Ezo

3-as nő

A számmisztikában mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.

3-as nő• Jellemzői:

A 3-as nő rendkívül könnyed, vidám, jó humorú, kifejezetten optimista, szórakoztató. Bárhol, ahol ő megjelenik, vidámabb, jobb a hangulat, mint nélküle lenne. Ezért is kedvelik nagyon, és szívesen hívják meg mindenféle baráti vagy egyéb társasági rendezvényre. Ezeknek a meghívásoknak mindig örömmel eleget tesz. Nagyon szereti a pezsgő, aktív társasági életet. Ha valahol véletlenül nem tud megjelenni, annak mindig az az oka, hogy egy másik társaságba hívták, és ott „szerepel”. Ő eredendően színpadra termett. Ez jelentheti azt is, hogy a hivatása, a munkája a színházzal, a színművészettel kapcsolatos, de jelentheti azt is, hogy a médiában megjelenik, vagy bármilyen közszereplést is vállal.
Nagyon kedvelik a férfiak a 3-as nőt, mert egy 3-as nő bearanyozza a férfi életét. A derűlátásával, kíváncsiságával, „csicsergésével”, rendkívül jó hatással van egy gondterhelt férfira. Nemcsak jó társalgó, de optimizmusával segít is a férfinak megtalálni egy adott témában a megoldást. Hiszen egy 3-as nő alapbeállítottsága, életfelfogása nem problémacentrikus, hanem megoldáscentrikus.

• Ami túlteng benne:

A 3-as nőnek mindig naprakésznek kell lennie. A tájékozottság rendkívül fontos számára. Ezért akar mindenhol ott lenni. Kicsit „minden lében két kanál”. Ez néha fárasztó a férfiak számára.
A 3-as nők hajlamosak a pletykálkodásra. Mivel a 3-as emberek hírvivők. Ez küldetés a számukra. Természetesen és ösztönösen betöltik ezt a szerepet, de nem mindegy, hogy milyen formában és hogyan teszik. Az információátadást és a pletykát az különbözteti meg egymástól, hogy az előbbi korrekt, tárgyilagos, az utóbbi pedig indiszkrét, és sok benne a feltételezés. Az egyik legfontosabb, ugyanakkor legnehezebb tanulnivalója a 3-as nőnek ezt a késztetését megfegyelmezni, különbséget tenni az információáramoltatás és a pletykálkodás között.
A 3-as nő nagyon népszerű, és könnyen teremt kapcsolatot. Ez a könnyedség olykor félreérthető. Aki a tűzzel játszik, annak egyrészt tudnia kell, hogy mi az a „tűz”, másrészt számolnia kell azzal, hogy megégetheti magát. A 3-as nő rendszerint egyszerre több férfinak is tetszik. Szívesen és könnyedén beszélget, flörtöl a férfiakkal. Ő általában csak ártatlan játékot űz, de sokszor a férfiak félreértik, és „felkérésnek” veszik. Ilyenkor a 3-as nő egy kicsit meglepődik, hiszen ő nem gondolta ilyen komolyan a kapcsolatot, majd rendkívül találékonyan kimagyarázza magát.

• Amit érdemes erősítenie:

• A párkapcsolatokat illetően a 3-as nő eléggé állhatatlan, könnyen odébbáll, túlteszi magát egy-egy kapcsolaton. Nehezen és későn kötelezi el magát. Ezért kell erősítenie jellemében a komolyságot. Komolyan kell vennie a társát, az összetartozásukat.

• A 3-as nők öltözködési stílusa, megjelenése mindig könnyed, légies, optimizmust sugárzó. Imádják a színes, fiatalos holmikat. Ezzel a bohókás stílussal vidámságot visznek a férfiak életébe. Ráadásul a mozdulataik is szélesek, olaszos vehemenciával gesztikulálnak. A hangjuk, a hanglejtésük, az orgánumuk rendkívül kellemes, magával ragadó. Nagyon jó őket hallgatni. Beszédük gyógyító hatású. Ezt szó szerint kell érteni, mert nemcsak a pesszimizmusra hajlamos emberekre vannak jó hatással, hanem általában minden emberre.

• A 3-as nő a szavak embere, kétféle értelemben is. Egyrészt művészi módon megtalálja a megfelelő szavakat mindig a szituációhoz illően. De ez sajnos negatív értelemben is igaz: sokszor csak beszél dolgokról, de nem teszi meg. A férfiakat ez nagyon bosszanthatja egy idő után!…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top