Ezo

Kozmikus tarot

Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Bizonytalan vagy egy döntésben? Nem tudod, elfogadd-e életed nagy lehetõségét? Ha szeretnéd tudni a választ, itt az ideje, hogy kipróbáld az õsi tudásra épülõ kozmikus tarot-t. Válassz a lapok közül, és olvasd el üzenetüket!

Ha általános helyzetedről szeretnél információt kapni, vagy konkrét kérdésed van, akkor ezt a kirakási módot használd.

• Az első kártya húzásánál tedd fel a kérdést jelenlegi helyzeteddel kapcsolatban. Például: Milyen helyzetben vagyok jelenleg szerelmi téren? Ezután kattints egy lapra!
• A második kártya húzásánál ezzel a kérdéssel fordulj a kártya felé: Még milyen hatások befolyásolják jelenlegi helyzetemet? Ismét kattints egy lapra, majd húzd az egeret a kártyákra, és olvasd el üzenetüket!






 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 









Kártyaprogramunk Norbert Lösche: Kozmikus tarot című könyve alapján készült.






A könyv és a hozzá tartozó kártyacsomag mindenki számára érthetővé teszi az ősi tudást, de úgy, hogy a lehető legkevesebb titkos jelképet használja. Azoknak is könnyű megérteni a lapok jelentését, akik nem járatosak az asztrológiában vagy a kabbalisztikus számmisztikában.

Bevezet minket a tarot használatába, a kirakási módokat érthetően elmagyarázza, akárcsak az egyes lapok önálló és kirakásbeli értelmezését. Kártyaprogramunk ízelítőt ad e nagyszerű könyvből.


A könyvről részletesen itt olvashatsz »
A könyv és a hozzá tartozó kártyacsomag ára: 3.490,- Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top