Ezo

Szerelmi varázslatok kezdő boszorkányoknak

Ideje tenni is valamit, nem csak sóhajtozni az áhított szerelem után! Néhány boszorkányos ötletünk azoknak szól, akik kicsit hisznek benne, és szeretnek játszani!

Mindig is voltak, mindig is lesznek, akik szenvednek a be nem teljesült szerelemtől, akik hiába sóvárognak, hiába vágyakoznak, kiválasztottjuk csak nem akar tudomást szerezni róluk. Utolsó lehetőségként  a régi korok leányai egy tudós asszonyhoz, egy boszorkányhoz fordultak jó tanácsért, fortélyért. Néhány boszorkányos tipp a szerelemért – tekintsd játéknak, ha beválik, ünnepeld magad!

Szerelmi varázslatok kezdő boszorkányoknak

• Ha a szerelmét akarod megszerezni

Egy Indiából származó varázslat segíthet. Szükséged lesz egy kis hajszálára. Növő holdkor tedd a hajszálat egy kis dobozba, csepegtess mellé pár csepp illatos növényi olajat, koriandermagokat, köményt és sáfrányt. A dobozt egy aranyszínű szalaggal kösd át, és ajánld fel az éjszakai égnek, kérve a sors segítségét vágyad valóra váltásához.

• Ha új társat szeretnél

Be kell szerezned egy kis ezüstfigurát, egy olyat, ami a legjobban illik hozzád. Kereshetsz almát, az a kitartást jelképezi, a delfin elhozza a szerelmet, a rózsa az igaz érzelmet mutatja, míg a párban lévő vadkacsák az összetartozást. A varázsláshoz szükséged lesz még egy rozmaringszálra is. A figurát egy selyemszalaggal kösd az ághoz, és növő hold idején többször ajánld az égnek, segítséget kérve egy új szerelemért.

Szerelmi varázslatok kezdő boszorkányoknak• Hogy végre megkérjék a kezedet!

Hímezned kell, a kedvesed és a te neved kezdőbetűit újholdkor hímezd egy kendőre, majd a kendőt húzd át egy aranygyűrűn. Köss rá csomót, és négy héten át tartsd egy jó rejtekhelyen.

• Szerelmet fokozó varázslat

Egy lila káposztát vágj félbe telihold idején! Tedd a te képedet és a kedvesedét a félbevágott két részre, majd a két káposztafelet szorosan fogd össze, és tekerd körbe fóliával. Hét napig tartsd a hűtőszekrényben a káposztádat, aztán ásd el.

•  Készíts szerelmi bájitalt!

Réges-régi hagyomány, hogy illatos, finom italt „varázsolunk el”, hogy aztán általa csábíthassunk. Fontos, hogy pontról pontra kövesd az elkészítés receptúráját!

A bájitalt érdemes újhold idején készíteni. Szükséged lesz egy piros gyertyára, egy kis darab rózsakvarcra, tisztított rózsaszirmokra, egy tál vízre.
Gyújtsd meg a gyertyát, majd a követ tartsd a lángok fölé. Gondolkozz magadban, mit és hogyan szeretnél, milyenek a szándékaid, mik a vágyaid. Majd tedd a vízbe a követ, szórd rá a rózsaszirmokat, és keverd meg széles mozdulatokkal háromszor, miközben ezt mondd: „A szerelem, amely most ideszáll, maradjon itt egy életen át!”
Szűrd le az italt, vedd ki belőle a követ és a rózsaszirmokat, itasd meg a kiválasztottaddal.

Ne feledd, hogy a legnagyobb varázslat benned van! Amíg te nem szereted magadat eléggé, addig mást is nehezen tudsz elvarázsolni, ezért érdemes elvégezni az alábbi varázslatot is.

• Egyensúlyvarázslat

Keress magadról egy olyan fotót, amelyen jól nézel ki, amelyet szeretsz önmagadról. Telihold idején vágd szív alakúra a fotót, és a szélét különféle színű  fonalakkal díszítsd ki. Tedd bele egy díszes képkeretbe, és találj neki egy nyugodt helyet a lakásodban. Tegyél mellé gyertyát, virágot, díszítsd körülötte a helyet, mintha egy keleti oltár lenne. Gyújtsd meg a gyertyát, és gondolj arra, milyen szép vagy azon a képen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top