

A 8-as férfi kedveli, hogyha egy nő megjelenése, stílusa eléggé feltűnő, mint egy „felhívás táncra”. Nem bánja, hogyha harsányabban sminkeli magát, a színek, amiket hord, azok is picit feltűnőbbek, és a beszédstílusa és hangereje is egy kicsit erőteljesebb az átlagosnál.
Ugyanakkor szeret a hős megmentő szerepében is feltűnni, így kedveli a gyenge, félénk nőket is. A lényeg, hogy nőies legyen a nő, hogy ő férfi lehessen mellette.

A 8-as férfiak kedvelik az egyéjszakás kalandokat, viszont az a nő, aki hosszabb távon szeretne egy 8-as férfival kapcsolatot fenntartani, annak folyamatosan izgalmasnak kell lennie.

A szexualitás a 8-as férfi számára nagyon fontos. Egyrészt a férfiminőség megélése miatt, másrészt a kaland vágyának, az izgalom keresésének okán. A 8-as férfinak rendszeres és kielégítő szexre van szüksége, viszont utálja az unalmas dolgokat. Ezért minden szeretkezést különlegessé kell tenni számára.
Ha egy nő szeretné megtartani a 8-as férfit, akkor gondoskodnia kell otthon a kalandról és izgalomról, máskülönben egy másik nő ágyában keresheti a 8-as férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top