Ezo

Általános Teahoroszkóp (X)

Horoszkópunkból megtudhatod, hogy a Te jegyedhez melyik tea illik a legjobban.

HoroszkópKedves Kos!

A Kos jegyében született ember dinamikus és temperamentumos. Kedveli a kihívásokat, vezető szerepre törekszik, de ritkán igazán kitartó. Álma a függetlenség és, hogy tekintélyt szerezzen. Ha megtalálja párját a hűség mintaképe lehet, de csak akkor, ha elismerik, hogy ő az úr a háznál.

Általános Teahoroszkóp (X)Egészségi állapotát meghűlések és lázas megbetegedések kísérhetik, ezért számára a TEEKANNE Green Tea Echinacea-t ajánljuk:

Pompás és egészséges tea különlegesség. Az echinacea (kasvirág) jótékony hatású lehet, amikor az immunrendszernek segítségre van szüksége.

 

HoroszkópKedves Bika!


A Bika megbízható, következetes és célorientált. A legfontosabb számára a biztonság, az élet minden területén. Nem kedveli a változásokat, azt szereti, ha megszokott mederben folyik az élete. Nehezen esik szerelembe, de olyankor hűséges társa szerelmének.

 

 

Horoszkóp (X)Egészségét idegproblémái zavarhatják meg, ezért neki a TEEKANNE Sweet dreams teakeveréket javasoljuk, amely nyugtató hatásával kiegyensúlyozottabbá teheti:

Nyugtató hatású teakeverék, mely könnyíti az ellazulást és az elalvást. Fő összetevői a citromfű, a kamilla és a levendula.  

 

HoroszkópKedves Ikrek!

A jegyet az intellektualizmusa határozza meg a leginkább. Élénk képzelte és intelligenciája mindenkit elvarázsol. Szereti a kalandot, a változatosságot. Érzékeny és hangulata gyakran hullámzó. Kapcsolatai nem igazán tartósak, hiszen lételeme a változás.

Hajlamos lehet a reumára és különböző légzőszervi megbetegedésekre.
 
 

Horoszkóp (X)Az ikrek számára ezért ideális lehet a TEEKANNE Green & White teakollekció, amely kielégíti a változatosság iránti igényét, és egyben védi az egészségét.

Teakollekció 5 féle zöldteát, (melyek a natúr zöldtea, citromos, barackos, és fügekaktusz ízesítésű zöldteák és a Zen Chai) és egy natúr White (fehér) teát tartalmaz. Az egészséges életmód kedvelőinek kifejezetten ajánlott.

 

HoroszkópKedves Rák!

A Rák érzékeny és érzelmes. Nagyon sebezhető, ezért “páncélja” mögött keres biztonságot, ha megbántják. Szeret a múlton gondolkodni és ragaszkodik az emlékeihez. Hűséges társ és remek anya válhat belőle.

Emésztőrendszeri és nőgyógyászati problémák nehezíthetik az életét.

Horoszkóp (X)A TEEKANNE Pure beauty teakeverékét javasoljuk számára:

Tisztító hatású teakeverék. Fő összetevői zöldtea, csalán, rózsavirág, menta.

 

 

HoroszkópKedves Oroszlán!

Az oroszlán büszke, bátor. Nemes lelkű, és segítőkész. Szeret keményen dolgozni, és elvárja az elismerést. Fontos számára, hogy felnézzenek rá, ezért gyakran vállal olyan munkát, ahol szerepelnie kell. Kapcsolatban igazi trófeagyűjtő, nehezére esik a hűségfogadalom megtartása.

Vigyáznia kell a szívére és az érrendszerére.

 

Horoszkóp (X)Mivel imádja a fényűzést az Oroszlán számára ideális választás lehet egy különleges tea. A TEEKANNE Royal Earl Grey biztosan lenyűgözi:

Hagyományos angol tea specialitás, amely egyesíti a fekete tea finom ízét a bergamott aromás íz-világával.

 

HoroszkópKedves Szűz!

Ő a gyakorlatiasság mintaképe. Szinte tökéletes. Rendszerető és rendszerező, aki nem szeret, és nem is tud hibázni. Fél az ismeretlentől és ezért nehezen teremt kapcsolatot. Miután meghódították társ lehet egy egész életen át.

Lehetnek neurotikus problémái, esetleg az emésztőrendszere is rakoncátlankodhat.

Horoszkóp (X)Egy tökéletes tea illik hozzá, mint a TEEKANNE White tea:

A fehér tea a nevét az értékes ezüstfehér pelyhes tea rügyeknek köszönheti. Csak a legfinomabb tealeveleket használják fel ennek a kitűnő és ritka tea specialitásnak a készítéséhez, ezzel biztosítva annak lágy ízét.

 

HoroszkópKedves Mérleg!

A mérleg a legjobb taktikus, és igazi társasági ember. Empátiája felülmúlhatatlan. Hiányzik viszont belőle a kitartás és az akaraterő. Érzései hamar kihűlnek, de nem képes egyedül élni, ezért folyamatosan keres.

 

Az idegeire neki is fokozottan kell figyelnie.

Mivel állandó harmóniára törekszik, egy olyan tea illik hozzá, amelynek harmónikus, de mégis különleges íze van.

Horoszkóp (X)A TEEKANNE Royal Rum éppen neki való:

Ez a kiváló minőségű fekete teakeverék egyedi íz-világát a legkitűnőbb rum és a narancs ízének köszönheti. Kóstoljon bele egy kandalló mellett töltött, igazán fenséges este hangulatába és hagyja magát elbűvölni.

 

 

HoroszkópKedves Skorpió!

A szenvedély és a titokzatosság az a két jelző, amely a leginkább illik ehhez a jegyhez. Ő a végletek embere. Soha semmit nem csinál szív és elszántság nélkül. Kiváló vezető lehet belőle. Nagyon féltékeny típus, hiszen a szerelme 100 fokon lángol.

Nemi szerveit kell védeni a betegségektől.

Horoszkóp (X)Szenvedélyükhöz leginkább a gyömölcstea passzol. A TEEKANNE Fruit Love ezért ideális választás:

Ez a gyümölcstea a természetes gyümölcsök, és az édes málna és vanília ízének finom keverékét nyújtja. Jól illik a meghitt estékhez, egyaránt ízletes forrón és hűtve.

 

 

HoroszkópKedves Nyilas!

A nyilas az igazság és a becsületesség mintaképe. Vonza az ismeretlen. Könnyen megharagszik, de nem bosszúálló. Lételeme a szabadság. Spórolós, és imád utazni. Nagyszerű humorérzékét a világ minden pontján tudja kamatoztatni. Későn házasodik, de olyankor hűséges.

 

Óvakodjon a balestektől.

 

Horoszkóp (X)Imádja a távoli tájakat, ezért biztosan ízlik neki a TEEKANNE Rooibos Orange teája, amely a távoli afrikai ízét hozza otthonába:

A rooibos tea Dél-Afrikából származó egyedi tea specialitás, mely közismert lágy, aromás ízéről és kellemes nyugtató hatásáról. A lédús narancs íze pedig pompás, friss íz-élményt nyújt.

 

 

HoroszkópKedves Bak!

A bak jegy szülötte kedves és megfontolt. Céltudatos minden munkájában és fontos számára az anyagi elismerés. A pénz nélkülözhetetlen számára, hiszen csak akkor érzi magát biztonságban, ha az anyagiakon sem kell aggódnia. Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, tárgyakhoz. Érzelmeit nehezen mutatja ki, inkább tartózkodó, mint heves a szerelemben.

A fogaira és a csontjaira ügyeljen.

Horoszkóp (X)A legjobban egy TEEKANNE Goldtea illik hozzá, hiszen azokat a klasszikus értékeket hordozza magában, mint amire a Bak vágyik:

Prémium teakeverék mely erős, telt ízével a fekete teák legjavát nyújtja.

HoroszkópKedves Vízöntő!

A valódi független jegy. Neki mindig szüksége van egy kis szabadságra, akár munkáról, akár párkapcsolatról van is szó. Gyakran jár a fellegekben. Hosszú ideig semmi nem tudja lekötni a figyelmét, még egy párkapcsolat sem.

 

A gyomra a gyenge pontja.

Horoszkóp (X)Ideális tea számára a TEEKANNE Winter Time:

Finom gyümölcstea keverék meghitt téli estékre. Hagyja magát elbűvölni ezzel a téli teával, mely fenséges keveréke a nap érlelte gyümölcsöknek, és a fahéj és mandulás-sütemény finom ízének.

 

HoroszkópKedves Halak!

Az intuíció és az együttérzés jellemző a halakra mindenek előtt. Kedves és szelíd, szinte mindenki szereti. Fantáziája gazdag, gyakran egy saját álomvilágban él. Könnyen befolyásolható. Ő igazán hűséges fajta, és rajongásig tud szeretni.

Egészségét érelmeszesedés fenyegetheti

 

Horoszkóp (X)A Halaknak igazi gyümölcsízt ajánlunk. A TEEKANNE Strawberry sunrise a jó választás:

Kóstoljon bele az általa nyújtott íz-élménybe, mely kivételesen zamatos keveréke a természetes gyümölcsöknek és a nap érlelte eper ízének. Forrón és hűtve egyaránt szenzációs.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top