nlc.hu
Ezo
4-es nő:

4-es nő:

A számmisztikában mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.

4-es nő: A számmisztikában mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született. Jellemzői:

A 4-es szám a Föld bolygóhoz kapcsolható, és mint ilyen, a 4-es nő szó szerint két lábbal áll a földön, tehát józan, reális gondolkodású, sosem szakad el a valóságtól. Mindig az optimumra törekszik, vagyis a legkisebb befektetéssel (munka, energia, idő) a lehető legnagyobb hasznot elérni. Rendszerető, szorgalmas, alapos és megbízható. Objektív, pragmatikus, éles eszű. Mindig mindent jól átgondol és helyesen ítél meg.
A 4-es nő hűséges, tisztességes, becsületes, egy igazán stabil partner. Az a férfi, aki elkötelezett társra vágyik, az megtalálja ezt a 4-es nőben. A 4-es nő mindig hosszú távon tervez. Párkapcsolatot nehezen kezd, de hogyha elkezdődik egy kapcsolat, akkor már azt látja, hogyan alapítanak családot, hogyan gyarapszanak és hogyan öregszenek meg.
A 4-es nő számára a dolgok értékét a „hasznosságuk” szabja meg. Vagyis neki csak az az értékes, ami valamire jó, legyen az tudás, tárgy vagy bármi más.

Ami túlteng benne:

A 4-es nő rendkívül gyakorlatias, szorgalmas, ugyanakkor anyagias is. Nagyon jól tud gyűjtögetni és spórolni is, ennek mindig van valamilyen célja is. Közben nem biztos, hogy élvezni tudja a pénzt vagy a pénz által megvehető dolgokat, élményeket. Pedig ez is hozzátartozik a pénz funkciójához.
A 4-es nő házias, rendes és tiszta. A rend és a tisztaság számára alapkövetelmény. Az nagyon fontos, hogy ne vigye túlzásba egyiket se, tehát ne csapjon át egy rend- vagy tisztaságmániába. A mánia azt jelenti, hogy már nem egészséges formában törekszik az ember valamire, hanem megszállottan, a túlzásokra hajlamosan. Ha ezt észleli magán, akkor kicsit lazítania kell a szigorán. Mert a 4-es nő kritikus és szigorú, egyrészt önmagával, másrészt a környezetével. Elítéli a ledér, erkölcstelen, túlzó viseletet és viselkedést. Nem kedveli a kihívó, polgárpukkasztó, extravagáns stílusú embereket, se nőket, se férfiakat. Pedig az emberek sokszínűek és cseppet sem tökéletesek.

A 4-es nő meglehetősen merev az élet dolgainak megítélésében. Testi szinten is megnyilvánulhat ez a merevség, ha túlzásba viszi. A gerinc, a nyak és a végtagok hajlékonysága mutatja, hogy rendben van-e ez a téma az életében.

Amit érdemes erősítenie:

• Rendkívül erős a 4-es nő fizikai, lelki, szellemi szempontból egyaránt. Ez az erő fizikai szempontból párosul egy egészséges, szívós szervezettel. Terhelhető a munka területén: hihetetlen mennyiségű munkát képes elvégezni. Szeret is dolgozni, főleg akkor, ha annak van látható eredménye. Társa is számíthat az ő erejére, mivel szívesen erősíti a másikat, ha annak szüksége van rá.

• A 4-es nő megjelenése konzervatív, szolid. A beszédstílusa, a gesztusai komolyak, visszafogottak. Erkölcsi tartása miatt ő maga a becsület megtestesítője.

• A 4-es nő a biztonságra és a stabilitásra törekszik mindig, minden körülmények között. Ez igaz a munkájára és a párkapcsolatára is. Ezért szüksége van a rendszeres munkavégzésre és a rendszeres jövedelemre ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott tudjon maradni. Ugyanakkor a párkapcsolatban is igényli a stabilitást, kiszámíthatóságot. Ő csak akkor kötelezi el magát, akkor köt házasságot, hogyha látja a másik részéről is a hűséges, tisztességes, becsületes hozzáállást. A 4-es nőnek az életcélja is lehet az, hogy férjhez menjen, családot alapítson, hiszen a biztonságérzetéhez ez is hozzátartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top