Ezo

Angyalok az otthonunkban – Karácsonykor is velünk lesznek!

Nem véletlen, hogy karácsony előtt több angyalfigura jelenik meg a boltok kirakatában és az otthonunkban is. Láthatatlan segítőink ilyenkor még közelebb lehetnek hozzánk.

Sokunkkal előfordult már, hogy beléptünk egy számunkra idegen lakásba, és azonnal biztonságban, otthonosan éreztük magunkat. Ez bizony nem véletlen! Ezekben a házakban ugyanis jó energiák vannak, és ebben nagy része lehet az ott lakozó angyaloknak is. Karácsonyra – de természetesen az év többi napjára is – hívjuk meg az angyalokat otthonunkba, hogy biztosítsák a békét és a nyugalmat.

Nézzünk a lángba!

Flaskár Ildikó parapszichológus jó ideje foglalkozik angyalokkal, és ő maga is fontosnak tartja, hogy körülöttünk legyenek égi segítőink. Ráadásul az adventi időszak lehetőséget is ad arra, hogy megérkezzenek hozzánk, hiszen az évnek ezek a hetei a lecsendesedésről, a befelé figyelésről kell hogy szóljanak.

Angyalok az otthonunkban - Karácsonykor is velünk lesznek!„Amikor meggyújtjuk az adventi koszorú gyertyáit, amelyek lehetőleg legyenek fehérek, nézzünk hosszan a gyertya fényébe, és gondolatban hívjuk segítőinket – tanácsolja Ildikó. – A lángba nézve érezzük, ahogy nőni kezd bennünk és körülöttünk a fény, s megérkeznek az angyalok. Már a puszta szándék is elég ahhoz, hogy hívjuk őket, s ebben nem lehet hibát elkövetni. Kérjük, hogy tisztítsák meg szívünket és testünket a negatív energiáktól és gondolatoktól, majd töltsék fel a tiszta szeretet fényével, hogy mindenki felé ezt sugározhassuk. Amikor érezzük, hogy a gyertya lángja felmelegíti és boldogságérzettel tölti meg szívünket, gondolatban küldjük tovább ezt az érzést szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek és haragosainknak, mert minél több gyertya lángja lobban fel a szívekben, annál békésebb és boldogabb lesz a karácsony mindnyájunknak.”

Ildikó arra az esetre is adott tanácsot, ha szeretnénk megtisztítani az otthonunkat, és arra vágyunk, hogy csak jó energiák lakozzanak ott.
„Ha szeretnénk otthonunk tereit megtisztítani az ünnepekre, hívjuk segítségül Mihály és Rafael arkangyalokat. Hívjuk Mihály arkangyalt, és kérjük meg őt, hogy oltalmazzon utunkon, oszlassa el félelmeinket, öntsön szívünkbe erőt és bátorságot. Szólítsuk Rafaelt, s képzeljük magunk és szeretteink köré smaragdzöldben sziporkázó gyógyító erőit. Kérjük, hogy tisztítsa meg körülöttünk a teret, a ház minden zugát, hogy miután mi már tisztává és csillogóvá varázsoltunk mindent az ünnepekre, ő tegye meg ezt energetikailag és spirituálisan, hogy csak a béke és szeretet töltse meg otthonunkat.”
Ezt akár az év más napjain is megtehetjük, ha úgy érezzük, ideje békében és harmóniában élnünk, és kitisztítanunk lelkünkből és otthonunkból a külvilágban tomboló erőket.

Vaníliaillatot érezhetünk

Kovács Judit angyalmédium szerint a legfontosabb, hogy ne „kipróbáljuk” azt, milyen, amikor az angyalok eljönnek, hanem a szívünk legyen tele szeretettel, mintha egy kedves barátot, családtagot várnánk.

„Ha az angyalokat szeretettel megkérjük, hogy látogassanak el az otthonunkba, ők örömmel jönnek – meséli Judit –, ugyanis őket az teszi boldoggá, ha mi boldogok vagyunk. Amikor hívjuk őket, teremtsünk magunk körül nyugodt körülményeket, csendet, gyújtsunk gyertyát – mindegy, milyen színűt –, és várjuk, hogy megérkezzenek. Az angyalok nagyon szeretik a finom illatokat, a kristályokat, tehát füstölőt is gyújthatunk, vagy elhelyezhetünk a lakás valamelyik számunkra kedves pontján kristályokat is. Szólhat kellemes zene is, hiszen láthatatlan segítőink ez is kedvelik.”

Judit szerint több formában is jelezhetik az angyalok, hogy ott vannak velünk. Fontos, hogy ne mi határozzuk meg, mi legyen ez a jel, csak nagyon erősen figyeljünk.

Angyalok az otthonunkban - Karácsonykor is velünk lesznek!

„Beszámoltak már a tanítványaim arról, hogy az angyal érkezésénél hevesebben ver a szívük, lágy fuvallatot éreznek. Van, akinek úgy tűnik, mintha megsimogatták volna az arcát, mások finom illatokat – vaníliát, virág- vagy tömjénillatot – éreznek. De ropoghatnak a bútorok, a padló, a lambéria is.”

Ha tudjuk, hogy valaki a környezetünkben magányosan, szomorúan tölti a karácsonyt, mindenképpen küldjünk neki angyalokat, hiszen velük megszépül majd az ünnep.

Kérjük már most meg az angyalainkat, hogy tegyék békéssé és boldoggá a decembert és a jövő év többi napját is!

Készítsünk házioltárt!

Ha szeretnénk az angyalokat mindig magunk körül tudni, készítsünk angyaloltárt az otthonunkba. Ehhez csupán egy polc sarka vagy az asztal egy kis része szükséges, mégis gyönyörű és szeretettel teli dekorációt kapunk.

„Tegyünk ide egy nekünk tetsző angyalfigurát, gyertyát, amely a tisztaságot, a fényt és a melegséget jelképezi – mondja Kovács Judit. – Kerülhetnek ide kristályok, és én szoktam élő virágot is az angyaloltáromra tenni, illetve fényképet a szeretteimről vagy angyalokról.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top