Ezo

Varázsolj szerelmet! – Ingával

A jóslások között az egyik legegyszerűbb és leggyorsabban elsajátítható az ingajóslás. A forró nyári éjszakákon bevethető akár szerelemvarázslásra is!

Az inga egy madzagra vagy láncra fűzött súly. Működésének alapja a világegyetemben, a tárgyakban, az emberekben levő együtt rezgés.
Ezoterikus üzletekben sokféle inga kapható, a legjobbak a kristályingák, hiszen a köveknek saját energiatöltetük van. Mindenkinek magának érdemes megtalálnia, kiválasztania a saját ingáját. Ingát egyébként magunk is készíthetünk, ehhez egy madzagra függesszünk például egy gyűrűt. Ha a mindig viselt ékszerünket használjuk, biztosak lehetünk az energiatöltöttségében is.

 Mit érdemes kérdezni az ingától?

– Elveszett tárgyakat kereshetünk.
– A párválasztásban kérhetünk segítséget.
– Döntések előtt segítséget kérhetünk.
– A jövővel kapcsolatos eldöntendő kérdést tehetünk fel.
– Helyzetet vagy embert értékelhetünk vele.

Hogyan használjuk?

Az inga a tartó kéz apró rezdüléseitől mozdul. Az inga a tudat alatti önkéntelen mozgásokat láthatóvá teszi, ezért aztán olyan, mintha megnyitna egy ajtót, amely a belsőnkbe vezet. Éppen ezért, ha önmagunkra vonatkozó kérdéseket teszünk fel, az ingát befolyásolhatják az érzelmeink, amelyek felülírhatják a választ.


Útmutató az inga lengetéséhez

Varázsolj szerelmet! - IngávalAz ingát ülve vagy állva is lengethetjük, ha állunk, könyökből derékszögbe hajlítsuk be a karunkat, az alkarunk párhuzamosan legyen a padlóval.
Ha ülünk, könyökünket támasszuk az asztalra, az inga láncát vagy a cérnát fogjuk a hüvelyk- és a mutatóujjunk közé. Ügyeljünk arra, hogy a lehető legkisebb nyomást gyakoroljuk rá. Figyeljünk arra is, hogy a lábunk, az ujjaink ne legyenek keresztben, ez az energiaáramlást gátolja. Kísérletezzük ki, melyik ingahosszúság a megfelelő számunkra! Lágyan lengessük körbe az ingát, szokjuk a használatát! Vigyázz, ne mozdítsd a karodat, kezedet, csuklódat!

Fontos! Megeshet, hogy csak többszöri próbálkozás után kapsz választ az ingától. Legyél nyitott és tudatos, érezd a benned áramló energia erejét!

Szerelemvarázslás ingával

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a kapcsolatod jól működik-e, harmonikus lesz-e, akkor a következő próbát végezd el:

Két pénzérmét rakj le egymás mellé, egymástól kis távolságra. Lógasd le az ingát közöttük! Néhány másodperc múlva az inga elkezd kilengeni a két érme között oldalirányban. Ez a harmóniát jelzi.
Az egyik érme helyébe tegyél egy más tárgyat, például kavicsot, gyufásdobozt, tollat! Lógasd az ingát a két tárgy közé! Ezúttal az inga mozdulatlan marad, vagy előre-hátra kezd kilengeni, a két tárgyat kikerülve. Ezek a tárgyak nincsenek harmóniában egymással.

Szerelemvarázslás első randi előtt

Ha tudni szeretnéd, hogy a jövőben hogyan alakul majd a kapcsolatod azzal, akivel éppen az első randevúra készülsz, akkor a következő ingavarázslatot végezd:
Írd fel kettőtök nevét egy-egy cédulára, majd a lapokat egymástól 13 cm távolságra helyezd el az asztalon egymás mellé. Lógasd le az ingát a kettő közé! Ha az inga oldalirányban a két lap között összekötésben leng, akkor harmonikus kapcsolatra számíthatsz, ha kikerüli a lapokat, akkor rosszul sikerült első randit jelezhet.

További jóslási technikákat ismerhetsz és tanulhatsz meg A jövendőmondás 8 módja című könyvből! Megrendelheted a www.polc.hu oldalon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top