Ezo

Stílusistennő – erősítsd a varázst!

Minden nő önmagában hordoz valamit az istennők bölcsességéből, szépségéből, varázstudományából. Most segítünk abban, hogy a hétköznapok során hogyan erősítsd a benned rejlő istennő hasznos tudását!

Melyik istennő vagy te? Olvasd el korábbi írásunkat a témáról!
Istennők vagyunk – Mitikus önismeret »

Van, aki egy egyszerű, hétköznapi farmerben is istennőnek érzi magát, van olyan is, akinek ékszerek kellenek a biztonságos megjelenéshez, és van olyan, akinek a frizura vagy éppen a parfüm a legfontosabb elem a megjelenésben.
Ám ahhoz, hogy valóban istennőként létezz a hétköznapokban, valami kis „mágiára” is szükséged lehet! Ha tudatosan használod a ruhatáradat, az segítségedre lehet abban, hogy ráhangolódj személyes istennőd különleges tulajdonságaira, és javadra fordítva kihasználhasd jótékony energiáit. Ez nem azt jelenti, hogy le kell cserélned a ruhatáradat, hanem azt, hogy tudatosan és stílusosan keresgélj az egyes darabok között.
Ha üzleti tárgyalásra mész, a bölcs Athéné ruháját és stílusát kell magadra venned a siker érdekében, ha ő éppen a te istennőd, akkor a szekrényedben biztosan rejtőzik egy elegáns nadrágkosztüm és egy visszafogott illatú parfüm, amelyekkel máris erősítheted a bölcsesség hatalmát megjelenésedben.
De az is jó móka, ha más és más stílust, más és más istennő megjelenését próbálgatod magadra, akármi is kisülhet belőle!

Ahhoz, hogy elkezdhesd a nagy stíluskirándulást, adunk néhány tanácsot!

1. Klasszikus hetes szabály, amely azt mondja ki, hogy hétnél több – látható – ruhadarab vagy kiegészítő ne legyen rajtad! Ha valamivel kapcsolatban kételyeid támadnak, inkább vedd le, a kevesebb mindig több!

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

2. A fehér az egyik legerőteljesebb szín, viseljük tárgyalásokon, üzleti megbeszéléseken, olyankor, amikor erőt kell sugároznunk. A fehér szín segít bevonzani az erőt! A szín jelentőségét Jeanne d’Arc is felismerte, a csatában mindig fehér köpenyt viselt!

3. Öltözékünk valamelyik darabját hangsúlyozzuk ki: cipőt, táskát, pompás ékszert! De csak egyetlent, hihetetlenül tiszta, világos üzenetet lehet belesűríteni egyetlen darabba!

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

4. Kézen a legszexisebbek a natúr körmök, a vad színeket száműzzük a lábujjainkra!

5. A frizura legyen ápolt, rendezett, egyszerű. Csak akkor viseljünk a hajban szalagokat, csatokat, ha a ruházatunk a lehető legegyszerűbb!

6. Legyünk következetesek! Találjuk meg, mi illik hozzánk, és ragaszkodjunk ahhoz! Ne kövessünk múló trendeket!

7. A személyre szabott parfüm a mély önismerettel rendelkező nő védjegye, de csak mértékkel és okosan használjuk! Lehetőleg a tusfürdő, a dezodor, a testápoló is ugyanolyan márkájú legyen, a parfümöt csak utolsó simításként használjuk.

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

Az istennők egyedi stílusa

Aphrodité

Bátor, szokatlan, elegáns. Megrögzött alsónemű-vásárló, számtalan harisnyája, fűzője, melltartója van. Mindent szeret, ami szexi. Imád vásárolni, betéve tudja a legjobb lelőhelyek listáját. Igazi divatőrült, de nem hagyja, hogy a divat bolondot csináljon belőle. Tudja, hogy mi áll jól neki, számára a ruhák és a parfümök a vágykeltés és a szerelem szolgálatában állnak. Képben van a legújabb kozmetikai termékek körében, hegyekben állnak nála a fiatalító-ránctalanító krémek.
Illat: ilang-ilang, pacsuli, jázmin, kókusz, vanília.
Kiegészítők: minden, ami szép, szexi, amitől sugárzóan vonzó lehetsz.

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

 

 Artemisz

Laza, sportos, könnyed. Nem lehet igazán divatőrültnek nevezni. Leginkább a farmer és a letisztult, egyszerű vonalú ruhák állnak hozzá közel. Igazán csak az érdekli, ami a testmozgással összefügg. Nem szeret vásárolni, ha éppen mégis betéved egy boltba, akkor a megfelelő darabból egyszerre kettőt-hármat is megvesz. A gyakorlatias öltözködés híve, minimalizmusa miatt kirí a tömegből.
Illat: bármilyen tiszta parfüm, fás alapú, szantál, cédrus vagy fodormenta.
Kiegészítők: sportcipő, kulcscsomó, karóra.

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

 

Athéné

Leginkább csak kosztümben lép ki az utcára, legyen inkább túl elegáns, mint alulöltözött. Öntörvényűen divatos. Szekrényében tutira ott van a kis fekete ruha, hozzá illő cipővel és táskával. Ám ruhái alá pamuttrikót és pamutbugyit visel. Szereti a természetes alapanyagokat, az egyszerű, szabályos divatvonalakat.
Illat: friss, modern, citrusos, de lehet uniszex is.
Kiegészítők: Szereti a modern, rafinált ékszereket, táskákat, kalapokat, cipőket. Legfőbb szépségápolási szabálya: soha ne feküdj le sminkben! El nem hagyná a kötelező esti rituálét!

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

 

Démétér

Stílusérzéke gyakorlatias, mindig tudja, mikor mit vegyen fel, öltözékéből hiányzik az extremitás, magától értetődően tudja viselni a holmikat. Mindenre a legmegfelelőbb ruhadarabbal rendelkezik. Túrázáshoz is mindig a legjobb holmikat tudja összeválogatni. Megjelenése tervezéssel alakul ki, előre pontosan tudja, mikor mit vesz fel, ezért sosem késik el. Bár jobban érzi magát melegítőben, mint nagyestélyiben, azért ha ki kell öltöznie, úgy tudja tenni, hogy mindenki őt nézi.
Illat: friss, citromos illat, narancs, zöldcitrom, bergamott.
Kiegészítők: A kényelmes cipő kötelező, egyetlen táskát használ, amíg szét nem szakad, imádja a kalapokat. Nem sokat foglalatoskodik a kozmetikával, szerencsére a bőre sem igényel sok gondoskodást, ha használ valamit, csakis a legegyszerűbbet.

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

 

Héra

Mint egy királynő, konzervatív és divatos, olyan, aki előkelő tartással viseli elegáns ruháit. Mindenevő a stílusa, néha kicsit sok is, olyan, mintha nagyestélyiben jött volna a világra, mindig a legelegánsabb, és tökéletes a kiegészítők terén is.
Illat: Chanel vagy bármely más tradicionális illat, jázmin, rózsa, levendula, frézia.
Kiegészítők: Klasszikus és divatos. Sokféle kiegészítője van, de kedvencei a fülbevalók. Mértékkel sminkeli magát, hajlamos arra, hogy mindent megvegyen, amit a reklámokban lát.

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

 

Perszephoné

A hangulata szerint öltözködik, de a színei mindig jelentéssel bírnak. Csinos feketében is, de néha túlzásba viszi. A divat nem érdekli, viszont olyat is felvesz, amit mások nem mernének. Szívesen vásárol turkálókban, antikvitásokban, ahol az egyéniségéhez illő kincsekre bukkan.
Illat: erős, egzotikus parfüm, fűszeres szerecsendió, gyömbér.
Kiegészítők: Jópofa, bolondos vagy meghökkentő, egy gomb, egy sál. Sminkben a „mindent vagy semmit” elvét követi – hangulatától függően.

Stílusistennő - erősítsd a varázst!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top