nlc.hu
Ezo
2-es nő

2-es nő

A számmisztikában mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.

2-es nőJellemzői:

A 2-es nő a legnőiesebb nő. Finom lelkű, befogadó, érzékeny és alkalmazkodó. Jellemzője, hogy nemcsak békés, de békéltető is. Mivel nem bírja a vitát, a feszült légkört, ezért mindent elkövet, hogy ahol ő jelen van, ott nyugalom és béke legyen. Ha veszekedések, hangos jelenetek zajlanak a közelében, akkor képes „lebénulni”, és nem tud teljesíteni. A feszült légkörbe akár bele is betegedhet hosszú távon. Főleg a gyomra érzékeny. Ezért ösztönösen mindent elkövet a béke megteremtése érdekében. Alapállás, hogy ő nem vitapartner. Amennyiben a közelében vitázik két ember, akkor azokat rögtön igyekszik kibékíteni.
A 2-es nő nem tud egyedül élni, szenved az egyedülléttől. A „kettő” szóban is benne van, hogy ketten együtt. De benne van az is, hogy kétségbeesik, hogyha egyedül kell élnie, döntenie.
A férfiak szeretik az olyan nőket, akiket úgy lehet vezetni, ahogy a táncparketten a férfi táncos vezeti női partnerét. A 2-es nőt könnyen és finoman lehet vezetni. Ráadásul szívesen is veszi, ha a férfi hozza döntéseket és határozza meg a célt.

Ami túlteng benne:

Szép és nőies tulajdonság a gyengédség, de a gyengeség nem mindig tesz vonzóvá egy nőt. Nem szabad túlzásba vinnie a „mentsetek meg!” szerepet.
A bizonytalanság és labilitás valójában nem is szerep. A 2-es nő is éppannyira szenved ettől a tulajdonságától, mint a párja és a környezete. Nemcsak a döntés felelősségét hárítja, hanem állandó biztatásra, megerősítésre van szüksége.
Amennyiben észreveszi, hogy ez a férfiakat egy ponton túl már idegesíti, akkor megpróbálhat „megkeményedni”. Eleinte össze kell szorítania a fogát, és meg kell állnia, hogy mindenben tanácsot kérjen. De egy idő után – főleg, ha sikerélményei vannak – egyre könnyebben fog menni.

A 2-es nő nyitott könyv. Mindig lehet tudni, hogy éppen aktuálisan milyen a hangulata. A nyitottsága azt is eredményezi, hogy befogadóképes. Emiatt termékeny egy 2-es nő. Fizikai síkon is: ő tényleg áldott állapotban van, mikor gyermeket vár. Másrészt lelkileg, szellemileg is termékeny. Könnyen, hamar el tudja fogadni a különböző nézeteket, elveket.
A befolyásolhatósága, a mindent be- és elfogadása teszi lehetővé, hogy igazat adjon másnak is, még ha az teljesen ellentmond is a korábbi véleménynek. Vigyáznia kell, mert ez veszélyes lehet a lelkének és a testének is. Fizikai síkon ilyenkor kap fertőzéseket: bőr és nemi úton.

Amit érdemes erősítenie:

• A 2-es nő a finomsága, kedvessége és nőiessége miatt múzsája lehet a férfinak. Nem csak akkor, ha a férfi művész. Minden férfira jó hatással van, ha mögötte egy szeretetteljes nő áll, aki drukkol neki, és támogatja a céljai elérésében. Amennyiben a férfi sikereket ér el, hálás lesz a 2-es nőnek. És hálából a tenyerén fogja hordani, igyekszik megkímélni minden bajtól, nehézségtől. Mint a mesében.

• A 2-es nő „ízig-vérig”, minden porcikájában Nő, a szó igazi, archaikus értelmében. A megjelenése is nagyon nőies. A formái, a hajviselete, a stílusa és a mozdulatai is nőiesek. Éppen ezért a férfiak többségének nagyon tetszik a 2-es nő. Nemcsak hogy vonzónak és szépnek találják, hanem a férfi joggal láthatja a 2-es nőben leendő gyermekeinek anyját. Éppen ezért a 2-es nők ritkán „esnek áldozatul” az egyéjszakás kalandot kereső férfiaknak.

• A férfi a 2-es nőt tiszteli, és védelmezni, megmenteni akarja. A 2-es nőnek ismernie kellene önmagát annyira, hogy ezeket a tulajdonságait bátran felvállalja. Az épp aktuális divattól függetlenül hangoztassa, hogy neki fontos a társ megtalálása és a családalapítás.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top