Ezo

9-es nő

A számmisztikában mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

Jellemzői:

9-es nőA 9-es nő békeszerető, empatikus, egy igazi jó ember. Ő az, aki minden élőlénnyel együtt tud érezni. Nagyon szereti a természetet, a természetjárást, vigyáz minden élőre, legyen az növény, állat vagy ember.
Mindig mindenben tökéletességre törekszik. Nem az elégedetlenség motiválja, hanem a maximalizmus eszménye. Mert valamibe vagy beleteszi a maximumot, vagy inkább nem is csinálja. Számára csak akkor van értelme bárminek, ha azt tökéletesen lehet kivitelezni. Ebből is látszik, hogy ő igazi idealista.

A 9-es egy hűséges, becsületes nő, akiben a férfi egy megbízható társat találhat. De a kapcsolat elején tartózkodó a 9-es nő mindaddig, amíg be nem vallja magának, hogy vonzódik a férfihoz. Ekkor lelkes, szenvedélyes, tüzes szeretője lesz. Ha a 9-es nő szeret, akkor nagyon szeret. Mivel számára az élet fekete és fehér, nincsenek átmenetek, nincs szürke szín. Egy férfi iránt vagy izzó szerelmet érez, vagy nem érez semmit. Számára egy férfi vagy hűséges társ, vagy nincs vele dolga. Más variáció nincs számára.

Ami túlteng benne:

Igaz, hogy jólelkű, jó szándékú, jóhiszemű, de eléggé naiv is. Ez azt jelenti, hogy könnyen be lehet csapni. Sőt, egymás után többször is rá lehet szedni. De ő nem bolond. Amint rájön, amint tisztán látja, hogy „átvágták”, végleg megszakítja a kapcsolatot az illetővel. Legyen szó munkáról, barátságról vagy szerelemről.
A 9-es nőt minden és mindenki érdekli. Nyitott, humánus, emberbarát. Minden ember kisebb-nagyobb bajával hajlandó foglalkozni. Olykor zavarhatja a párját, hogy nemcsak vele foglalkozik, hanem mindenki mással is. Ez néha a kapcsolat rovására mehet. Ne vigye túlzásba a jótékonykodást, mert a párkapcsolata fogja megsínyleni!

A 9-es nő igazi idealista, aki egészen másképp látja a világot, mint amilyen az valójában. Hajlamos túlidealizálni önmagát, az embertársait és az egész világot. Ugyanis szeretné jobbnak, szebbnek látni az egész univerzumot, mint amilyen az.
Tulajdonképpen ő egy másik korban, egy másik világban él. Nemes eszmékben hisz, amit gyakran nem ért a környezete, a párja. Felmagasztal, dicsér olyan embereket is, akik nem méltók erre. Ez a mellette élő férfit ingerelheti. Vigyáznia kell a partnerére, nem szabad a türelmével visszaélnie!
A 9-es nő számára a test közel sem olyan fontos, mint a lélek. Ezért hajlamos a „plátói szerelemre”. Tudnia kell, hogy a férfiak többsége nem így gondolkodik!

Amit érdemes erősítenie:

•Az előbb említettekből következően a 9-es nőnek erősítenie kell az ösztönös részét. Vagyis élnie kell az életet annak teljességében, amibe beletartozik a testiség is. A szexualitás felemelheti, és művelheti magas szinten. Teheti szertartássá a szeretkezést. A lényeg, hogy ne zárja ki az életéből mint alantas dolgot!

•A 9-es nőben ott „lappang” a tűz, ami a szerelmet igazán szenvedélyessé teheti. Kérdés, hogy engedi-e megnyilvánulni ezt a tüzet.

•A 9-es nő javíthatatlan álmodozó. Tele van idealisztikus elképzelésekkel az emberekről, a világról. Törekednie kell a reálisabb én-, ember- és világismeretre. A férfiak szeretik a kissé „hóbortos” nőket, de csak egy bizonyos mértékig. A túlzottan naiv, már-már bugyuta nők nem vonzóak. Az emberszeretetnek és toleranciának is van határa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top